Anketimiz: Düşüncenin gücü varmıdır?

Katılımcı sayısı
12. Bu ankette oy kullanma yetkiniz bulunmuyor.
  • Vardır .

    11 91.67%
  • Yoktur.

    0 0%
  • Kısmen

    2 16.67%
  • Bilmiyorum.

    1 8.33%
Birden fazla seçeneğe oy verilebilir.
Toplam 10 sonuçtan 1 ile 10 arasındakiler gösteriliyor.
Like Tree14Likes
  • 1 Post By mine74
  • 1 Post By _G_
  • 2 Post By ~Ahmed~
  • 2 Post By Suvari
  • 4 Post By mine74
  • 2 Post By mine74
  • 2 Post By kitapci

Konu: Düşüncenin gücü ...

  1. #1
    Aktif Üye Girişken mine74 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik Tarihi
    Oct 2008
    Mesajlar
    649
    Rep Gücü
    13

    Düşüncenin gücü ...

      
    The secret türü kitapların çok satıldığı bir zamandayız ...
    Düşündüklerimizin gerçekleşme ihtimali nedir ?

    Düşünce bir enerji paketçiği diye yazıyor birçok düşünce gücü ile ilgili yazılarda.
    sizin yorumlarınızı merak ediyorum.
    _G_ bunu beğendi.

  2. #2
    _G_
    _G_ isimli Üye şimdilik offline konumundadır
    Aktif Üye Girişken
    Üyelik Tarihi
    Jul 2009
    Mesajlar
    839
    Rep Gücü
    14

    Cevap: Düşüncenin gücü ...

    Düsüncenin gücü yoktur diyen, dinimizdeki 'dua' mefhumunu inkar eder bence. Sonuçta dua da bir çesit düsüncedir..
    mine74 bunu beğendi.

  3. #3
    Aktif Üye Aktif ~Ahmed~ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik Tarihi
    May 2009
    Mesajlar
    190
    Rep Gücü
    12

    Cevap: Düşüncenin gücü ...

    Düşüncenin gücü çok büyüktür. Düşüncelerini kontrol edebilen insanlar inanılmaz denilen şeyleri yapabilirler...

    The Secret türü kitap yazarları islami bir inanca sahip olmadıkları için bunu mantıkla çözmeye çalışmışlar. Mesela "günde en az 10 dakika meditasyon yapın" diyorlar. Meditasyonun dinimizdeki karşılığının rabıta olduğunu bilmiyorlar.
    aişegül ve mine74 bunu beğendi.

  4. #4
    Aktif Üye Girişken mine74 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik Tarihi
    Oct 2008
    Mesajlar
    649
    Rep Gücü
    13

    Cevap: Düşüncenin gücü ...

    Yorumlarınızı çok beğendim, -G- ;Ahmet kardeşlerim,
    Dua ettiğimizde ettiğimiz dua frekansına geçiyoruz , dua bize güç verir.

  5. #5
    Ihya Bağımlılık Yapar :) Firtina Suvari - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik Tarihi
    Dec 2007
    Mesajlar
    2,623
    Rep Gücü
    26

    Cevap: Düşüncenin gücü ...

    Düşüncenin gücünü fark edebilmek yetmiyor.. o gücü kullanabilmekte gerekiyor.. bunu nasıl yapacağın onu bilmiyom
    mine74 ve omur bunu beğendi.
    Forumda bugün, dün, geçen sene bugün gibi durumlar için ihyaforum.net sayfasına tıklayınız..

  6. #6
    Aktif Üye Girişken mine74 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik Tarihi
    Oct 2008
    Mesajlar
    649
    Rep Gücü
    13

    Cevap: Düşüncenin gücü ...

    Ben biliyorum olumlu düşünmek

  7. #7
    Aktif Üye Girişken mine74 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik Tarihi
    Oct 2008
    Mesajlar
    649
    Rep Gücü
    13

    Cevap: Düşüncenin gücü ...

    Dünya ve insanlara sevgi ile yaklaşmak,
    Yaratılanı sevmek ,yaratandan ötürü
    Suvari ve Damla_ bunu beğendi.

  8. #8
    Aktif Üye Aktif Adı-Soyadı - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik Tarihi
    Apr 2012
    Mesajlar
    225
    Rep Gücü
    7

    Cevap: Düşüncenin gücü ...

    Düşüncenin gücü vardır tabi...Olumsuz düşünürsen olumsuz olur derler ya hah aynen öyle işte (: (hoş olumlu düşünüozda olumsuz oluyo o ayrı mesele .d )
    Parmakları kırılan bu Yazar yılmadı!

  9. #9
    Aktif Üye Firtina kitapci - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik Tarihi
    Mar 2011
    Mesajlar
    2,435
    Rep Gücü
    0

    Cevap: Düşüncenin gücü ...

    DusUncenin gucu deyince aklima Nazar geldi... Bi insani dusuncelerinizle yere cakabiliyorsunuz cunku... Dua farkli ama Gibi Allah tan istiyorsun... Olaylara farkli bakiyorsun misal olacak olursan ya hayatin zehir oluyor yada gulluk gulustanlik... Tam umidini kesmisken bi durumdan pozitif birseyle karsilasiyorsun.. Dusuncenin guc durumu kismen diyorum...
    mine74 ve omur bunu beğendi.

  10. #10
    Caylak Acemi
    Üyelik Tarihi
    Aug 2013
    Mesajlar
    18
    Rep Gücü
    6

    Cevap: Düşüncenin gücü ...

    Vardır sürekli başımı ağrıtır, neyse espiri yaptım sayın.

    Bence insanı yapan şey düşünceleridir, düşünceler insanı yönlendirir ya da yolundan saptırır. İradeli olan dünyayı idare eder, eğer isterse. Ya da iradeyi bırakıp her gün her saat benim gibi tevehhümlerle uğraşıyor ise koca dünya ona dar gelir.

Konu Bilgisi

Users Browsing this Thread

Şu anda 1 üyemiz bu konuya göz atıyor. (0 kayıtlı üye ve 1 misafir.)

     

Benzer Konular

  1. duanın gücü
    Konuyu Açan: tuğçekul, Forum: Makale Köşemiz.
    Cevaplar: 3
    Son Mesaj : 11-04-2012, 22:04
  2. affetmenin inanılmaz gücü ve ye affetmemenin yıkıcı gücü
    Konuyu Açan: hüzn-ü aver, Forum: Makale Köşemiz.
    Cevaplar: 2
    Son Mesaj : 31-07-2009, 22:02
  3. Dokunmanın Gücü
    Konuyu Açan: whitenight, Forum: İlginç Resimler.
    Cevaplar: 2
    Son Mesaj : 20-11-2008, 13:30
  4. Duanın gücü
    Konuyu Açan: aktarcı, Forum: kıssadan hisse.
    Cevaplar: 4
    Son Mesaj : 15-11-2008, 16:54
  5. DUA'nın Gücü
    Konuyu Açan: hak yolcusu, Forum: Dualar.
    Cevaplar: 8
    Son Mesaj : 23-04-2008, 12:17

Bu Konuyu Paylaşın !

Bu Konuyu Paylaşın !

Yetkileriniz

  • Konu açma yetkiniz yok.
  • Cevap yazma yetkiniz yok.
  • Eklenti yükleme yetkiniz yok.
  • Mesajınızı değiştirme yetkiniz yok.
  •