Bölümler | Kategoriler | Konular | Üye Girişi | İletişim


recep tayyip erdoğanın kimdir dünü bugünü

KİM BU RECEP TAYYİP ERDOĞANŞ NEDEN BU KADAR PARLADI, İŞTE GİZLİ GERÇEKLER

• Mehdi döneminde insanlığın bir bilinç sıçraması yaşayacağı kuşkusuzdur.
• Nostradamus, 1999'un yedinci ayında gökten Dehşet Kralının geleceğini ve dünyanın sonuna neden olacağını yazmıştı. George Bush tüm bu söylemlere uymaktadır.
• Geçmişte tüm peygamberler döneminde tanrı yolunda olduğunu iddia edenler kendilerini Yahudi ilan etmiştir. Mısır Firavunu da bunlardandır. Tüm dinler ve kutsal kitaplar bu şeytani anlayıştaki yahudileri Tanrı yolunu reddedenler olarak resmeder. İbrahim’i ateşe atanlar da, İsa’yı öldürmek isteyenler de Yahudi felsefesine sahip dünyacı insanlardı. Günümüz siyonizmi de bunlardan farksızdı. Hristiyan birliği Siyonizme destek vermiş ve aynı anlayışla haçlı birliği oluşturmuşlardı.
• Muhammet Mehdi’nin gelişini Müslümanların başında halife ve halifelik yokken geleceğini söylemiştir. Ve aynen bu durumlar yaşanmaktadır. Muhammet İstanbul’u işaret etmiştir.
• Erdoğan, zalim krallar gibi değildir. Korkulacak olan da hiç değildir. Kendisinden emin olunan, fayda gösteren, kendisinden faydalanılan insandır. Dürüst ve adil olandır. İnsanlığın huzuruna baş koymuş kararlı ve inançlıdır. Erdoğan’ın bir eline ay bir eline güneşi verseler o doğruluktan vazgeçmez.
• Mehdi tüm dünyaya yayılan sistem karşıtı gösterilerin fikir ve isim babası olurken, haksızlığa adaletsizliğe ve savaşa karşı güçlü bir halk savaşı başlayacaktır. İnsanlar mevcut düzenin kötülüklerinden çok sıkıntı çekmiştir. Dayatılan bu sistem birinci dünya savaşından sonra küreselleşmiştir. Karanlık sistem (kötü düzen) yıkılırken sıkıntılı süreçler göreceğiz. Taşlar yerine otururken herkes kendi çevresiyle zıtlıklar yaşayacak ve herkes cephesini belirleyecektir. Hakkı isteyenler(yeni sistemin savunucuları) ile batılı isteyenler (eski sistemin savunucuları) tam olarak ayrılacaktır.
• Mehdi İnsan Hakları Evrensel Bildirgesi tekrar en saf haliyle yazdıracaktır. Kutsal kitaplara uygunluğuyla dikkat çekecektir.
• İnsanlığı sahiplenen ve hizmetkar olan her yönetimin kendiliğinden yayılmacı bir politika anlayışı vardır. Çünkü tanrının elçiliğini yürüten halifelik görevini alan adil bir düzeni sağlayan haliyle kutsal bir görev yürütür. Bu arada eski düzenin sahipleri Bir paranoya ile ümitle korku arasında kalır. Çünkü şeytani egemenlikleri yıkılmaktadır. Türkiye yeni bir sürece girmiştir. Bu sürecin ilk ışığı Erdoğan ile başlamıştır.
• İslam (Tanrı inancı)denildiğinde Türkiye ve Erdoğan akla geliyor. Doğruluk ve evrensel değerlere sahiplenme Türkiye’de gözleniyor. Dünyada mazlum halklara sorgusuzca yapılan saldırı ve kötülükler artık sorgulanıyor. Türkiye, dünyada yapılan haksız tavır ve savaşlar konusunda uyarılarda ve yapıcı tavsiyelerde bulunuyor.
• Erdoğan’ı sandıkta deviremeyeceğini anlayanlar türlü planlar kurdular. Küresel güçlerin Türkiye de ki uzantıları operasyonlarla devirmeyi amaçlasalar da başaramadılar.
• Türkiye’yi ve Erdoğan’ı meşru olmayan bir zemine düşürmeye çalışıyorlar. Yolsuzluk, teröre destek verme, el kaide ile işbirliği gibi temalar ile Türkiye itibarsızlaştırılacak. Dünya kamuoyunda kötülenecek ve neredeyse saldırı hazırlıkları bile yapılacak.
• İslamiyeti toparlamaya çalışan, islamı sorunlarından kurtaran iftiralarla ve suçlamalarla islamı karalayanlar evrensel islamı kabullenemiyorlar. Seçilmiş ve gönderilmiş olan Erdoğan islamı açığa çıkarmaktadır.
• Erdoğan seçilmiş ve sınamalardan geçirilmiştir.tehdit de etseler o doğru yoldan ayrılmaz. Baskılara boyun eğmez. Tanrıdan korkan adamdır. Bir eline dünyayı bir eline ayı verseniz doğru yoldan vazgeçmez.
• Tayyip Erdoğan’a saygısızlık etmek için her yolu kullanıyorlar. Toplum gözünde itibarsızlaştırmak için aşağılayıcı ve dalga geçer gibi sözler kullanıyorlar. Bu tür davranışlarla itibarsızlaştırdıklarını zannediyorlar. CHP tarafından, örgütlere, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'a "Başbakan" ve "Sayın" kelimeleri ile hitap edilmemesini içeren bir genelge gönderildi.
• Erdoğan ve hükümetini terörle bile ilişkilendirecekler. Meşru olmayan bir zemine oturtacaklar.
• Erdoğan Tusiad’a hepimiz bu gemideyiz. Batarsak hepimiz batarız dedi. Türkiye’nin yükselişi istemeyen güçlü şirketler yeni doğan şirketleri kendine bir tehdit olarak görmektedir. Çünkü tekellerinde tuttukları gelirleri paylaşmak istemiyorlar. Eski vesayet düzenini özlüyorlar. Bu nedenle büyüyen ve gelişen Türkiye hoşlarına gitmiyor. Onlar kendi çıkarlarını düşünüyorlar. Yoksa ne halk ne de evrensel değerler onlar için önemlidir.
• Tayyip Erdoğan için ‘Şu adamı konuşturmayın. Medyaya çıkarmayın, kendi medyanızda onun konuşmalarını yayınlamayın. Bazı kelimelerini olumsuz algı yaratarak kullanın.’diyorlar.
• Türkiye’de yaşananlar Abdulhamit döneminin bir rövanşıdır. Bu rövanşın öncü lideri Recep Tayyip Erdoğan’dır.
