Toplam 13 sonuçtan 1 ile 13 arasındakiler gösteriliyor.
  1. #1
    Caylak Acemi Karadut - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik Tarihi
    Jan 2014
    Mesajlar
    13
    Rep Gücü
    5

    Selâmün aleyküm

      
    Selâmün aleyküm. Siteyi internette bir şeyler araştırıp okurken buldum aranıza katılayım dedim, inşallah hayırlara vesile olur bu katılımım.
    "Mûtû Kable En Temûtû" ya'ni "Ölmeden önce ölünüz"

  2. #2
    Aktif Üye Girişken
    Üyelik Tarihi
    Feb 2009
    Mesajlar
    886
    Rep Gücü
    13

    Cevap: Selâmün aleyküm

    ve aleyküm selam

    hos eldin.. hayrli osun

  3. #3
    Caylak Acemi Karadut - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik Tarihi
    Jan 2014
    Mesajlar
    13
    Rep Gücü
    5

    Cevap: Selâmün aleyküm

    hoşbuldum.. pek aktif değil sanırım buralar
    "Mûtû Kable En Temûtû" ya'ni "Ölmeden önce ölünüz"

  4. #4
    Aktif Üye Aktif ruveyda - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik Tarihi
    Apr 2008
    Mesajlar
    223
    Rep Gücü
    11

    Cevap: Selâmün aleyküm

    vealeykümselam
    hoşgeldiniz
    Benim istediğimi Allah istemiyorsa, konu kapanmıştır

  5. #5
    Caylak Acemi Karadut - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik Tarihi
    Jan 2014
    Mesajlar
    13
    Rep Gücü
    5

    Cevap: Selâmün aleyküm

    hosbuldumm
    "Mûtû Kable En Temûtû" ya'ni "Ölmeden önce ölünüz"

  6. #6
    Aktif Üye Firtina kitapci - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik Tarihi
    Mar 2011
    Mesajlar
    2,435
    Rep Gücü
    0

    Cevap: Selâmün aleyküm

    hosgeldiniz bol yorumlu bol paylasimli olursunuz insallah

  7. #7
    1071 ile vurduk mas Girişken Piri Reis - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik Tarihi
    Feb 2008
    Mesajlar
    881
    Blog Entries
    1
    Rep Gücü
    26

    Cevap: Selâmün aleyküm

    hoşgeldiniz kardeşim
    Aciz bir kul

  8. #8
    Caylak Acemi Karadut - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik Tarihi
    Jan 2014
    Mesajlar
    13
    Rep Gücü
    5

    Cevap: Selâmün aleyküm

    hoşbuldum
    "Mûtû Kable En Temûtû" ya'ni "Ölmeden önce ölünüz"

  9. #9
    Aktif Üye Poyraz
    Üyelik Tarihi
    Jan 2008
    Mesajlar
    1,484
    Rep Gücü
    15

    Cevap: Selâmün aleyküm

    Alıntı ruveyda Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    vealeykümselam
    hoşgeldiniz
    ,,,,,

  10. #10
    Haddini Bil Yeter.. Poyraz selman-i pak - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik Tarihi
    Mar 2009
    Mesajlar
    1,596
    Rep Gücü
    17

    Cevap: Selâmün aleyküm

    Ailemize hoşgeldiniz kardeşim..
    Çağdaş değil; Çağ açıp, çağ kapatanlarız..

  11. #11
    Caylak Acemi sevr mağarası - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik Tarihi
    Jan 2014
    Mesajlar
    7
    Rep Gücü
    0

    Cevap: Selâmün aleyküm

    hg niz hayırlı olsun inşAllah.

  12. #12
    Aktif Üye Kasirga KÂŞİF - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik Tarihi
    Nov 2011
    Mesajlar
    4,394
    Blog Entries
    249
    Rep Gücü
    21

    Cevap: Selâmün aleyküm

    Aleyküm selam hoşgeldiniz
    Kulluğun en güzeli;

    kulun Allahü teâlânın verdiği nimetler karşısında,

    şükürden âciz olduğunu bilmesidir.

    Abdullah Harrâz "Rahmetullahi Aleyh


  13. #13
    Global Moderatör Poyraz kızılelma - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik Tarihi
    Jan 2008
    Mesajlar
    1,276
    Rep Gücü
    17

    Cevap: Selâmün aleyküm

    hoşgeldiniz.hep birlikte tekrar eski aktifliğine kavuşturmak temennisi ile...
    sabır gerek...hz yakup gibi tenhalarda gezip yusuf diye inleyerek
    zaman gerek...hz yusuf gibi kuyulardan mısır saraylarına yükselerek
    azim gerek...hz peygamberimiz gibi ebu cehlin bile hidayeti için70 kere yanına giderek
    edep gerek...hz osman gibi meleklerden bile hürmet görerek

Konu Bilgisi

Users Browsing this Thread

Şu anda 1 üyemiz bu konuya göz atıyor. (0 kayıtlı üye ve 1 misafir.)

     

Benzer Konular

  1. selamün aleyküm
    Konuyu Açan: ikra., Forum: Tanışma Platformu.
    Cevaplar: 9
    Son Mesaj : 12-05-2012, 22:48
  2. Selamün Aleyküm ..
    Konuyu Açan: Yolcu--, Forum: Tanışma Platformu.
    Cevaplar: 11
    Son Mesaj : 25-02-2012, 01:17
  3. Selamün aleyküm
    Konuyu Açan: Kuzat, Forum: Tanışma Platformu.
    Cevaplar: 9
    Son Mesaj : 15-01-2012, 17:35
  4. selamün aleyküm
    Konuyu Açan: yavuz43, Forum: Tanışma Platformu.
    Cevaplar: 16
    Son Mesaj : 09-12-2009, 17:02
  5. SELAMÜN ALEYKÜM
    Konuyu Açan: yasminda, Forum: Tanışma Platformu.
    Cevaplar: 17
    Son Mesaj : 25-07-2009, 12:17

Bu Konuyu Paylaşın !

Bu Konuyu Paylaşın !

Yetkileriniz

  • Konu açma yetkiniz yok.
  • Cevap yazma yetkiniz yok.
  • Eklenti yükleme yetkiniz yok.
  • Mesajınızı değiştirme yetkiniz yok.
  •