Bölümler | Kategoriler | Konular | Üye Girişi | İletişim


Admin Sıkıştı Cevap Yazmamı Engelledi :D

Dindarlık cehaletle doğru orantılıdır :)

Sen DİN'e de bu perspektif ile bakıyorsan zaten üstüne diyecek LAF olmaz...

Teknik bir arıza nedeni ile işlem yapılamıyordu. Şu an giderilmiş durumda. Eğer söz konusu olan sizin yazmanızı engelemek olsa idi, direk BANLANIRDINIZ!

Dindarlık cehaletle doğru orantılıdır :)


Maşaallah ne kadar güzel sloganlar biliyorsun sen?

eğer bu söz sadece müslümanları bağlarsa, Akşemseddin o zaman bizim en cahilimiz olsa gerek :)

* * *

Bu söz evrenselse herkesi kapsarsa; dünyanın en cahil insanı hatta bütün cahillerin babası, atası olarak kabul edilen kişi "Ebu Cehil" dir.. O zaman Ebu cehil senin teroine göre dünyanın en dindar insanıdır :)

umarım yazabiliyorsundur artık Bay-Çokbilmiş :) allemei cihan dünyanın en bilgili kültürlü vatandaşı ...

Aksemsettin o kadar zeki ki binlerce bulusu var :))) kendi ne yapabilmiste ovunuyorsunAyrica ebu cehil kimdir asil adi nedir kureys meslegi nedir? Sadece islam icin degiltum dinler acisindan cahiller dindardir.
Hem siz ebu crhil dediniz z diye adam cahil mi olacak neremle guleyim ;))
Sadece bende teknik aksaklik mi oluyor hem baskalari yazabilirken?

yönetim tarafından 15 tane ceza yiyince bu kadar yazabildiğine şükret süper zeka :)

Akşamsedddin dediğin kişi Allah Dostudur.. senin hakaretler yağdırdığın peygambere aşık... senin yerden yere vurduğun (ve stephen hawking tarafından bile varlığı kabul edilmiş!) yaratıcıya TAPAN biri.... Dindarların en önde gideni...

hem insan dindarlaştıkca cahilleşir deyip hem de zeki buluşları var vs demek.. bu ne perhiz ne lahana turşusu dedirtiyor..

* * *

ebu cehil konusuna gelince ben değil bütün araplar kendi döneminde ittifak ile onun için artık ebu cehil demeye başlamışlardır.. türkçesi cahillerin atası...ya da şöyle de denebilir ATA-CAHİL :)

inkarcının önde gideni :)

* * *

din aslında sadece bir inanç sistemi değildir... toplumların mayasıdır. sen milyarlarca KAT koyu ateist olsan bile bir ingilize göre hala OSMANLI torunusun.... bir almana bir avusturyalıya göre hala bir KANUNİ bir MERZİFONLU KARA MUSTAFA PAŞA'sın.. pargalı ibrahimsin..

tabi gerçekten bu toprakların insanı isen :) yok yunanlı falansan ROMA'nın evladı olarak görürler bizans kalıntısı olarak bakarlar.. vah garibim deyip sırtını okşayıp o osmanlı ..... larını vatanından söküp atacığız diye ant içerler.. nasıl mı yapacaklar tabi ki MAYA'mızı bozarak

* * *

inanç, sadece camiye gidip namaz kılmaktan ibaret değildir.. yeri geldiğinde toplumun maya'sını da sahip çıkabilmektir..

sevgi ile,

"Merdi kıpti şecaat arzederken sirkatin söyler." diyelim. Durum onu gösteriyor.


Ateizm

MollaCami.Com