• Zafer, yüksek riskin yanındadır. Başarı sıkıntının içindedir. Esenliğin öncesinde hayati tehlike vardır. Zıtlıklar keskin sonucu getirir. Tehlike ile yükseliş beraber hareket eder. Bu Tanrı’nın kuralıdır. Hayati risk taşıyan konularda hak yoldan ayrılmayan Erdoğan her sıkıntıdan başarıyla çıkmıştır. 28 şubat, 17 aralık, darbe girişimlerinde halktan ve haktan ayrılmadıkları için Tanrı onu ve ekibini daima başarılı kılmıştır. Terörün bitirilmesine yönelik çözüm sürecinde de elini taşın altına koydu. Tüm tehditlere karşı hak davadan ayrılmadı.
• Doğal afetler Erdoğan yüzünden oluyor. Erdoğan geldi kıtlık geldi diyorlar. Erdoğan uğursuz onun sebebiyle yeryüzünde sıkıntılar yaşanıyor diyecekler. Uğursuz ve afetlerin nedeni aslında kendileridir. Geçmiş peygamberlere de aynısını dediler. Geçmiş kafir kavimlerde benzer olayları yaşadı. Musa dönemi de buna örnektir.
• Yönetici peygamberlerden olan Süleyman ve Musa’ya örnek olarak Erdoğan da gösterilmektedir.
• Bediüzzaman 1914 yıllarında ‘Benden yüz yıl sonra gelecek olana uyun.’ Demişti. Ama Fetullah Gülen Bediüzzaman’ın öğüdünü tutmadı. Erdoğan’ı karşısına aldı ve Bediüzzaman’ın çizgisinden çıktı. Din adına hizmet görevi yürüttüklerini söyleyenler menfaatleri uğruna islam çizgisinden çıkmıştır. Ama hiçbir şey geç değildir.
• Erdoğan’ın Siirt’ten seçtirilmesindeki hikmet nedir. Tanrı neden Erdoğan’ı siirt’e seçtirdi. Bu halkın kökeni nedir. Ne güzel halktır ki Siirt halkı Erdoğan’ın ilk başa gelmesinde rol aldılar.
• Tayip Erdoğan sebebiyle yağmur yağmıyor. Afetler çoğaldı.diyorlar. Musa’ya da aynısını söylemişlerdi. Dünyanın her yerinde afetler görmekteyiz. Eskiden böyle kıtlık olmazdı, Erdoğan geldi yolsuzluk da kıtlık da yaşanmaya başladı diyorlar. Hayır onlar Erdoğan’ın doğru yoluna direndikleri için afetlere maruz kalıyorlar. Tanrı onlara doğruluğu seçmeyip hukuksuzluğu ve taşkınlığı seçtiklerinden dolayı ceza vermektedir.
• 'Küresel egemenlere göre, Erdoğan kırmızı çizgileri geçti. Dünyanın egemenlerinin, reel politik kurallarını çiğnedi, dediklerini yapmadı. Artık Erdoğan için çok geç. Doğrunun ne olduğunu hiçbir önemi yok. Dünyanın kuralları değişmez. Kazançtan olmaktansa, bir adamı kurban etmek evladır. Küresel güçler taraf belirleyin diyor. Kurtarın kendinizi, bu tarafa geçin.diyorlar. 'Ama gerçek şu ki, bu durum Erdoğan'ın şahsi akıbetinden ziyade, inançlı Anadolu halkıyla ilgili tarihi bir karar anı. Asıl amaç islam’ın temsil yeri Anadolu halkına karşı bir mücadele başlatmaktı. Bizler, böyle bir krizi hak etmek için bir şey yapmasak ta şiddetli bir krizin içindeyiz. Türkiye’ye karşı ekonomik bir savaş yürütülüyor.
• Karanlığın ışığı boğmaya çalıştığı bir anda ortaya çıktı. Kefenini yanına almış son süvari. Doğruluğun önderi, şeytana karşı savaşan kral. Beklenen lider Recep tayip Erdoğan. Mazlumlara sahip çıkan, hakkın adamı, halkın adamı, doğrulukla ilerleyen barışa çağıran lider.
• Paralel yapı saf değiştirdi. Türkiye’nin gündemini yöneten, kasetler yapan, medya haberleri organize eden, yargıya yön veren davalar açan bu paralel yapının temeli cemaat gibi görünse de cemaatin birlikteliğini kullanan daha güçlü küresel güce hizmet eden bir yapıdır. Önce Erdoğan ve AKP’nin tarafında olan bu yapı 2014’de saf değiştirmiştir. Suriye, mısır ve diğer kıtalarda yaşananlardan sonra Erdoğan’ın ileri gittiği, haddini aştığı görülmüş ve ona dur denilmiştir. Küresel güçlerin isteğiyle saf değiştiren paralel yapı hükümeti hedef alarak yolsuzluk ve çeşitli suçlamalarla hareket etmiştir. Bu durum Muhammed’in şu hadisine benzer. ‘Deccal’in karşısına bir genç çıkar. Adı adıma babasının adı babamın adına uyar. Deccal’e sen deccalsin der. Deccal önce onu öldürür. Sonra diriltir. Sonra tekrar öldürmeye yeltenir ancak başarılı olamaz.’ Aynen hadiste anlatıldığı gibi doğruluğu ve kendinden emin olamyı nitleyen adıyla Erdoğan bir genç olarak küresel bozguncuların (yönetimin karşısına) Deccal’in karşısına çıkar. Deccal önce onu öldürür. Ceza evine attırır. Seçimle gelmesini dahi engeller. Sonra izin verir. Paralel yapı sürekli ona çalışır. Genç dirilmiştir. Sonra tekrar öldürmek ister. Paralel yapı Erdoğan’ı itibarsızlaştırmaya çalışır. Ama hadiste muvaffak olamaz der. Yani buna muvaffak olamayacaklar.
• Yargı darbesiyle AK Parti hükümetini devirmek için art arda operasyonlar yapan paralel yapının yüksek yargı üyesi hakim ve savcılara yönelik talimatlarını içeren ses kaydı ortaya çıktı. Başbakan Erdoğan'dan 'Uzun' diye söz edilen kayıtta "MOSSAD, CIA ve diğerleri Uzun'u götürmek istiyor" deniliyor. Kayıtta, AK Parti'nin seçimlerden galip gelmesi halinde yargı darbeleriyle götürülmesinin hedeflendiği şöyle dile getiriliyor: "Ok yaydan çıktı bir kere. Bu safhadan sonra geri dönüş 'yok olmamız' anlamına gelir. Onun için tüm imkanlar kullanılarak taarruz tek yoldur. Önümüze kim çıkarsa ezip geçeceğiz. Seçimlerde yüzde 65 ile bile gelseler, dosyalarla götürmek zorundayız. 44 yılda ördüğümüz hırkayı 'buyrun siz giyin' diyecek değiliz." Kayıtta, istenilen sonucun alınması için "Komünist, faşist, Alevi ve CHP'li farketmez herkesle ittifak edin" talimatı veriliyor.
