Bölümler | Kategoriler | Konular | Üye Girişi | İletişim


Gökçek: ‘Charlie Hebdo saldırısını MOSSAD düzenledi’

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, Charlie Hebdo dergisine yapılan saldırının, Filistin’in Fransa tarafından tanınmasının engellenmesi için MOSSAD tarafından organize edildiğini ileri sürdü.



Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, Charlie Hebdo dergisine yapılan saldırının, Filistin’in Fransa yönünden tanınmasının engellenmesi için MOSSAD yönünden organize edildiğini ileri sürdü.
Kazan Aile Yaşam Merkezinde düzenlenen AK Parti Kazan İlçe Teşkilatı Gençlik Kolları 4. Kongresinde konuşan Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, konuşmasında ağırlıklı şekilde Fransa’da haftalık yayın oluşturan mizah dergisi Charlie Hebdo binasına yapılan saldırıya ve İslamofobi akımına yer verdi.
Gökçek konuşmasında şunları kaydetti:
‘Geçtiğimiz aylarda Fransız Meclisi Filistin’i tanımak için bir tavsiye kararı aldı. Arkasından Fransa senatosu da tavsiye kararı aldı ve iş Fransız hükümetine kaldı. Zaten Fransız Hükümeti desteklemese bu kararlar çıkmazdı. Filistin’in tanınmamasını temin etmek maksadıyla bu Avrupa’daki karışıklıklar ortaya çıktı. Bu karikatürler 2 yıl evvela yapılmış. 2 yıl evvela yapılan karikatürün 2 yıl sonra matbaasının basılmasını aklın hafsalanın alması mümkündür değil. Bu bilhassa Filistin’in Fransa yönünden tanınmasının engellenmesi için MOSSAD yönünden oluşmuş bir organizasyondur.’
Kongrede bir konuşma oluşturan Ankara Milletvekili Emrullah İşler de 2011 seçimlerine kadar uluslararası camianın Türkiye’ye tolerans verdiğini, lakin 2011 seçimlerinde yüzde 50 oy aldıktan sonra bir karalama kampanyası başlattığını vurguladı.

İşler şunları dedi:
‘Türkiye şekilde 50 küsur yıl sonra IMF’ye bulunan borcumuzu sıfırlıyoruz, 15 gün sonra Gezi Olaylarıyla sokakları harekete geçirdiler ve Türkiye adeta yanıyor yıkılıyor, Arap liderler benzeri Recep Tayyip Erdoğan de gidiyor görüntüsü vermeye çalıştılar. Ama bir şeyi unutmuşlardı bundan böyle eski Türkiye’de değiliz yeni Türkiye’deyiz. Yeni Türkiye’nin en belli ayrıcalığı muktedir iktidar olmasıdır. Aciz, beceriksiz, dirayetsiz iktidarlar tarihe malolmuştur. Artık yeni Türkiye’de sarp duran ve alan okumalara alan okuyarak karşılık sağlayan bir kadro var, bir önder mevcut bundan ötürü onların bu girişimlerini başarısızlıkla sonuçlandırdık. Ama pes etmediler arkasından 17 25 Aralık vuruş girişiminde bulundular. İşte o süre bu vuruş girişiminde bulunanlarının adını o süre Sayın Recep Tayyip Erdoğan enlem örgüt, enlem çete dedi. Onlarla bulunan mücadelemiz de devam ediyor. Biz be devleti buyana kadar düzeyde kuşa yem etmedik. Biz iktidara geldiğimizde memleket çetelerden geçilmiyordu çetelerin hepsini teker teker temizledik. Şimdi sinsi bir biçimde devlet kurumlarına yerleşen bu enlem çeteyi de devlet kurumların hepsinden söküp atacağız.’

Kaynak: Flaş Haber

Bence hakikatlari söyledi tebrik ederim


Güncel Haberler

MollaCami.Com