Bölümler | Kategoriler | Konular | Üye Girişi | İletişim


İzmir'de deprem

İzmir'de deprem

Saat 17.48'de merkez üssü İzmir Körfezi olan 5.00 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi.


İzmir Valiliği Afet ve Acil Durum Yönetim Merkezi Başkanı Vali Yardımcısı Aydın: ''Olumsuz bir durum tespiti veya bildirimi yok'' -5.0'lik depremin ardından yine merkez üssü İzmir Körfezi olan 3.2 ve 3.3'lük iki deprem kaydedildi.

İzmir Valiliği Afet ve Acil Durum Yönetim Merkezi Başkanı Vali Yardımcısı Mustafa Aydın, İzmir'deki depreme ilişkin ''Olumsuz bir durum tespiti veya bildirimi yok'' dedi.

Aydın, AA muhabirine yaptığı açıklamada, merkez üssü İzmir Körfezi olan 5.0 büyüklüğündeki depremin ardından İzmir merkez ve ilçelerdeki durumla ilgili görüşmeler yaptıklarını, kendilerine iletilen herhangi bir problemin olmadığını söyledi.

İlçelerle görüşmelere devam ettiklerini kaydeden Aydın, ''Olumsuz bir durum tespiti veya bildirimi yok. İlk tespitlere göre can ve mal kaybı yok'' dedi.

Öte yandan Boğaziçi Üniversitesi Kandilli Rasathanesi ve Deprem Araştırma Enstitüsü'nden alınan bilgiye göre, 5.0 büyüklüğündeki depremin ardından merkez üssü yine İzmir Körfezi olan 3.2 ve 3.3'lük iki deprem daha kaydedildi.

(HLL-TAR)

Geçmiş olsun...

eyvallah kardeşim


Yerel Haberler

MollaCami.Com