• Başbakan'a "Usta" denilmesinin ardında kendisinin bu dönemi "Ustalık dönemi" diye nitelemesi kadar gerçekten de ustalık isteyen birçok meseleyi ülke istikrarına zarar vermeden çözmüş olması da var. Yani bu sıfat bir hakikati olmayan bir propagandadan ibaret değil. Türkiye Başbakan'ın kararlılığı, dik duruşu, stratejik adımlarıyla birçok aşılmaz denilen engeli aştı, aşınmaz denilen tortuları aşındırdı, yıkılmaz denilen duvarları ve tabuları yıktı.
• Erdoğan: Şebekelerin, çetelerin milli iradeyi gasp etmesine izin vermeyeceğiz. Dershaneler meselesinde, Suriye meselesinde, terör meselesinin nasıl halledeceğine siyaset değil de yargı mı karar verecek. Biz yargının bağımsızlığı mücadelesini referandumda sağladık. Yargı sadece bağımsız değil tarafsız olacak dedik. Bağımsızlığı iste ama tarafızlığına gelince orada tarafım de. Onu kimse yutmaz. Biz yargı ile değil yargı içine sızmış yargı mensuplarına baskı yapan örgütle mücadele ediyoruz. Kimse siyasi iradenin yargıya müdahale ettiğini iddia etmesin. Siyasi kararları verecek olan siyasi iradedir. Siyasi iradenin milli iradenin çalınmasına izin vermeyeceğiz
• Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, yakın tarihte bilhassa laiklik ilkesi konusundaki yanlış uygulamaların, toplumda kutuplaşma ve gerginliklere neden olduğunu belirterek, "İnanıyorum ki, Hükümetimizin öncülüğünde başlatılan demokratik reformlar kökleştikçe, hukuk devleti ilkesi, insan hak ve hürriyetleri pekiştikçe, devlet ile millet arasındaki mesafe bütünüyle kapanacak, insanımızın özgürlük alanı genişleyecek, toplumsal aidiyet daha da güçlenecektir" dedi.
• Başbakan Erdoğan'ın Almanya dönüşü çalışma odasında bulunan böceklerle ilgili yaptığı “casusluk” yorumunun sırrı çözüldü. Casusların, bilgileri ve devlet sırlarını yabancı istihbaratlara servis ettiği ortaya çıktı.
• Üç yıldan beri uzun boylu adamın ölmesini bekliyoruz diyenler var” sözleri üzerine Tayyip Erdoğan'ın sağlık güvenliği hat safhada. İçtiği su dahi takip ediliyor.
• Erdoğan’ın sonuna kadar yanında olanlar kazanacak. Muhammet bir hadisinde ‘Sonuna kadar yanında olanlar kazanır.’dedi. Yoldan sapanlar çok olacak.
• Devrin Ebu cehilleri Erdoğan’a muhalif olanlardır.
• Her gelen peygamber mehdi’nin kendi adında geleceğini ve kendi soyundan geleceğini söylerken peygamber vasıflarına sahip doğruluğu, adaleti ve barış için çalışan bir kurtarıcı olacağına dikkat çekmişlerdir. İsa tekrar geleceğini müjdelerken, Davut, Davut soyundan birinin geleceğini ve yeryüzünü karanlıktan aydınlığa çıkaracağını söylemiştir. Muhammet de aynı şekilde babasının ve kendi adında birinin geleceğini söylerken peygamber vasıflarına sahip bir mehdinin yani kurtarıcının geleceğini söylemiştir. Tüm peygamberler aynı şeyi söylemiştir. Dinler tarihini inceleyenler tüm peygamberlerin hep aynı kişiden bahsettiğini delillerle ve muhteşem benzerlikleriyle ortaya koyarlar. Bütün bunlar beklenen İsa ile beklenen mehdi’nin ve beklenen davut’un aynı kişi olduğunu gösterir. Diğer kutsal metinlerde de Mehdinin gelişi kendi dönemlerinin tabirleriyle ve kişileriyle anlatılmıştır.
• ‘Ve: Biz, Allah'ın Resulu Meryem oğlu Mesih İsa'yı gerçekten öldürdük" demeleri nedeniyle de (onlara böyle bir ceza verdik.) Oysa onu öldürmediler ve onu asmadılar. Ama onlara(onun) benzeri gösterildi. Gerçekten onun hakkında anlaşmaya düşenler, kesin bir şüphe içindedirler. Onların bir zanna uymaktan başka buna ilişkin hiçbir bilgileri yoktur. Onu kesin olarak öldürmediler.’ (4/157) ( bu ayetlerde İsa’nın Yahudiler tarafından öldürülmediği ve ona benzer birinin öldürüldüğü söylenmektedir. Onlar sadece gördükleriyle bir zanna uymuşlardır. Gerçekte Tanrı İsa’nın zalimler eliyle öldürülmesine izin vermemiştir. Ama İsa başka bir yere göç etti ve mutlaka her peygamber gibi öldü. Kuran ve hadislerde göğe alındı ifadeleri kullanılmamıştır. Her peygamber öldüğünde göğe alınmıştır. Hepsi de göğün farklı farklı katlarında bulunmaktadır. Aynı bedenle aynı İsa tekrar gelecektir diye batıl bir inanış vardır. Gerçek öyle değildir. Her peygamber kendisi gibi barışı, sevgiyi ve dini temsil edecek bir kurtarıcı peygamber geleceğini söylerken kendini örnek göstererek kendi adını vermiştir. Aslında geçmişteki her peygamber bunu yapmıştır. Buradan anlaşılan dünyayı son olarak düzeltecek olan kurtarıcı kral peygamberin hep peygamberler soyundan olacağı ve peygamber vasıfları taşıyacağıdır. Yoksa gökten İsa’nın Şam’a ineceği değildir. O dönemde şam bir başkent büyük bir şehirdir. Hem kültür şehri hem de dönemin merkezidir. Şimdi de ortadoğunun merkezlerine bakmamız gerekir. Dönemin en büyük kültür ve gelişmiş merkezi İstanbul’dur.
• Hz İsa Yahudilerin onu öldürme teşebbüsünden sonra oradan ayrıldı. Ve Allah ona insanlardan uzak başka bir yerde bir süre yaşam daha verdi. Yani yaşamaya devam etti. Allah yanına aldı derken Allah zalimlere bırakmadı kuluna hayat verdi ve normal ölümüyle onu kendine kavuşturdu. Yani yanına aldı anlamındadır. Yoksa HZ İSA uzaya havasız çıkıp tanrının yanına gitti anlamında değildir. Peygamberimiz döneminde Allah yanına aldı bir deyimdir. Yani kendisine ulaştırdı, rahmetine mazhar oldu anlamındadır. Günümüz insanları kutsal terimleri tam bilmeden cahilane yorumlamaktadırlar.
