Bölümler | Kategoriler | Konular | Üye Girişi | İletişim


Yeni Forumumuzun İlk Yarışmasını Seçiyoruz..

S.a arkadaşlar.. Yeni forumumuza taşınalı baya oldu.. Hangi yarışmayı seçeceğimize karar veremedik.. Bu yüzden de oylamaya gitmeyi deneyelim dedik..
Yarışmalar hakkında bilgi vermek istiyorum..

1-En Faideli Üye yarışması..
Biliyorsunuz bu yarışmamızda yarışmaya katılan arkadaşların o ay içindeki paylaşımlarını inceliyoruz.. Üyeye değil paylaşımlara oy veriyoruz.. Bir kişi yarışmacılardan birinin tek bir yorumunu da dahi beğenerek ona oy verebilir.. Dikkat edilmesi gereken nokta, en aktif olan ve ya en çok konu paylaşan üyeyle karıştırılmaması.. Sadece paylaşılan konu ve ya yazı..

2-Makale yarışması..
Herhangi bir konuda ve ya seçilen bir konuda makale yazma yarışması.. Not: Yarışmaya katılan üye makaleyi bize gönderecek, biz hepsini toplayıp yayınlayacağız, böylece makaleyi kimin yazdığı belli olmayacak.. yani sevilen ve ya popüler olan üyeyi oylama sorununu da böyle kaldırmış olacağız..

3-Şiir yarışması
Herhangi bir konuda ve ya seçilen bir konuda şiir yazma yarışması.. Aynı makale yarışması gibi paylaşan belli olmayacak..

4-video yarışması
Herhangi bir ilahiye video yapma yarışması.. Videoyu yapan kişi belli olmayacak.. Biz oylamaya sunacağız..

5-Fıkra yarışması
Varolan bir fıkrayı ve ya kendi düşündüğünüz bir fıkrayı bize göndereceksiniz.. Biz oylamaya sunacağız..

6-Fotoğraf yarışması..
Verilen bir konu hakkındaki en iyi fotoğrafı bulabilen yarışmacı oylanacak.. Not: kendi çekiminiz olmayacak.. fotoğraf bize gönderilecek, gönderen belli olmayacak..

7-Çekilen en iyi resim yarışması YENİ YARIŞMA
Herhangi bir konuda ve ya seçilen bir konuda en iyi fotoğrafı çeken üye oylanacak.. Not: kendi çekiminiz olacak, bize gönderilecek, göndereni belli olmadan oylanacak..

8-Resimli makale ve ya deneme yarışması YENİ YARIŞMA
Herhangi bir konuda ve ya seçilen konuda makale yazıp, en uygun resmi seçip bize göndereceksiniz.. Biz resimle beraber oylamaya sunacağız..Seçilen konu da olursa resimler de ayrı oylanacak, daha sonra tüm oylar toplanarak 1. seçilecek.. Mesela bir üye makaleden düşük oy aldı resimden yüksek oy aldı.. 1. gelebilir.. Veya tam tersi gibi..

9-Verilen bir resim hakkındaki en iyi yorum, düşünce, paylaşım yarışması.. YENİ YARIŞMA
Bu yarışmada biz bir tane resim vereceğiz.. O resim hakkındaki yorumunuzu, düşüncenizi, yazdığınız makale ve ya denemeyi, resmi, videoyu bize göndereceksiniz.. Biz yazanı, göndereni belli olmadan oylamaya sunacağız.. Not: bu yarışmada, tek kelimelik bir düşünce de olabilir, sayfalarca dolu bir yazı da olabilir, başka bir resim ve ya bir video da olabilir.. Kimin neyi beğeneceği belli olmaz.. Yani her şeyle yarışmaya katılabilirsiniz.. Video olacaksa kendi yaptığınız bir video olacak.. (Galiba sizin en özgür olabileceğiniz yarışma :))

10-Üyenin en iyi paylaşımı yarışması YENİ YARIŞMA
Yarışmaya katılacak üye foruma üye olduğundan bu yanaki konularından (resim, makale, dini vs. konu ayrımı olmadan) istediği bir ile yarışmaya katılacak.. konu oylanacak.. Haliyle yarışmacı belli olacak, fakat asla popüler ve ya sevilen üye oylanmayacak.. Sadece o konu..

Evet arkadaşlar.. Tüm yarışmaları ayrıntılı bir şekilde anlattık.. Tek yapmanız gerekn hangi yarışmayı istiyorsanız onu oylamanız.. Birden fazla oy kullanabilirsiniz..

en faideli üye olmazsa olmaz diye düşünüyorum
kendi çektiği fotoğraf ve en iyi yorum da katılımı arttıracaktır.

en faideli üye olmazsa olmaz diye düşünüyorum
kendi çektiği fotoğraf ve en iyi yorum da katılımı arttıracaktır.

Zaten diğer yarışmalar seçilecek olursa, en faideli üye yarışmasını da yanında yapabiliriz.. Diğerleri gibi ayrıca bir çaba harcanmadığından 2 yarışma birlikte yapmış oluruz.. Çünkü zaten kişi paylaşımlara bi yandan devam ederek de faideli üye olabilir..;)

tamam fotogradf yarismasi olsun

Ve aleykümselam kardeşim..

Oylarım 3 seçeneğe gitti,

En faideli üye yarışması

Verilen resim hakkındaki en iyi yorum, düşünce ve ya paylaşım yarışması

Üyenin en iyi paylaşımı yarışması


Hadi bakalım hayırlısı :)

cekilen en iyi resim yarismasina gidecektim olmadi yanlislikla fotograf yarismasini oyladim

9 numaralı yarışma değişik olup bir heyecan getirebilir !

fazla oy aldığı için sevindim...

kolaya kaçmayan epey insan var demek ki...!



kolaya kaçmayan epey insan var demek ki...!


BU forumda epey olduğuna eminim

9 numaralı yarışma değişik olup bir heyecan getirebilir !

fazla oy aldığı için sevindim...

kolaya kaçmayan epey insan var demek ki...!


Hatta gurup olursa daha iyi olacagı kanaatindeyim

mayıs ayı resmi ne zama verilecek ? geç kaldı sayın selman-i pak !

şiir, fotoğraf, çekilen resim hakkında düşünce bunlar çok güzel yarışmalar varım varım varım :) ehehhe...Bir an evvel yapalım o zaman.


Yarışmalar

MollaCami.Com