Bölümler | Kategoriler | Konular | Üye Girişi | İletişim


Çılbır..

bende teşekkür ederim sizinde gözlerinize sağlık..

Hmmm..baktım yenı mesajlarda çılbır var..koşa koşa geldimm ;D
yaa çok hoşuma gdiyor..yurtta da çok sewrdim.ama ne mümkün bi kere doğru dürüst yapamadım.yumurtaları suyun içine koyarken ayrı bi püf npktası mı var bu işin?Benım her seferinde kimi patlıyo,kiminin beyazı akıp gidiyo...sonuç acı..Allahtan üzerine yoğurt döküyoruzda biraz kamufle oluyo..Ustam nasıl beceriyorsunuz bunu..?bana da tarif eder misiniz..
ayrıca çok makbule geçti..teşekkürler

patlalamaması için suyun içine hafif bir tuz at
birde önce su bir fakırdasın sonra içine hafiften yumurtaları sal
altını kıs ama çok deyil az miktarda kıs etrafı beyazlayınca
altını açıp fazla pişirmeden bir kevgir yardımıyla al..

teşekkürler deneyecem..


Yemek Tarifleri

MollaCami.Com