• Hz. İsa kuranda çarmıha gerilerek öldürülmediği söylenir. Allah’ın onu yanına aldığı söylenir. Ancak bu bedenen değildir. İsa ömrünü bir süre daha gizli sürdürür. Sonra eceliyle vefat eder. Allah onu zalimlerin eline bırakmaz ve katına yükseltir. İsa ölmeden önce tekrar geleceğini söylerken aslında kendisinin geleceğini değil aynı görevde aynı özelliklerde kurtarıcı bir peygamberin geleceğini söylemiştir. Aynı durum kuran için de geçerlidir.
• Mehdi hayatta ve şu anda dünyada yaşıyor. Mehdi’nin zuhur etmesiyle hayatta olması farklı şeydir. Peygamber nasıl 40 yaşından sonra peygamberliğe başladıysa mehdi de dünyayı düzeltmeye başladığında ortaya çıkmış demektir. Mehdi karanlık küresel düzeni yıkarak dünyayı yeniden düzene sokmak ve insanlığı barışa kavuşturmak için çalışmaya başlayacaktır. Bu günümüzde Türkiye, tüm bu anlatılanlara uymaktadır.
• Son peygamber 7 uyurların yani ashabı keyfin Mehdi’nin yanında yardımcıları olarak bulunacağını söylemiştir. Yani o dönemin 7 insanı bu dönemin yedi insanının görevlerini yürütmektedir. Bunlardan birkaçını söylemek gerekirse Abdullah gül, Ahmet davutoğlu, Egemen bağış gibi kişilerden oluşan ve dünyanın değişmesinde etkili rol oynayan kişiler yedi uyurları temsil etmektedir. Muhammedin hadisleri her yönüyle günümüze uymaktadır.
• Muhammet gece saat 3’te geldi. Tayyip Erdoğan güneş doğarken geldi. Dünya tam bir günü tamamladı. 6 günde de yaratılmıştı şimdi 7. gün tamamlandı.
• Erdoğan kral peygamberdir. Manevi ve felsefi yönde hikmet dolu bir peygamberden ziyade dünyayı düzelten bir yönetici durumundadır. Diğer değişle bir halifedir. Allah’ın emirleri doğrultusunda insanı ve insani değerleri koruyan tanrının emirlerine (barış, demokrasi, adalet, özgürlük, eşitlik, hoşgörülü ve paylaşımcı) uyan bir kraldır. Felsefi ve dinin özünü anlatan hikmet dolu peygamberler çoktur mesela en sonuncusu Muhammed’tir. Zaten peygamberimiz de hikmet öğreten ve Cebrail’den vahiy okuyan peygamber gelmeyeceğini söylemişti.
• Dürüst ve adil, kurtarıcı ve önderdir. İnsanlığın sorunlarına eğildi. İyi bir düzen için çalıştı.
• Manşetlerle, yalanlarla çarpışa çarpışa bugüne geldi. Zalimlere karşı sert insanlara karşı yumuşaktı.
• İnsanlar artık yalanlara prim vermiyor. İlk duyduklarına göre degil olaylara daha itidalli bakabiliyor.
• Erdoğan’a her gittiği ülkede sayısız kadınlar teklif ettiler. O hepsinide reddetti.
• Rabbin kralı ve yanındaki arkadaşları ilk yönetime geldiğinde tehdit edilmişlerdi. Sizi öldürürüz dediler. Bizim dediklerimizi yapacaksınız dediler. Bu işin şakası da yok sonu da yok dediler. Onlar kefenimizi yanımıza aldık diyerek doğru yoldan dönmediler. Rab de onlarla oldu. Ölümü göze alarak insanlığa hizmete koşanlar ne şerefli bir yoldaydılar. Aynı yedi uyurlar gibi. Bir önceki kuşaktakiler bu karanlık güçlerin etkisi altında ezilmişlerdi. Adnan Menderes ve birtakım inananlar öldürülmüşlerdi. Kötülerin gücü ilk rabbin kralıyla kırılmaya başlamıştı. Halkın seçimiyle yönetime her gelen bu bozguncuların güçlü etkisi ve tehdidi altında ezilmişlerdi.
• İbrahim’in soyundan olan insanlara ve insanlığa hizmet eder. Barış ve adalet için çalışır. İnsanlığı koruyan ve yaşam standardını arttıran öğüt ve çabalarda olur. Rabbin kralı Erdoğan bu özellikleriyle kutsal bir çizginin içindedir. Tanrı'dan olan Tanrı'nın işlerini yapar. O’na boyun eğer ve sözlerini dinler. Hakkın ve kukun dışına çıkamaz. Doğruları söylemekten çekinmez. Zalime ses yükseltir. İşte Tanrı'dan olmayanlar onu dinlemiyor ve o’na muhalefet ediyor. Erdoğan’ın İbrahim'in soyundan olduğunu anladıkları halde yine de onu öldürmek istiyorlar. Çünkü Tanrı’nın düzeni onların çıkarına gelmiyor. İyi bir düzenden nefret ediyorlar. Onların babası İblis'tir ve babalarının arzularını yerine getirmek istiyorlar. O başlangıçtan beri katildi. Gerçeğe bağlı kalmadı. Çünkü onda gerçek yoktur. O yalancıdır ve yalanın babasıdır.
• Erdoğan Konjektürel siyaset yapmadı, günü kurtarma siyaseti yapmadı. İnsan odaklı bir politika izledi. Hep halktan yana oldu ve dürüst davrandı. Sosyal dönüşümler iyi yönetildi. Oluşacak zorluklar karşısında sabırlı ve dirençli oldu. Dik durdu ama diklenmedi. Doğruyu söylemekten çekinmedi.
• Erdoğan ‘‘Çanakkale Zaferi, bir etnik kökenin, bir kavmin, ırkın zaferi değildir. Çanakkale Zaferi, Türkiye’nin, Anadolu’nun ve Trakya’nın olduğu kadar dünya üzerindeki tüm kardeş milletlerin, kardeş halkların, tüm kardeşlerin zaferidir.’’dedi.
• Tayyip Erdoğan’ın yanındakiler ve onun ekibi ve destek verenler son Peygamber Muhammed’in sahabelerinin soyundan gelmektedir.
• Kılıçtaroğlu, ben peygamber soyundanım derken Tayyip Erdoğan2ın Muhammet soyundan olduğunu biliyordu. Bu bilgiyi önceden karalamak için böyle bir söylemde bulundu. Aldatma ve bilgi kirliliği için söylediği bu söyleme kendisi bile inanmamaktadır.

Time dergisi 2012 yılının kişisi olarak ABD Başkanı Barack Obama'yı seçti. Dergiye göre, ABD Başkanı Obama, yılın en güçlü adamıymış. Listeye Tayyip Erdoğan’ı bilerek koymamışlar. Tarafgirlikle hazırlanmış uydurma listelerinde ilk ellide bile Erdoğan yok. Halbuki güçlü zalimlere başkaldıran ve mazlumların yanında olan Erdoğan yeryüzünün en güçlü adamıdır.
