Bölümler | Kategoriler | Konular | Üye Girişi | İletişim


Pancar turşusu..

PANCAR TURŞUSU..


MALZEMELER

1 kg pancar.

1 limon

1 kaç diş sarımsak

5-6 yaprak maydonoz

bir miktar tuz ve sıvı yağ

YAPILIŞI

pancarları güzelce yıkayıp kuşbaşı doğrarız

ve onu bol suda haşlarız ve soğumaya bırakırız

ayrı bir yerde sarımsakları ayıklayıp dövüp içine limonunu sıkarız

aldığı kadar tuz ilavesi yaparız

servis yaparken bir kaç maydonoz yaprağıyla süsleriz

1 yemek kaşığı kadarda zeytin yağ gezdiririz

ve turşumuz servise hazır..

BUYURUN AFİYET OLSUN..

teşekkürler hakyolcusu ;) ;) ;)

bende teşekkür ederim kardeşim

gözlerinize sağlık


teşekkürler hakyolcusu ;) ;) ;)


teşekkürler hakyolcusu ;) ;) ;)


teşekkürler hakyolcusu ;) ;) ;)

ellerine sağlık teşekkürler

bende çok teşekkür ederim sizinde gözlerinize sağlık..


Tursu ve Konserveler

MollaCami.Com