Bölümler | Kategoriler | Konular | Üye Girişi | İletişim


Çölaşan: İktidarı Ele Geçirmeliyiz

Çölaşan: İktidarı Ele Geçirmeliyiz

ADD Başkanı Tansel Çölaşan, yaptığı konuşmada, kaybettikleri hükümeti ne olursa olsun ele geçirmeleri gerektiğini belirtti.


Atatürkçü Düşünce Derneği(ADD)'nin 12. olağanüstü genel kurulu başladı. ADD Başkanı Tansel Çölaşan, yaptığı konuşmada, kaybettikleri hükümeti ne olursa olsun ele geçirmeleri gerektiğini belirterek, bunun için tüm ulusalcıları kendi içinde didişmeleri bir kenara bırakarak birlik olmaya davet etti.

ADD'nin Ankara Üniversitesi Dil, Tarih Coğrafya Fakültesi Konferans salonunda düzenlenen genel kuruluna, ADD Genel Başkanı Tansel Çölaşan, Yargıtay Onursal Cumhuriyet Başsavcısı Sabih Kanadoğlu, CHP Milletvekili İlhan Cihaner ve delegeler katıldı.

Genel Kurul'da Konuşan ADD Genel Başkanı Tansel Çölaşan, ülkede faşizan bir yönetimin olduğunu iddia etti. 12 Eylül 2010 referandumunun ardından, hükümetin üst düzey yargıyı ele geçirdiğini de savunan Çölaşan, "Bu hükümetten kurtulmamız gerekiyor. Aslında onların başarısı ile iktidarı elde etmiyorlar. Bu bizim başarısızlığımızdandır. Biz, kendi içimizde birliği sağlayamadığımız için iktidarda değiliz. Bu iktidarı ele geçirmeliyiz. Bu siyasetin işi ama, siyasetin yetersiz kaldığı yerler vardır. Biz güçlenirsek ardımızdan siyaset gelir." ifadelerini kullandı.


HAK ile BATIL KAVGASI kıyamete kadar sürecek.

topla silahla elegeçirdik yıllarca.. topları hazırlayın diyor :)


Haberler

MollaCami.Com