• Obama'nın kültürü ABD halkının taleplerine uygun olarak eşcinsellerin evlenmesine izin verdi. Bunu hak vermek olan gören anlayış aslında çirkinliğe ve gelecekte toplum yıkına onay vermektedir. Hiçbir inanış ve toplum bunu kabul etmez. Tarihte birtakım sapkın toplumların benzer bir örneğini görmekteyiz. Bu ve buna benzer bazı sosyal kararlarda Obama’nın tutumları doğru bir çizgide olmadığı gerçeğini göstermektedir.
• Başbakan Erdoğan'ın yenilikçilik çabasıyla, 2002'den bu yana yaptığı reformlar, alimler ve bilim adamları tarafından hayranlıkla karşılanmaktadır. Başbakan Erdoğan bu reformları, yaşamın içinden gelen ve hayata dokunan bir siyasi güç olarak başardı. AK Parti ve Recep Tayyip Erdoğan'ın mücadelesi, bir yenilginin galibiyete dönüştürme mücadelesinden başka bir şey değildir.
• Erdoğan’ın Ak Parti'deki mücadelesinin siyasi hevesin ötesinde bir dava niteliği gerçektir. Halka ve insanlığa hizmet yolunu seçmiştir. Erdoğan Tanrının ve insanlığın tarafında bir dava adamıdır. Çocukluğundan beri dünyayı değiştirme arzusu olduğu ve tanrıya derinden saygı duyduğu bir gerçektir. Ve tanrının ona zamanın ve coğrafyanın Türkiye'sinde bu fırsatı tanıdığını ve bunun gerçekleşmeye başladığını artık kendiside anlamaya başladı.
• Başbakan Erdoğan’ın ofisinde 3 adet dinleme cihazı bulunmuştur. Evinde ve çevresinde dinleme böceklerine rastlanmıştır. Eski rejim yanlıları ve Ergenekoncular onu dinliyorlar. Onun için her türlü tuzak hazırlasalar da O’nu alt etmeyi başaramayacaklar.
• İnsanın toprağı ve özü iyi olan Mehdi’yi sever. Toprağı ve özü kötü olan onu sevmez. İyiler Erdoğan’ı sever, kötüler ondan nefret eder. Kalplerin tercihi cennete veya cehenneme götürecektir.
• Türkiye gerçeklerinden uzak bir yorum yapan ABD'de Washington Times gazetesi muhalif anlayışla hareket etmektedir. Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'a yersiz eleştirilerde bulunan gazete uydurma haberlerle bölge halkını yanlış yönlendirmektedir.
• ABD’de Newyork Times, İngiltere’de Guardian, Avrupa’da bazı yayın kuruluşları Tayyip Erdoğan’a iftira atarak ve hakkında olumsuz şeyler söyleyerek halkın nazarında destek bulmasını engellemek istiyorlar. Aynı şeyler Türkiye’de de yapıldı. Erdoğan manşetlerle çarpışa çarpışa büyüdü. Ve insanlar yalancıların ve uydurmaların farkına vardı. Artık kimlerin doğru yolda kimlerin batıl yolda olduğunu halk görmeye başladı.
• Başbakan Erdoğan, 6-11 Ocak tarihlerinde Gabon, Nijer ve Senegal'i kapsayan Afrika turuna çıktı. Verdiği mesajlar barış ve birlik çağrıları çok önemliydi. Bu topraklara çıkar için gelmediklerini bildirdi. Başbakan Türkiye ile Afrika ezeli ve ebedi tarih havzasından geçtiğini belirten Erdoğan, "Biz Afrika'ya baktığımızda diğerleri gibi yeraltı zenginliklerini değil dost ve kardeşlerimizi görüyoruz" dedi. Dünyaya doğru algıyı öğretmeye başladı. Ve uyanışı harekete geçirmektedir.
• Halifelik nerede biterse orada başlayacaktır.
• Erdoğan inanan ülkeleri birliğe çağırdı. Hepiniz mevcut olan kötü düzenle mücadele ederken neden birlik olamıyorsunuz. Amacınız dünya değil ahiret ise birlik olun dedi. Birbirinizi tehdit olarak görmeyin. Tanrının istediği birlik olup mevcut bozuk düzeni beraber yıkalım dedi. Birbirinize kızmayın, düşmanlıklarınızı kaldırın birlikte insanlığı kurtaralım ve tanrıya ibadet edelim dedi.
• Rabbin Kralı dedi ki. ‘Bize hiç kimse diz çöktüremez, Bizi hiç kimse teslim alamaz. Biz hiçbir zaman korkmadık. Korkmayacağız.’
• İstiklale ve hürriyete yer yüzündeki her millet aşıktır. Ve bunun tutkusundadır.
• İnsanlığın sorunlarının çözümüne hiçbir faydası olmayanlar peygamberlik rolündeki insanların insanlık için çalışmalarını engellemeye çalışıyorlar.
• Tayyip Erdoğan iflah olmaz bir iyimser, insanlığın kurtuluşuna inanan barış ve adaletin geleceği umudunu yitirmeyen bir önder.
• Tayyip Erdoğan hakkın savunuculuğunu yaparken karşısında ki muhalif anlayışta olanlar batılın savunuculuğuna soyundular.
• Rabbin kralının etkisiyle tüm yönetimler sorunların çözülmesine yönelik çalışmalar yapmaya mecbur kalacaklar. İnsanlığın sorunlarını çözmeye yönelik çalışmalar küreselleşecektir.
• Gündemdeki konulara bakış açılarındaki farklılık dikkat çekicidir. Vesayet olayları menfaat süzgecinden geçirir ve kendilerini tehdit edecek, halk adına her iyi gelişmeyi kötü görürdü. Muhalefetin her meseleye nasıl tepeden baktığını, olayları menfaatleri açısından yorumladığını, nasıl toplum mühendisliğine soyunduğunu herkes iyice anladı.
• Tanrı halkına sahip çıktı ve kulunu bu milletin başına gönderdi. Halkta onu hemen sıkıca tuttu. Erdoğan, milleti ile birlikte yürüdü.
• Menfaatçi muhalifler, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın üslubunda toplumu kucaklama havası olmadığını iddia ederek, ''90'ların mazlumu olarak kendisini takdim eden Sayın Başbakan, 2000'li yılların zalimidir'' dedi. Onlara söyle deriz. Zalimler kördür ve gerçekleri tersinden görürler. Onların geçmişte yaptıkları ve halka uyguladıkları zulümü herkes bilir. Fitne fesat ile terörün devam etmesini onlar sağlamışlardı. Şimdi adil düzen ve gelişim onların hoşuna gitmiyor. İnançsızlar iyi düzeni, kendilerine baskı olarak görüyorlar. Çünkü insanların özgürlüklerini kısıtlayarak yaşamlarını sürüyorlardı. Aldatarak ve yönlendirerek kendi guruplarının çıkarlarını gözetiyorlardı. Bu azınlığa da halk yakıştırması yapıyorlardı.
