Bölümler | Kategoriler | Konular | Üye Girişi | İletişim


Yarışmalar

İyi fikir de sessiz kardeşlerimiz en azından yarışmaya katılmak için de olsa ses çıkarır mı bari :D :)

Ne yapalım umut dünyası :)

Şaka bir yana ne yarışması başlatalım? Profil forumların olmazsa olmazı. Her üyenin kendini ifade ettiği penceresi, bir bakıma kartviziti. Bununla ilgili bir şeyler yapsak?

Evet güzel fikir..

Bi de ben şunu düşündüm.. Ortaya güzel bi konu atalım, Herkes o konu hakkında bir ay boyunca düşüncelerini uzun uzun kompozisyon gibi yazsın.. Bir ay sonunda da yorum yazanların hepsini ankete katalım En güzel yorum ve ya kompozisyon kimin diye.. En güzel ve etkili yazan diye.. Ve 2 hafta oylama olsun.. :)

Nasıl olur bilmem ama bir anda aklıma geldi.. ::)

Güzel fikir kardeşim.

Konular güncel(=deprem gibi)mi, yoksa daha sabit(=vefa gibi) mi olsun?

Bilmem bence 1-2 gün bekleyelim bakalım belki buna cevap gelir, :D ve ya sizce hangisi mantıklıysa artık.. Ben karar veremedim :)

bu sessizliği kıralım hemen başlayalım bence resim ,şiir , makale hepsindende yarışmalar yapalım

Katılım çok olsun ama üyelerimizden rica ediyoruz. :)

Hala üyelerimizden bir yanıt yok.. Ki biz fotoğraf, video, şiir, makale vs yarışmalarını nasıl başlatalım.. Acaba en basiti olan ayın gözde paylaşımcısından mı başlasak diyorum.. Ne dersiniz? 1 ay gibi bi katılım süresi olur, sonra oylarız.. Biliyorum klasik bir yarışma belki ama; belki üyelerimiz bu sayede toparlanır.. Diğerlerinde toplanma ve uğraşma biraz zor olabilir site bu kadar sakinken.. Eğer hemen toparlanırlarsa da hemen ardından değişik bir yarışma yapabilirz, yukarıda belirttiğimiz gibi.. Bilemiyorum..

Hala düşüncelerinizi beklemekteyiz arkadaşlar.. ::)

Bir ucundan başlamak lazım, hadi o zaman gözde üyemizi seçelim :)

neye göre seçilecek kriter ne olacak yarışmada


bence yarışma komisyonu kurulsun
şartları belirleyecek falan bi komisyon


Bir ucundan başlamak lazım, hadi o zaman gözde üyemizi seçelim :)


Tmm o zaman.. katılım başlığını açalım.. Kriterler eski gözde paylaşımcı yarışmalarının kriterleriyle aynı olsun.. İzniniz olursa, gelecek son yorumlarada bakarak yarım saat - 1 saat sonra yarışmayı başlatayım.. Gelecek ayın 15 - 20 sine kadar katılım süresi olsun.. ::)

Bu yarışmadan sonra da aktiflik artarsa, Allah'ın izni ile hızımızı alamayız, eski hareketliliği getirecek bir çok yarışmayı başlatabiliriz diye düşünüyorum :D


neye göre seçilecek kriter ne olacak yarışmada


bence yarışma komisyonu kurulsun
şartları belirleyecek falan bi komisyon



Aslında yarışma kriterleri belliydi, onlara eklemeler vs yapılabilir. Bu konuda fikir ve önerilerinizi yazarsanız seviniriz kızılelma kardeşim. ::) :)

En başta şunu açıklığa kavuşturalım üyelerimiz adaylara neye göre oy versin? O ay forumda açtığı konuların çokluğuna bakarak mı, konuların faideli olup olmadığına bakarak mı, yada faideli yorumlarına bakarak mı?


Aslında yarışma kriterleri belliydi, onlara eklemeler vs yapılabilir. En başta şunu açıklığa kavuşturalım üyelerimiz adaylara neye göre oy versin? O ay forumda açtığı konuların çokluğuna bakarak mı, konuların faideli olup olmadığına bakarak mı, yada faideli yorumlarına bakarak mı?


Daha önceden bunun tartışması yaşanmıştı.. Az konu pylaşmış ama çok oy almış, çok konu paylaşmış az oy almış, yönetici çok oy, yönetici değil az oy diye.. Bu yüzden Sadece faideli konu, faideli yorum ve faideli bilgileri esas alalım derim? ::)

O zaman formül şu olsun:

faideli konu+faideli yorum+yeni üyelere faideli olmak= ayın faideli üyesi :)

YARIŞMA DEMİŞTİNİZ NE OLDU? BEN BEKLİYORUM!... KOLAY GELSİN.


Yarışmalar

MollaCami.Com