Bölümler | Kategoriler | Konular | Üye Girişi | İletişim


Ertuğrul Sağlam'ın istifası kabul edildi

Beşiktaş Kulübü Yönetim Kurulu, Ertuğrul Sağlam'ın istifasının kabul edildiğini açıklayıp, hizmetleri için teşekkür etti

Yönetim kurulu adına siyah-beyazlıların resmi internet sitesinden yapılan açıklamada, ''1 Haziran 2007 tarihinde kulübümüzde göreve başlayan Teknik Direktör Ertuğrul Sağlam, bugün yapılan yönetim kurulumuzun toplantısına gelerek, görevinden istifa ettiğini ifade etmiş, yönetim kurulumuz da istifasını kabul etmiştir.

Kendisine bugüne kadar kulübümüze vermiş olduğu hizmetler için teşekkür eder, kamuoyunun bilgilerine saygılarımızla sunarız'' denildi.

AA

Hakkında hayırlısı olsun, İnşaAllah artık iyi bir teknik direktör gelir.

Teşekkürler Cennet Irmağı...

ondan iyisi kim olabilir. :-\.benmi çalıştırsam acaba :) :) ben olmaz ben de başkanı sevmiyorum.. :) :)malatya teknikdirektörü istifa etti,ismi neydi unutttum.o gelse kesin 2. liğde beşiktaş.fena olmaz ELAZIĞ a maça gelirler yada MALATYA BELEDİYYLE. :) :)


ondan iyisi kim olabilir. :-\.benmi çalıştırsam acaba :) :)


Yok karar verdim İnönü Stadını ben zapt edecem, ;D bi de ben teknik direktör olayım.Nasılsa canları sıkılınca bi teknik direktör değiştiriveriyorlar bende olayım bi kaç aylık, bakarsınız lig birincisi falan yaparım, Real Madrid'den teklif gelirmiş.... :P ;D
Ben olsam ikinci lige bile almazlar. ;D ;D ;D

talip olduk.bakalım hanğimizi çağıracaklar.?içimden sen şanslısın gibi geliyo..nede olsa antep elazığdan büyük :) :) ;)


talip olduk.bakalım hanğimizi çağıracaklar.?içimden sen şanslısın gibi geliyo..nede olsa antep elazığdan büyük :) :) ;)


Şimdi ben olayım diyecem, beddua eder gibi olacak. ::) ;D ;D ;D
Yok bence siz geçin kardeşim. ;)


Spor Haberleri

MollaCami.Com