• Onlar Türkiye’de hala muhalefette ki iktidardır. Artık değişime güç yetiremiyorlar. Ancak şiddeti seçmeye başladılar. Türkiye’de muhalefet DHKP-C gibi ırkçı temelli gibi terör olaylarıyla karşılaşması gayet doğaldır. Erdoğan’a muhalifler sokak söylemiyle, bağırarak hesap ver tavırları da popülizme başvurduklarını göstermektedir.
• Devletin derin yapılanması yönetimde bir seçkinler grubu oluşturmuştu. Bu grup halktan kopuk ve halkı ezdiğini bir gerçekti. Kendisini ezilen geniş halk kitleleri ile özdeşleştiren Erdoğan bu seçkinler grubuna karşı mücadele etmiştir. Vatandaşı ezmeyen bir yönetim var. Sayın Başbakan halkın ve hakkın, bağımsızlığın, özgürlüğün mücadelesini veriyor.
• Allah Tayyip Erdoğan’ı getirince halk ardında durdu. Türkiye’nin muhaliflerinde ve onların üslubunda toplumu kucaklama havası yok. Kin, öfke, nefret söylemi var. Terörün bitmesini istemiyorlar. Barış havasından rahatsızlar.
• Sayın Başbakan Türkiye Cumhuriyeti tarihinin en çok çark eden Başbakanı'dır. Diyorlar. Zaman içinde her şey değişiyor. Barışı baştan reddedenler, bugün yine barış girişimi olunca onun teröre karşı önceki tehditlerini öne sürüyorlar
• Recep Tayyip Erdoğan'ın gitmesi için ellerinden geleni yapıyorlar. Başkanlık sistemini O tekrar gelecek diye eleştiriyorlar. Önce bir düşünün o sizler gibi ülkeyi yemeye mi geliyor. Yoksa halkına insanlığa hizmet için mi geliyor. Devletin ve halkın tek kuruşuna dokunmadı. Sürekli araştırdılar bir şey bulamadılar. En küçük yolsuzluk yaşanmadı. Ancak muhalifler kuru inatta ısrar etti.
• Suriye tezkeresi çıkardın niye Suriye’ye vurmuyon diyorlar. Kendi güvenliğimiz tehdit edilince kendimizi koruma amaçlı tezkere çıkarıldığını anlayamıyorlar. İlla gidin Suriye’yi vurun ve müdahale edin diyorlar. Amaçları Türkiye’yi kötü duruma düşürmek. Böyle bir davranışın uluslar arası kamuoyunda yanlış ve ters algılanacağını herkes bilir. Ama amaçları ülkeyi kaosa sürüklemek. Erdoğan’ın yönetimi gitsin de ne olursa olsun diyorlar.
• Erdoğan yumuşak güç ve adil geçişler sağlıyor. Bundan sonra Erdoğan olmadığı an Arap baharının en şiddetlisini Türkiye yaşar.
• 1940'lı yılların tek partili rejiminde diktatör bir Türkiye vardı. o dönemin kalıntıları artarak 1960 ve 1980 darbelerini yaptılar. Sırf inanan büyük çoğunluk halka karşı.
• DHKP-C'ye yönelik operasyonda, örgütün suikast timinden Başbakan'ın evinin krokisi ve savcı, polis ile AKP yöneticilerine eylem planları çıktı.
• Ergenekon davasında savcının mütalasının ardından adalet bakanlığına ve akp binasına lav silahlarıyla saldırılar yapıldı.
• İmralı barış süreciyle, Erdoğan bütün riskleri üzerine aldı. İnşallah başaracağız diyor. Amaç ne barış ve kardeşlik. İnsanlığa bir hizmet. Yapmamız gereken arkasında dimdik durmak. Toplumu yatıştırıcı güveni inşa eden söylemler ile bu sürec yönetilecek. Bu halk, oyunlara kışkırtmalara gelmeyecektir..

• Cuma hutbesini okuyan El-Badrani, Irak'taki Şiiler'e seslenerek, Maliki yönetimine destek vermemelerini istedi. Ordu ve polisi göstericilere karşı güç kullanmamaları konusunda uyaran El-Badrani, Başbakan Erdoğan'a hitaben, ''Ey Erdoğan, sıkıntımızda yanımızda durman gerekir. Biz seninle aynı davanın adamlarıyız ve ayrılmaz bir bütünüz. Davamız bir, düşmanımız bir. Bizi görmen gerekir. Biz sen ve senin gibi şereflilerin boynunda emanetiz'' diye konuştu.
• İran'la nükleer enerji konusunu görüşmek üzere Kazakistan'nın Alamati şehrinde bir araya gelen BM Güvenlik Konseyi'ne daimi üye 5 ülke ve Almanya'nın oluşturduğu '5+1' grubu iki günlük toplantının ardından masadan yine kalkan taraf oldu. Yapıcı bir tavırla İran’a yaklaşmayanlar suçlama ve tehdit söylemlerini sürdürüyorlar. İran’a ‘Faaliyetlerini yavaşlat, yaptırımları hafifletelim’ diyen anlayış küresel vesayetin ta kendisidir. Bu anlayış küresel cuntanın anlayışıdır. Sayısız kitle imha silahlarına sahip olan egemen ülkelerin hükmetme mücadelesidir. Savaş siyasetiyle ayakta kalan ve yönetenler artık kaybedecektir. Yeryüzünü zorbalıkla yönetenlerin tek tutunduğu silah üstünlüğü yeryüzünün kaynaklarını sömürme mücadelesinden gelmektedir. Irak ve Afganistan gibi yeni hedef İran’dır. Bu iştaha risk alamıyorlar. Ancak buna da mecbur olduklarını düşünüyorlar. Arap baharı ve küresel krizin ardından İran’a saldırmayı göz dağı ve fırsat gibi görmek isteyenler de olabilir. Ancak önemli bir gerçeği unutuyorlar. Meşru bir zemini de ve doğru bir çizgide bulunan Türkiye var. Türkiye’nin her ulusta küresel bir desteği var. Türkiye haktan korktuğu için zalime dahi ses yükseltip hesap soracaktır. Yeryüzü geri dönülemez bir yola girmiştir. Ne Erdoğan ne de Türkiye bu doğruluk, barış ve adalet çizgisinden dönmeyecektir. Zalim vesayette kötü yolundan dönmeyeceğine göre dünyayı gergin günler beklemektedir. Böyle bir durumda Türkiye yeni hedef olacaktır. Yakında Türkiye düşmanlığı başlayacaktır. Ancak bu düşmanlık hakkı ve gerçekleri söyleyen Erdoğan konuştukça Türkiye güç ve destek kazanacaktır. Erdoğan şimdiden batının siyasetini, birleşmiş milletleri eleştirmektedir. Tüm bunların temelinde herkesi doğru bir çizgiye getirmektir. Ancak zalimler doğru yola gelmeyecekler. Bunun üzerine şiddet doğacaktır. Ancak şiddet doğmaya yakın Türkiye hakkın yanında olduğu için destekçileri çoğalacaktır. Ve bu süreçlerde afetler de tavan yapacaktır. Çünkü Tanrı değişimi engellemek isteyen şiddetçilere izin vermeyecektir.
