Bölümler | Kategoriler | Konular | Üye Girişi | İletişim


(Aşı)nın Gerçeği

Şimdiye kadar üç firma üretim yapmış:

GlaxoSmithKilne firmasının Pandemrix, adlı aşısı.

Baxter International’ ın H1N1aşısı.

Her ikisininde henüz lisansı yok. Avrupa ilaçlar kuruluşu tarafından onaylanmamış.

Novartis tarafından üretilen Influenza A (H1N1) 2009 Monovalent .

Amerikan’nın bazı eyaletlerinde zorunlu aşılamaya karşı tepkiler artıyor. Aşılardan ölümler meydana gelmekte. İngiltere ülkesinde kesinlikle böyle bir uygulama yapmayacağını söylüyor. Diğer ülkelerdede durum farklı değil.

Bu aşılar yapıldıgı takdirde:

-Guillain-Barre sendromu

-Vaskülit

-Felç

-Anafilaktik şok

-ve ölüme neden olabileceği duyuruluyor.


Ayrıca Novartis firmasının geliştirdiği ilacın yan etkilerini Novartisin kendi laboratuvar sonuçlarından okuyabilirsiniz.

ŞİMDİ OLAYI İSTERSENİZ TÜRKÇE KONUŞALIM

1-DOMUZ GRİBİ AŞISINDA DOMUZ KANI VAR..
2-BU AŞININ İÇİNDE KISIRLIK YARATAN YAN ETKİ VAR.
3-BU AŞININ İÇİNDE İNSANIN GENETİK YAPISINI BOZAN MADDELER VAR.
4-BU AŞININ İÇİNDE DÜNYADA BİR NUMARALI KANSOROJEN MADDE ÖZELLİĞİ TAŞIYAN FORMALDEHİT BULUNUYOR.YANİ AMERİKA YASAKLI OLAN AVRUPADA YASAKLI OLAN BİR MADDE..(AMERİKADA BU AŞIYI VURULAN VATANDAŞ DEVLETE DAVA AÇMIŞ)


ŞİMDİ İŞİN SOSYOLOJİK BOYUTU

1-ALMANYADA HÜKÜMET YETKİLİLERİ BÜROKRASİ KESİMİ CİVASIZ AŞIYI KULLANIRKEN, HALKA CİVALI AŞI KULLANACAKLAR BU HABER ALMANYADA DUYULUNCA HALK AYAKLANDI- ÜLKEMİZE GELEN İLK PARTİ AŞI (500 000 AŞI) CİVALI HABERİNİZ VARMI.

2-KUŞ GRİBİ HASTALIĞININ İLACI OLAN TAMİFULU İLACININ FİRMA SAHİBİ Donald Rumsfeld (amerikanın 3. etkili adamı) idi VE 2 MİLYAR DOLAR KAZANDI. ŞİMDİ BU HASTALIĞIN İLACI OLAN FİRMALARIN HEPSİNİN YAHUDİ FİRMASI OLDUĞUNU BİLİYORMUSUNUZ..

3-TÜRKİYE DE CİDDİ OLMAMASINA RAĞMEN SÖZDE BİR KAÇ İLDE ESKİLERİN AJAN LAWRENCE LERİ GİBİ ÜLKEMİZE SOKULAN SÖZDE SANAL HASTALIK İLE HALKI KANDIRAN BU ÜLKE YÖNETİCİLERİ, HABERLERDE YAPILAN DOMUZ GRİBİ HABERLERİ İLE HALKI PSİKOLOJİK OLARAK BASKI ALTINA ALIP KENDİLERİNCE ALINACAK 43 MİLYON AŞININYANİ 1 MİLYAR DOLARLIK AŞININ BAHANESİNİ OLUŞTURDUKLARINI BİLİYORMUSUNUZ.

4-HİÇBİR ÜLKEDE, HATTA ÖLÜMLERİN YAŞANDIĞI ÜLKELERDE BİLE ÜLKE HALİNDE BU KADAR AŞI TALEBİ OLMAZKEN NEDEN TÜRKİYE KOBAY ÜLKE OLARAK DENENİYOR..

5-DOMUZ GRİBİ HASTALIĞININ KENDİ KENDİNE OLUŞABİLECEK BİR EVRESİ OLMAYAN HASTALIK OLDUĞUNU BİLİYORMUSUNUZ. YANİ ÖZEL LABARATUARDA ÖZEL HAZIRLANMASI GEREKEN BİR HASTALIK OLDUĞUNU BİLİYORMUSUNUZ.

