Bölümler | Kategoriler | Konular | Üye Girişi | İletişim


'Katliamın amacı mezhep çatışması çıkarmak'

'Katliamın amacı mezhep çatışması çıkarmak'



Suriye'nin Hama kentine bağlı Terymsi köyünde 200'den fazla kişinin katledilmesini Rusya kınadı. Rusya, bu tür bir katliamın Suriye'de mezhep çatışması çıkarmak isteyenlerin işine yarayacağını açıklarken, Annan, katliam karşısında şoke olduğunu söyledi.

ntvmsnbc
Suriye'nin Hama kentine bağlı Terymsi köyünde dün 200'den fazla kişinin katledilmesine uluslararası tepki devam ediyor. Suriye'deki krizde Esad rejimine destek veren Rusya, Terymsi'de dün işlenen katliamı kınadığını açıkladı.

Rusya Dışişleri Bakanlığı'ndan yapılan açıklamada, Terymsi katliamıyla ilgili soruşturma açılması talep edildi. "Katliamı kınıyoruz" denilen açıklamada, bu tür olayların, Suriye'de mezhep kavgası çıkarmak isteyenlerin işine yarayabileceği belirtildi.

BM HEYETİ BÖLGEYE GİDEMEDİ
Suriye'deki BM Gözlemci Heyeti Başkanı Norveçli Robert Mood ise, katliamın yaşandığı Terymsi bölgesinde çatışmaların devam ettiğini söyledi. BM gözlemci heyetinin, bölgedeki Suriyeli askeri yetkiliyle temasa geçerek, katlima yapılan köye gitme girişimi de başarısızlıkla sonuçlandı.

ANNAN: ŞOKE OLDUM
BM ve Arap Birliği Suriye Özel temsilcisi Kofi Annan da, Suriye güvenlik güçlerinin Hama kenti yakınındaki Terymsi köyüne yönelik ağır silahlarla düzenlediği saldırıları kınadı.

Sözcüsü Ahmet Fevzi aracılığıyla açıkala yapan Annan, Terymsi'de, top tank ve helikopterler gibi ağır silahların kullanıldığı teyit edilen yoğun çatışmalarda çok sayıda kişinin öldüğüne ilişkin kendisine ulaşan haberlerden şoke olduğunu söyledi.

Annan, Terymsi'deki saldırıların, Suriye hükümetinin, nüfus merkezlerinde ağır silahlar kullanmayacağı taahhüdünün ve 6 maddelik ateşkes planına ilişkin yükümlülüğünün bir ihlali olduğunu vurguladı.

BM Suriye Denetleme Misyonu'nun (UNSMIS), şartlar el verir vermez saldırı bölgesine gitmek ve kanıtları yerinde tespit etmek için hazır durumda olduğunu kaydeden Annan, Suriye hükümetinden gözlemcilerin dolaşım özgürlüğüne saygı gösterilmesini istedi.

Madımak diye YAYGARACILIK yapanlar Suriyede ki Sünni Müslümanları KATLEDEN BAASÇI zalim ve Canilerin karşısında SESLERİ ve TEPKİLERİ HİÇ YOK ?

Madımak diye YAYGARACILIK yapanlar Suriyede ki Sünni Müslümanları KATLEDEN BAASÇI zalim ve Canilerin karşısında SESLERİ ve TEPKİLERİ HİÇ YOK ?


onlar üstüne aferin derler

Suriyede Amaç ve Hedef İslam coğrafyasını MEZHEP SAVAŞLARINA düşürüp BOĞUŞTURMAKTIR ve Suriyenin BAASÇI Zalimleri buna HİZMET ediyorlar.

Suriyedeki sünni müslüman katliamının en büyük destekçisi eli kana bulanmış İran'dır. Katil Esad'ı bu konuda sonuna kadar destekliyorlar.

Aklının ermediği ve bilgin olmadığı konularda ahkam kesme cehaletin çıkıyor ortaya...



AMERİKA'NIN YENİ "KULLAN-AT BEZİ" ŞİİLER

Şİİ TEHLİKESİ NEDİR?

Bugünlerde İslam dünyasında Şii tehlikesi, en az Siyonistler kadar büyük bir tehlike.

Şiiler bilerek veya bilmeyerek Siyonistlerin piyonluğunu üstlenmeye başladılar.

NASIL ZAMANINDA SADDAM VE KADDAFİ GİBİLERİ KULLANILIP ATILDI;
BUGÜN AMERİKA VE İSRAİL’İN YENİ â€œKULLAN-AT BEZİ” İRAN VE ŞİİLER.

Amerika'yla aralarında var gibi gösterilen husumet tamamen danışıklı dövüşten ibaret.

En azından Şiiler, Sünni dünyasına üstün gelebilmek için Amerika'yı kullanıyorlar.
Kullandıklarını sanıyorlar.

Oysa Siyonistler, düşmanlarıyla çıkarları bitinceye kadar dostluk ederler.

Şii eli ve yardımıyla Sünniler bertaraf edilince Şiilerin de hesabı mutlaka görülecektir.

Bu oyuna niçin geldiklerini anlamak mümkün değil.

