Bölümler | Kategoriler | Konular | Üye Girişi | İletişim


Almanya'da Müslümanların sayısı arttı

Almanya'da Müslümanların sayısı arttı



Almanya İslam Arşivi Direktörü Salim Abdullah, "Tagesspiegel" gazetesine yaptığı açıklamada, Almanya'da 2006-2007 yıllarında Müslümanların sayısının 200 bin arttığını, bu artışın göçten ve doğum fazlalığından kaynaklandığını söyledi.

Almanya'da 2007 yılında 63 bin Müslüman çocuğunun doğduğunu, Alman vatandaşlığına geçen 35 bin kişiyle en büyük grubu Türklerin oluşturduğunu ifade eden Abdullah, doğumlardan ve Alman vatandaşlığına geçişlerden sonra Alman vatandaşı olan Müslümanların sayısının yaklaşık 1 milyon 100 bine yükseldiğini belirtti.

Almanya'nın başkenti Berlin'de 1927 yılında kurulan ve bugün merkezi Soest kentinde bulunan Almanya İslam Arşivi, 2000 yılından bu yana ilkbaharda Almanya'daki Müslümanlar hakkında yıllık rapor hazırlıyor.

teşekkürler..

RABBİM müslümanların sayısını daha ziyade eylesin inşallah.


RABBİM müslümanların sayısını daha ziyade eylesin inşallah.


amin dualara ihtiyacimiz var,

Peygamber Efendimize bir sahabe 'dua edin de cennete gideyim 'diyor,Efendimiz secdelerin ile bana yardımcı ol diyor.Biz dua edelim inşaallah ama siz neler yapıyorsunuz ?İnsanların müslüman doğmaları müslüman kalacakları anlamına gelmiyor!

Oradaki almanların müslüman olması müslümanların alman vatandaşı olmasından daha önemlidir bence.Neticede yine yurt dışındaki müslümanlara zulümler yapılıyor ırkçılar tarafından ki bir türk genci daha yeni vefat etti bu zulümden dolayı :(
konuyu biraz saptırdıysam hakkınızı helal ediniz...Dua eden kardeşlerimizin dualarına sonsuz aminler..

biz sadece mollacamide hizmet vermiyoruz ki benim günümün yarisi hizmetlerde gecirmeye calisiyorum bu talebe hizmeti cami hizmeti ben almanyada bir kamu yoklamasini aktardim kardeslerimiz okusun malumatlari olsun dua etsinler diye bizim faliyetlerimizi sorarsaniz hocalarimizin arka yan tekerleyi olmaya süpürgelik olmaya calisiyoruz elifbe den alda hoca olaysa kadari talebelerimizin hizmetcisi olmaya calisiyorum bana özeldende yazabilrdiniz soracaginizi sorabilirdiniz..hepimiz islamiyete nasil yararli oluruz diye variz isteyen bana özelden cevap yazabilir ben her zaman kardeslerimizin hizmetindeyim.. hersey acik yazin cevabini benden alin beyan yazmak selbes saygi ve sevgiler.

Bilgi icin tesekkür ederiz. Talip kardesim..

* * *

Gercek hayatta yanyana oturup bir fincan kahvesini dahi icmedigimiz insanlara cevap verirken saygi ve sevgide kusur etmesek daha güzel olacagina inaniyorum..

Heleki mollacami.com da yaziyorsak daha bir pür dikkat olmaliyiz kanaatindeyim..

Selam sevgi ve dua ile

tesekkürler kardesim ben kimseyi kiracak bir sey yazmadim ben sadece arkadaslara lutufta bulunmuslar benim bir ekledigim yazidan dolayi bana herkes ulasabilir ben kizmam sakince cevap verebilirdim ;)

bizleri aydınlattığınız için teşekkür ederim Talip kardeşim...
RABBim hizmette daim ve muvaffak kılsın sizleri, bizleri, hepimizi inşAllah :)


bizleri aydınlattığınız için teşekkür ederim Talip kardeşim...
RABBim hizmette daim ve muvaffak kılsın sizleri, bizleri, hepimizi inşAllah :)



insallah son sefesimize kadar ve son sefesimiz dahi Allah hizmetcisi kilsin bizleri



insallah son sefesimize kadar ve son sefesimiz dahi Allah hizmetcisi kilsin bizleri

Amin.Allah razi olsun inşallah hizmetlerinizi ve hizmetlerimizi baki kılsın mevlam..


Güncel Haberler

MollaCami.Com