ŞİMDİ ASIL DÜŞÜNÜLMESİ GEREKEN ŞEY

1-İSRAİLİN TEVRATTA ARMEGEDDON SAVAŞI YAPACAK VE SADECE 144.000 KİŞİ KALACAK DİYOR. BU SAVAŞ İLLA SİLAHLA OLACAK BİR SAVAŞ OLMADIĞINI DÜŞÜNDÜĞÜMÜZDE. BU BU SALGIN HASTALIKLARIN HEPSİ LABARATUAR DA HAZIRLANAN HASTALIK OLDUĞUNU DÜŞÜNDÜĞÜMÜZDE VE İLAÇ FİRMALARININ HEPSİNİN YAHUDİ KURULUŞ OLDUĞUNU DÜŞÜNDÜĞÜMÜZDE, SİZCE SONUÇ NE ÇIKIYOR...

2-HACCA GİDECEKLERE BU AŞI VURULACAK MIŞ... ŞİMDİ HACI ADAYLARINA DİYANETE SORUYORUZ. HARAMLA TEDAVİ OLUNMAZ HADİSİ ŞERİFİ VARKEN, VE DOMUZ GRİBİ AŞISININ İÇİNDE DOMUZ KANI VARKEN, BU AŞIYI ALAN HACI ADAYLARININ HACCININ KABULÜNÜ VE SAĞLIĞINI NASIL HİÇE ATILABİLİR. (ALINTIDIR)

EMEĞİNE SAĞLIK HUDA RAZI OLSUN.

teşekkürler

her sene ismini yeni duyduğumuz hastalıklar çıkmaya başlıyor. bunların birer kumpas olduğu zaten o kadar açıkki. bakalım daha neler göreceğiz. rabbim sonumuzu hayreylesin

çarşamba günü başlanıyomuş Türkiye de de ........zorunlu heralde bildiğim kadarıyla
inşallah kötü bişey olmaz Allah yardımcımız olsun.....

Zaten şu domuz gribi konusnu ne tv ye cıkan bır doktor ne sağlık bakanlığı makulce izah edebilmiş değildir.Bu hayvanla beslenen ülkelerde tık yokken Türkiye de almış bir hengame gidiyor.Cenabı ahkk sonumuzu hayretsin.

tamam, kabul... bu tehlikelerin olabileceğini düşünebiliriz...
lakin benim anlamadığım, dürüstlüğünden, milliyetperverliğinden şüphe edemeyeceğimiz kişilerin böyle bir vebale nasıl razı olabildikleridir... hem ülkenin trilyonluk kaynaklarının hebası, hem de, milyonlarca vatandaşının istikbalini köreltmek, hayatını tehlikeye sokmak gibi bir cinayete nasıl rıza gösterebilirler... bunun ne denli azim bir şenaet ve asla affedilmeyecek büyük bir cürüm olduğunu bilmiyor mu bu adamlar, bunun müsebbibleri...

bu kişiler bu kadar hain midir, bu kadar alçak mıdır, bu kadar şerli midir?

yoksa başka işler mi var bu işin içinde, kafam çatlıyor, hiç bir kabın içine sığdıramıyorum!

elhak, bunun en doğrusunu Rabbim bilir ve mutlaka gerçekler birgün gün yüzüne çıkacaktır...

ve bu milleti yanıltan, aldatan taraf her kim ise o gün inanıyorum ki, kaçacak delik arayacaktır...

öfkelerimizden!

yazı hangi kaynaktan alınmış, belirtilirse iyi olacak sanırım...alıntı ama nerden...
buna göre alıntı yazıp biz de başka şeyler paylaşabiliriz..
bu aşı bu kadar açık zararlı ise bu yazdıklarınızın yetkililer tarafından bilinip görmezden gelindiğine inanmak zor...hatta saçma olur...


yazı hangi kaynaktan alınmış, belirtilirse iyi olacak sanırım...alıntı ama nerden...
buna göre alıntı yazıp biz de başka şeyler paylaşabiliriz..
bu aşı bu kadar açık zararlı ise bu yazdıklarınızın yetkililer tarafından bilinip görmezden gelindiğine inanmak zor...hatta saçma olur...


Evet alıntıdır, sitemizin kurallarında, site ismi vermek yasak olduğu için burada veremiyoruz., yazımızıda ben yazmadığıma göre alıntı demem en mantıklısı en doğrusudur..
Lakin google veya bir başka yerden arattıkmı, yazıya fazlasıyla ulaşmak mümkündür. O halde buraya yazdığımız yazılarımızı siz gördüğünüze göre yetkililerde görüyor demektir.
Küçük bir Not : Kopyaya karşı çıkanlardan biri olarak ve istisnai bir durum olarak karşı tarafın müsadesi alınmadan kopyala yapıştır işine en çok karşı çıkanlardan birisiyim...
Alıntı yazısına gelince, yayınlamak istediğiniz yazı sitemizin kuralları çerçevesinde ise neden olmasın...
Alınan yerin müsadesini gözönünde bulundurmayı unutmayalım elbette.

KuşLa,keneyLe işLeri ßitti şimdi ßunda sıra.MevsimseL mikropLar ßuLunur...

