Bölümler | Kategoriler | Konular | Üye Girişi | İletişim


FENER İLE GALATASARAY'IN FARKI

Fener'in, Sevilla galibiyetini kaleme alan Uluç, sözü Galatasaray ile olan farkına getiriyor... "Polat Fenerbahçe'nin farkını farketti mi?" diye sorup, o farkı yazıyor;

"Galatasaray, deplasmanda Avrupa'nın sıra takımlarından Leverkusen'le oynadı. İlk 15 dakikada 2-0 yenik duruma düştü, dağıldı ve beş yedi.

Fener, deplasmanda UEFA Kupası'nın son iki yılki şampiyonu, Avrupa'nın önde gelen takımlarından Sevilla ile oynadı. İlk 10 dakikada 2-0 yenik duruma düştü ve rakibini eledi..

Neden?.

"Fenerbahçe takım, Galatasaray takım değil de ondan.."

ya varya Hıncal Uluç ve Ahmet Çakar'dan nefret ettiğim kadar hiçbir futbol yorumcusundan nefret etmiyorumdur herhalde.Çok sinir oldum şimdi >:( terbiyesiz adam işte bu yaa insanlık denen bişey yok Türk olmasam şimdi döktürürdüm Fb'nin avrupadaki hüsranlarını ya neyse insanlık bizde kalsın >:( >:(çünkü biz GS liyiz ;)

:D :D :D

ne derlerse desinler
birbirlerini yesinler 8)

çünkü ben takım tutmuyorum ;)

en iyisi ya hiç yoktan böyle şeylere sinirlenip de bunaltmazsınız kendinizi :)


ya varya Hıncal Uluç ve Ahmet Çakar'dan nefret ettiğim kadar hiçbir futbol yorumcusundan nefret etmiyorumdur herhalde.Çok sinir oldum şimdi terbiyesiz adam işte bu yaa insanlık denen bişey yok Türk olmasam şimdi döktürürdüm Fb'nin avrupadaki hüsranlarını ya neyse insanlık bizde kalsın çünkü biz GS liyiz


Spor Haberleri

MollaCami.Com