Bölümler | Kategoriler | Konular | Üye Girişi | İletişim


Mini iPad 200 Dolar mı Olacak?




Apple tarafından üretilmesi planlanan 7 İnç boyutundaki Yeni Mini iPad modelinin pazardaki Android İşletim Sistemine sahip ürünler ile daha iyi rekabet edebilmesi için 200 Dolar gibi bir fiyattan pazara sunulması bekleniyor.

Pazara 9.7 İnç büyüklüğündeki cihazlarını sunan ve Tablet Bilgisayar alanında bir numara olma yolundailerleyen Apple firması hem küçük bir cihazisteyenlere hem de Apple almak isteyip bütçesiyetmeyenlere özel olarak Apple iPad Miniürününün sanırız yakın bir dönemde pazara sunacak.

Henüz resmi bir açıklama yapılmamış olsa da eski CEO Steve JOBS tarafından şiddetle karşı çıkılan MiniiPad modeline yeni CEO Tim COOK oldukça olumlubakıyor. Bu durumda bu cihazın pazara çıkma ihtimalini daha da yükseltmişoluyor.

Amazon KindleFire modelinin yakaladığı yüksek satış başarısından sonra bu alandafaaliyet gösteren firmaların birçoğu bu tarz küçük ve uygun fiyatlı ürünlerinpeşine düşmeye başladı. Çin'de birçok yan firma tarafından üretilmeyebaşlanılan bu tarz cihazlar yakın dönemde ülkemizde de Samsung gibi, Apple gibi firmaların ürünleri olarak satılacak gibigörünüyor.


TeknolojiNews Özel / Mustafa Civan


Teknoloji Haberleri

MollaCami.Com