Aşı geLmeyincede feryad edenLerin haddi hesaßı ßeLLi oLmazdı.Her kafadan ßir ses çıkarırdı insanımız.

Mecßuriyet diye ßirşey yok.İstemiyorum dedikten sonra kim zorLa yapacak ßunu.

1 haftadır tatiL okuLLar ßurada.Lakin hastaneye ßir gidin 'ßu kadar sorumsuzLuk oLur mu?' dememek içten değiL.Kapıdaki güvenLik , ßir kaç tane görevLi ve tüm doktorLar dışında maske takan da veren de yok.Enfeksiyon ßöLümü hınca hınç doLu.'Hapşu' diye yüzüne haykıranLa doLu.ßırakıyorLar kendiLerini ''Doktor öLüyoruz ne yaparsan yap''diyorLar.ßu ßiLinçtekiLer aşının iyiLeştireceğini sanıyor.

Raßßim ßu hayvanın ne görüntüsünü ne iLLetini nasiß etmesin ßizLere.Sonuna kadar yaptırmamaktan yanayım.Raßßim akıL fikir versin ßizLere...

TeşekkürLer payLaşım için.

benim -alıntı- yazılarla bi sorunum yok....
sorun şu ki, yazının içeriği çok ciddi ...bunları biz biliyoruz da yetkililer mi bilmiyo, yada bile bile kendi insanına bu aşının yapılmasına izin veriyo...bana saçma gelen bu...açık bi şekildi bu kadar zararlı bişeye kimse izin vermez...aşıya ben de karşıyım ama bu derece büyük suçlama için de kaynak gerek diye düşünüyorum...
selam ve dua ile....


suçlama için de kaynak gerek diye düşünüyorum...
selam ve dua ile....




Yazımızın önemli kelimelerini google veya bir başka yerden arattıkmı, yazıya fazlasıyla ulaşmak mümkündür.



Evet haklısınız,
Yazının içeriğinin ciddi olduğunu bildiğimiz için bizde yazımızı yazmaya çalıştık zaten, üyelerimiz bilgilensin aydınlansın diye.
Hmm içriğinin doğruluğunu, eğriliğini herkesin kendi insiyatifine kalmış bir şey. İnanır inanmaz, uygular uygulamaz. Her üyemizin görüşüne sonsuz saygılıyız. Selam ve Dua ile


benim -alıntı- yazılarla bi sorunum yok....
sorun şu ki, yazının içeriği çok ciddi ...bunları biz biliyoruz da yetkililer mi bilmiyo, yada bile bile kendi insanına bu aşının yapılmasına izin veriyo...bana saçma gelen bu...açık bi şekildi bu kadar zararlı bişeye kimse izin vermez...aşıya ben de karşıyım ama bu derece büyük suçlama için de kaynak gerek diye düşünüyorum...
selam ve dua ile....


İçeriği, kaynağı boşverinde Sayın Erdoğan aşı olsun sonra bizde düşünürüz. Ben yinede düşünmem de illaki vurdurmam gerekirse öncelik sayın Başbakanımızın olmalı :)

Ne demişler; aşı büyüğün, sözde büyüğün. Herşey onların olsun, sağlığım benim olsun ;)

Haberleri takip ediyorsanız bilirsiniz. Kadir Topbaş'da vurdurmayacakmış. Bu konudaki yaptığı açıklama akıllara zarar. İnsanın fikri neyse zikri hesabı, neyyse :)

emeğinize sağlık kardeşim..bu konuda sağlam kaynak bulmak önemli olan.ama bu aşıya karşı herkes ayaklanmış durumda.genelleme halk vurdurmamak taraftarı..öte yandan eğer aşı hakkında söylenilenler yanıltırsa vebal altında kalmak insanları düşündürüyor..yine de bilgiler için teşekkür ederiz.

Zaten aşının vurulması konusunda kimseye zorlama yapılamaz ve yapılmayacakta. Ben de bu aşıyı yaptırmama taraftarıyım. Ama nedeni yan etkilerinden ve zararlarından dolayı değil. Birincisi bu hastalığı gerçekten hafif ve bağışıklık kazanmış bir şekilde atlatabiliriz önemli olan hastalğın farkına erken varmak. İkincisini ise şimdi söylemesem daha iyi olacak bununla ilgili bazı hocalarımız araştırmalar yapıyor onlar kesin sonucu belgelediklerinde paylaşmak daha doğru olur diye düşünüyorum. ::)
Bilgilendirme için ayrıca teşekkür ederiz üçharfbeşnokta kardeşim.


Zaten şu domuz gribi konusnu ne tv ye cıkan bır doktor ne sağlık bakanlığı makulce izah edebilmiş değildir.Bu hayvanla beslenen ülkelerde tık yokken Türkiye de almış bir hengame gidiyor.Cenabı ahkk sonumuzu hayretsin.




çok korkutuyor ama rabbim korusun

teşekkürler


Güncel Haberler

MollaCami.Com