• Avusturya'nın başkenti Viyana'da Medeniyetler İttifakı 5. Yıllık Forumu'na katılan Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, Birleşmiş Milletler'e yüklendi. Erdoğan, "BM'nin işi ne? BM Güvenlik Konseyi'nin temelinde bir sıkıntı var. BM'nin şiddetle bir reforma ihtiyacı vardır" dedi.
• Rabbin kralı Erdoğan, medeniyetler ittifakının zor bir süreç olduğunu biliyordu. En başından insanların kardeşliğini ve birliğini sağlama çabasında oldu. Tüm din eski medeniyetlerin ittifak edip aynı çatıda birleşmesini istiyordu. Çünkü hepsi aynı amaçtaydı. Ancak yönetimlere sahip olanlar birbirlerini ötekileştirmişlerdi. Hepsi insan haklarının korunması, barış, adalet, adil bir düzen istiyordu. Tüm medeniyetler tanrının kutsal emirleri olan insan öldürmeyeceksin, çalmayacaksın, haksızlık etmeyeceksin görüşündeydi. Ancak ittifakın kendilerine bir şey kazandırmayacağına inananlar her türlü ayrımcılığı körüklemişti. Şimdi de yine saltanatlarını kaybedecekleri korkusuyla barışa, kardeşliğe birliğe yanaşmayan aynı nesil direnmektedir. Bu ittifak mehdi dönemi, altın çağ, esenlik krallığını getirecektir. Tanrının tüm kutsal kitaplardaki vaat ettiği dönem bu dönemdir. İsa yeryüzünde medeniyetleri birleştirme çabasında olurken farklılıkların zenginlik olduğunu, birbirlerimizi tehdit olarak görmememiz gerektiği anlayışını öğretmektedir. Her kesime, ırka dine ve ulusa sahip çıkmakla hepsini bir anlayışa getirmiştir. Medeniyetler ittifakı gerçekten de tam bir mehdi dönemi çabası tam bir İsa niyetinde hareket ve anlayıştır. Ve tanrının kulunu kullanarak bu çabası asla boşa çıkmayacaktır. Bu savaş ve egemenlik konusunda şeytan ısrar ederse mutlaka tanrının öfkesiyle karşılaşacaktır ki kutsal kitaplar bunlar hakkında net bilgiler vermiştir. Mayaların Popol vuh, Tevrat ve peygamberin hadislerinde çok net bilgiler vardır.
• Rabbin kralı’nın Avrupa’da bir konuşması: Filistin ve Suriye'de döken kana dünyanın sessiz kaldığını belirten Erdoğan, "Dünya'nın tepkisiz kalması adalet duygusunu ciddi şekilde zedeliyor. Aynı şekilde Avrupa'da yükselen ırkçılığın Medeniyetler İttifakı karşısında ciddi bir sorun alanı olduğunu belirtmek durumundayım. Müslüman ülkelerde yaşanan olaylara kayıtsız kalmaya ek olarak ülkeleri dışında yaşayan müslümanlara yönelik kırıcı, incitici tavırlar ne yazık ki vicdanları yaralamaya devam ediyor. Ötekinin kültürünü hissiyatını anlamak için mücadele edilmesi gerekirken önyargılardan hareket edilerek ötekinin dışlandığına ve horlandığına sıkça şahit oluyoruz. Tıpkı Siyonizm gibi tıpkı Antisemitizm gibi tıpkı Faşizm gibi İslamafobiyanın bir insanlık suçu olarak görünmesi kaçınılmaz hal almıştır. Bunlar yaralar açar uçurumları derinleştirir" diye konuştu. Hiçbir dinin terörü benimsemediğinin altını çizen Erdoğan, "Mali'de yaşanan olayı dine dayatırsak tarihi bir yanılgının içerisine düşeriz. Hiçbir şekilde semavi din terörü benimsemez. İslam barış anlamana gelir. Bir barış dini olana İslam'ın terörü teşvik etmesi asla mümkün değildir ve bunu kabul edemeyiz. Mali'de bir terör unsuru oluşmuş olabilir. Ama bunu dine dayatamayız. Medeniyetler ittifakı aradaki uçurumları kapatmak için oluşturulmuş anlamlı çabalardan biridir" dedi. BM'ye yüklenen Erdoğan, "Birleşmiş Milletler Güvenlik Konseyi dünyanın tümünü temsil ediyor mu? BM Güvenlik Konseyi'nin temelinde bir sıkıntı var. Burada üç kıtayı görüyoruz. Asya, Avrupa ve Afrika var. Bunların dışında daimi temsilcileri yok. Dini noktada bu 5 tane üye dünyadaki tüm inançları temsil ediyor mu? Asla temsil etmiyor! Eğer Medeniyetler İttifakı diyorsak önce Birleşmiş Milletler Güvenlik Konseyi'nin daimi üyeri arasında bir ittifakı oluşturmamız lazım. Burada ittifak yok. Üyelerden bir tanesi hayır dediği zaman mesele tıkanıyor. Bu sorunun masaya yatırılması lazım. Suriye problemi neden halledilmiyor? İki üye bu işe hayır dediği için halledilmiyor? Birleşmiş Milletler dünya barışını sağlamak için kurulmadı mı? Madem ki dünya barışına hizmet etmek için kurulmuştur. O zaman BM'nin şiddetle bir reforma ihtiyacı vardır. Bunu dünyadaki tüm ülkeler sağlayacaktır. El ele vereceğiz ve bu işi çözeceğiz. Filistin'e BM'de gözlemci devlet statüsü verilmesi çok önemli bir aşamadır. Bu desteği veren tüm ülkeleri gönülden alkışlıyorum ve destekliyorum. Bu dünya barışı adına kırılma noktasıdır. BM'ye bu yakışırdı" diye konuştu.
• Rabbin kralı Erdoğan'a yönelik suikastin son anda önlendiği bildirildi. 6 DHKP-C üyesi son anda yakalandı. Başbakan'ın evinin yakınlarında keşif yapan DHKP-C üyeleri silahlarıyla birlikte yakalandı.
• Tevrat'ta bahsi geçen İsrail Diyarı ( Eretz Yisra'el) Türkiye topraklarıdır.
