Bölümler | Kategoriler | Konular | Üye Girişi | İletişim


Carlos iddialı konuştu!

Roberto Carlos, Chelsea takımıyla eşleşmeleri konusunda iddialı açıklamalar yaptı. Fenerbahçe'nin Brezilyalı yıldızı Roberto Carlos, Avrupa Şampiyonlar Ligi çeyrek finalinde İngiltere'nin FC Chelsea takımıyla eşleşmeleri konusunda, ''Takım olarak kendi oyunumuzu sahaya yansıttığımız ve Chelsea'den daha çok gol attığımız sürece tur kendiliğinden gelecektir'' dedi.

Fenerbahçe Kulübü'nün internet sitesinde kura değerlendirmesine yer verilen Brezilyalı futbolcu, iyi bir eşleşme olduğunu belirtti.

FC Chelsea'ye karşı kariyerinde ilk kez forma giyeceğini de bildiren Roberto Carlos'un kura değerlendirmesi şöyle:

''Chelsea her ne kadar bir İngiliz takımı da olsa, 3 İngiliz oyuncusu ile sahada bulunuyor. Rakibimiz futbol oynamayı ve bunu göstermeyi seven bir yapıya sahip. Bu özellikleri sayesinde bizim de aynı şekilde oyunda yer almamızı sağlayacaklardır. İlk maçın nerede oynanacağının bir önemi olduğunu düşünmüyorum. Çünkü biz Fenerbahçe olarak Şampiyonlar Ligi'ndeki yükselişimizi sürdürüyoruz. Takım olarak kendi oyunumuzu sahaya yansıttığımız ve Chelsea'den daha çok gol attığımız sürece tur kendiliğinden gelecektir. Ayrıca kariyerimde ilk kez Chelsea ile karşı karşıya geleceğim. Bunun için de çok mutluyum. Maçların başlamasını sabırsızlıkla bekliyorum.''


Spor Haberleri

MollaCami.Com