Bölümler | Kategoriler | Konular | Üye Girişi | İletişim


Yaşlıların evine yemek gidiyor





Manisa’nın Akhisar ilçesinde, Akhisar Sanayici ve İşadamları Derneği ile Enver Özel Eğitim Kurumu tarafından, yardıma muhtaç aile ve kişilerin evlerine Ramazanda dört çeşit yemek götürülüyor.

Enver Eğitim Kurumları Yönetim Kurulu Başkanı Hasan Sevimli, amaçlarının yaşlı, bakıma muhtaç ve kendi ihtiyaçlarını karşılama zorluğu çekenlere yardım eli uzatmak olduğunu söyledi.

Ramazanın birlik, beraberlik ve dayanışma ayı olduğunu belirten Sevimli, “Yardıma muhtaç kişi ve ailelerin evlerini önceden tesbit ederek, Işık Öğrenci Yurdumuz’un personeli tarafından pişirilen 500 kişilik yemeği, her gün iftar öncesi iki aracımızla sıcak bir şekilde evlere servis ediyoruz” dedi.


Yeni Asya Gazetesi

Güzel bir çalışma Allah kabul etsin.

ACABA??? bu yaşlılar ihtiyacı olanlar daha sonra hatırlanıyor mu? Yoksa bu ramazan coşkusu kalıplanmış, yıllardır bilinç altında yer etmiş yapılması gerekli görülen bir çalışma mı?
bu gün türkiyenın pek çok yerinde ramazanlarda sofralar açılıyor yaşlılara ihtiyaç sahiplerine ramazanın bitişi ile herşey yok oluyor bir dahaki ramazanı beklemek zorunda kalıyorlar.


Gelin iman edenler Allah ın bizden istediği şekilde yılın 12 ayı bu çalışmaları yapalım. Onlar bize Allah ın emanetleri ve bizim için ahiret reçetesi gelin ahiretimiz için onların elini hiç bırakmayalım.,,

Yılda bir ay hatırlamak ağırlamak marifet değil, iman etmişsek yılın 12 ayı paylaşalım


Yerel Haberler

MollaCami.Com