Bölümler | Kategoriler | Konular | Üye Girişi | İletişim


Başbakan Erdoğan'dan MHP'ye teşekkür!

AK Parti Genel Başkanı ve Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, alkol ile ilgili yasa konusunda milletvekillerine ve MHP'ye teşekkür ederek, "Bu düzenleme bir yasak değildir. Bu düzenleme yaşam tarzlarına müdahale değildir" dedi.
AK Parti Genel Başkanı ve Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, günlerdir yurt dışında ve içinde "alkol yasaklandı" diye propaganda yapıldığını belirterek, "Bunu söyleyenler, bunu yazıp çizenler, bunu yurt dışında ve yurt içinde yayanlar, en hafif tabiriyle yalancıdır. Biz hiçbir şeyi yasaklamadık. 10,5 yıldır kimsenin yediğine, içtiğine karışmadık. Bundan sonra da karışmayız. Karışana da musehama göstermeyiz" dedi. İşte Erdoğan'ın açıklamasından ilgili bölüm:

"CHP'ye gönül veren kardeşlerime diyorum ki bu yöneticilerin sakın izinden gitmeyin. Hiç kimse alkolü kimlik meselesi haline getirmemelidir. Kimsenin yaşam tarzına müdahale değildir, iceceksen alkolünü al git evinde iç. Kiliselere 180 metre mesafe koyan ülkeler var bizimki 100 metre. Bu konuda destek veren MHP yönetimine teşekkür ediyorum."


Haberler

MollaCami.Com