Bölümler | Kategoriler | Konular | Üye Girişi | İletişim


microsoft windows açılmıyor hatası lütfen yardım

selamünaleyküm arkadaşlar,
benim bilgisayarım vista ve ilk aldığımdan beri bir çok sorunla karşılaştım. artık her açıldığında hatalı programlar olduğundan bahsediyordu. fakat ben hatalı olan programları anlamıyorum. bir kaçı şunlar; WLTRAY.EXE ve Dell Wireless WLAN Card Wireless Network Tray Applet. fakat son iki günde bilgisayarı açarken hoş geldiniz kısmında saatlerce kalıyordu en son bugün microsoft windows açılamıyor şimdi çözüm arıyor bulduğunda bildircek dedi ve yine saatlerce bu şekilde bekledi. masa üstü açılmadı ve sadece siyah bir ekranda bu çıkıyordu. (ama ekran koruyucumda çalışıyodu bu arada). oturumu kapatıp açtığımda da bu çıkıyordu. br kaç kez yeniden denedim sonunda açabildim fakat bir dahakine açamamaktan çok korkuyorum. lütfen arkadaşlar ilgilenirseniz çok sevinirim.

arkadaşlar bunların yanında birde bilgisayarımda bulunan OS C kısmı açılmıyor sürekli hata veriyor bu yüzden verilerimi cd ye yada usb ye kopyalayamıyorum. lütfen bi bilginiz varsa yardım edin yol gösterin.

WLTRAY.EXE ve Dell Wireless WLAN Card Wireless Network Tray Applet.
bu programlar kablosuz ağ programı dır kardeşim. aldığınızdan buyana aynı hatalar geliyorsa driverlarının düzgün yüklenmemiş olduğundan kaynaklanabilir uygun driverları kurmayı deneyin..

iyi çalıştığnı bildiğiniz bir tarih varsa sistem geri yükleme de sorununuzu çözebilir..


Bilgisayar Problemleri

MollaCami.Com