UNUTMAYALIM Kİ, BUGÜN SURİYE’DE KITIR KITIR SÜNNİ KESENLER ŞİİLERDİR!

DÜN IRAK’TA SÜNNİLERİ KESENLER DE ŞİİLERDİ!
AMERİKAN ASKERLERİ ŞİİLERE SÜNNİLERİN EVLERİNİ GÖSTERİYOR VE KATLİAMI KENARDAN SEYREDİYORDU!
Bunların hepsi gerçek, haber arşivlerinde var.

Ahmedinejad İslam dünyasında kahraman gibi gösteriliyor.


O KAHRAMAN DEĞİL, ELİ KANLI BİR SÜNNİ KATİLİ VE YENİ AMERİKAN PİYONUDUR!


e.z.bilge 11.05.2012

Beşar ESED de asla ABD ci değildir .Ecevit misali KUKLADIR, BAASÇI Sosyalist rejim KATİLDİR buna bi şey demem ..
Rusya ,ABD ve BAAS partisi hem Beşar Esede hem Türkiye ve İrana TUZAK kurmuştur...
Amaçları Suriye yönetiminden Beşar Esedi, indirmek Suriye üzerinden İran ile Türkiyeyi SAVAŞTIRIP böylece her 2 Ülkeden de KURTULMAKTIR...
İran Askeri gücü yani ORDUSU yüzünden ,Türkiye de ekonomik ve teknolejik güçlenmesi ve nufuz alanlarını genişletmesi yüzünden Rusya, ABD ve AB vede İsraili KORKUTUYOR .... anlamışsan ne ala yoksa.....

Bu dediklerin madalyonun görünen yüzü. Ben gerçek yüzünden bahsediyorum. Sen oraya vakıf olamadığın için küfrün uşaklarını kahraman zannediyorsun. Anlayana....

CHP NATOYA başvuru yapmış ve Türkiye NATO nun ve ABD nin Şemsiyesi altına Girmiş ve ABD de buna karşılık Türkiyenin ORDUSUNU DONATMIŞ ve onu eğitmiş DARBECİLİK konusunda ve Kendine bağlamış 55 sene öncesi ve biz Abd nin ve Natao nun ORTAĞIYIZ...
Suriyede Sovyetler birliğinin şemsiyesi altına girip kendini GARANTİYE almış o günün şartlarında bunlar yapılmış ve şimdi RUSYA Suriye deki Askeri üstlerini Kaybetmeme adına Suriye yönetimine arka çıkıyor, İran da Suriyenin stratejik ortağı ve Suriye üzerinden Lübnan Hizbullahına destek çıkıyor ve İsraile bak ben buradan da seni VURABİLİRİM diye mesajlar verebiliyor..
Bir yanda Rusya,Çin, İran diğer yanda ABD,NATO, Ab ülkeleri ve Türkiye....
Türkiye ile İranın konumları gereği bu duruma getirdi Rusya ve Abd bu işin arka planında İsrail var..
Suriyede bugüne kadar Sünniler iyi yaşıyorlardı da bunları KİM AYAKLANDIRDI ? ONA BAKIN DİKKATLİCE...
AMAÇ Suriye üzerinden Türkiye ve İranın KAPIŞTIRILMASI TUZAĞI... 1 Taşla 2 KUŞ HESABI

Esas mesele Sünni-Şii savaşı çıkartmak. Türkiye-İran olmuş, şu bu olmuş fark etmez. Siyonistler için hedefe giden her yol mübahtır.
Şiiler bu zokayı yemiş durumda.
Siyonistler ile işbirliğine girerek o asırlar öncesinden gelen pers milliyetçiliği taassubuyla (en az yahudiler kadar içleri kin dolu) sünnilere galebe çalmak için her şeyi yapmaya hazırlar.
Siyonist dünyayla işbirliği içine girecek kadar. Sünnileri her yerde kesenlere maddi manevi yardım ve destek verecek kadar. Bu tuzaklara daha önce Saddam, Kaddafi ve benzerleri düştüler.
Sonlarını gördük. Sıra Şiilerde. Esad ve Şia (İran) kullanılıncaya kadar pohpohlanacak. Ortadoğuda sizi lider yapacağız denilecek. Ne vaadler ne vaadler verilecek ve veriliyor el altından.

Şiiler bizim kardeşimiz değiller. Bizi yani sünnileri yok etmek için fırsat kollayan hainlerdir.
Mesele sadece Türkiye meselesi değildir. Mesele tüm sünni dünyanın meselesidir. Onun için sünni-şii savaşı çıkmaması ve bu oyuna gelmemek için çok dikkatli adımlar atmak gerekiyor.
Ama Şia'nın kendini sattığını da asla aklımızdan çıkarmamamız gerekiyor. Hainlik bir huydur ki, sönmüş görünse bile asla uyumaz. İçin için yılan gibi fırsat kollar.

sen buralarda ÜMMETİ FESADA VERİYORSUN ...

İşine gelmeyince öyle olur. Gerçek budur. Gerisi boş laf.


Zulmün Vesikaları

MollaCami.Com