• ''Türkiye'nin bugün sadece ekonomisi ile değil, artan yumuşak gücüyle de yükselen küresel güçlerden biri olarak dünyaya 360 derecelik bir açıdan baktığını'' ifade eden Erdoğan, şu görüşleri dile getirdi: ''Yükselen Asya ile stratejik ilişkiler kuruyoruz. Şanghay İşbirliği Örgütü ile diyalog ortaklığı tesis ettik ve ASEAN ile kurumsal ilişkiler kurduk. Arap Ligi'nde gözlemci üye olmanın yanı sıra Hindistan ve Çin ile birlikte Afrika Birliği'nin üç stratejik ortağından biri olduk. Karayip Devletleri Birliği'ne gözlemci üye olduk. Amerika Devletleri Örgütü ve Mercosur ile diyalog ve işbirliği mekanizmasını tesis ettik. Bu ilişkileri, AB ile ortaklığımızın alternatifi olarak değil, bu stratejik ilişkiyi güçlendirici unsurlar olarak görüyoruz. 2009-2010 yıllarındaki BM Güvenlik Konseyi geçici üyeliğimizin ardından, 2015-2016 döneminde yeniden adaylığımızı koyarak küresel vizyonumuzu bölgemizde ve ötesinde bir kez daha hayata geçirmek istiyoruz.''
• Yuhanna İncili, birçok Yahudi karşıtı bölüm içermesinden ve Yahudilere yönelik çok sayıda aşağılayıcı atıfta bulunmasından ötürü özellikle antisemitik olarak öne çıkar. Selaniklilere 1. Mektup 2:13-16, defalarca antisemitik amaçlar için kullanılmıştır. Ayet, kişinin kendi yurttaşlarının elinde çektiği sıkıntılardan bahseder. Yahudiye'de İsa'ya bağlı olan toplulukların, İsa'yı öldüren Yahudilerden baskı gördüğü, Tanrı'nın bu tür insanların hoşnutsuz olduğu, bunların tüm insanlara düşman olduğu anlatılır
• Ey dik kafalılar, Siz tıpkı atalarınıza benziyorsunuz, her zaman Rabbe karşı direniyorsunuz. Atalarınız peygamberlerin hangisine zulmetmediler ki? Adil olanın geleceğini önceden bildirenleri de öldürdüler.
• Başbakan Tayyip Erdoğan'ın, darbeciler tarafından asılan merhum Başbakan Adnan Menderes'e ilişkin yaptığı hatırlatma, “Erdoğan, göstericileri, Gezi Parkı'nda asmakla tehdit ediyor” dezenformasyonuna dönüştü. Ve küresel Türkiye karşıtları bu durumu Erdoğan aleyhine kullanmaya başladı. Erdoğan’ı karalamak için türlü yollar arıyorlar.
• Bilinen ilk kıyamet senaryosu, M.Ö. 2800 yılına ait bir Asur tabletinde yer alıyor. Kil tablet, gerçekleşmemiş kıyamet senaryosunu şöyle anlatıyor: "Dünyamız, son günlerde yozlaştı. Dünyanın hızla sonuna yaklaştığını gösteren işaretler var. Rüşvet ve yolsuzluk, aldı yürüdü. Çocuklar, artık ana babalarına itaat etmiyor. Tüm bunlar, Dünya'nın sonunun geldiğini gösteriyor. Ancak tablette yazanların aksine sonu gelen Dünya değil, Asur İmparatorluğu oldu. Yakın Doğu'da büyük bir imparatorluk kuran Asurlular, M.S. 612'de Babil ordusu tarafından tarihin karanlık sayfalarına gömüldü.
• 1300,1499,1881,1910 yılları dünya için kötüye gidiş dönemleri oldu. Dünya belirli dönemler yaşadı. Sürekli yükseliş trendinde olan dönemler, sağlam direnlerin olduğu dönemler görüldü. İnsanlık tarihi dip te yaptı zirve de yaptı.
• 1910'da Dünya'nın yakınından geçen Halley kuyrukluyıldızı 1914 dünya savaşının habercisiydi.
• İsa'nın 2012-2020'de geri gelerek kötülüğe karşı savaş açacağını ve bu savaşı kazanacağını artık peygamber gelmeyeceğini ve kıyametin bekleneceğini söyleyebiliriz.
• Yahudilerin kutsal kabul ettiği Talmud kitabına göre ise Mesih, Adem'in yaradılışından 6 bin yıl sonra gelecek ve sonraki bin yıl içinde dünya yok olacak. Bildirilen süre tamamen doğrudur.
• 2012 yılından 30 yıl sonra insanlar kazandıklarını dağıtmaya çalışacaklar. Dünya malı önemsenmeyecek ve kimse de dünyanın ardına düşmeyecek. Onlar verdikçe dünya onlara akın akın gelecek.
• Kıyamet gününü kimse bilemez. Zamanı meçhuldür. O zamanda kendiliğinden ve aniden bir şeyler olur. Evrendeki yasalar ve düzen bozulur. Varlık, evren ve dünya yıkıma uğrar. İnsanlık 2012’den sonra bin yıl garantidedir. Ondan sonra 433 yıl kıyamet ihtimalindedir. Sonrasındaki her gün kıyamet olabilir. Ancak insanlık kıyamete hiç beklemedikleri anda, ansızın karşılaşacaktır.

İNSANLIK TARİHİNDE BİLİNÇ DEĞİŞİMİ
• Vahiy kitabında Armageddon anlatılır. Armageddon savaşı Tanrı ile şeytan arasında gerçekleşir. Dünya egemenliği şeytandadır ve tanrının halkına zulmedilmektedir. Armegeddon savaşında dünya egemenliğine sahip olan şeytanın tanrının halkına zulmetmesi sonucu Tanrısal kaynaklı harabiyetler yaşanır. Müslümanların, mazlum halkların küresel egemenlerin baskısı altında öldürülmesiyle Armegeddon başlar. Bir tarafta öldürülen mazlum halklar bir tarafta afetlerden kurtulamayan zalim halklar vardır.Armageddon da gerçekleşmesi gereken bir olay Büyük Babil'in yok edilmesidir. Vahiy kitabında söz edilen "Büyük Kent"in "Büyük Babil’in günümüzde ABD olduğu anlaşılır. Büyük Babil için aynı zamanda "Fahişe-Dünya fahişelerinin anası" ifadesi kullanılır. Buna göre Büyük Kent, Büyük Babil ve Fahişe aynı şeydir. Yani dünyaya egemen olan inançsızların bozgunculukla dünyaya sahip olma çabasıdır. Buradaki fahişe ‘Dünya için her türlü kötü yolu seçmiş olan’ anlamı taşımaktadır. Bu mantık inançsızların mantığıdır. ‘Dünyaya sahip olmak için her yol mubahtır.’ Mantığı haksız yere başkasının mallarını yemeye, zulme, adaletsizliğe, öldürmeye neden olmaktadır.
• Babil kökenli dinler Allah’a inancın kaybolmasıyla başlar. Bu açıdan sahte dinlerin kökeninin Babil Kulesi'nin yapılış zamanlarına gittiği bilinir. İlk bölünmeler ve kardeşlerin ayrılması buradan başlar. Irklar buradan göç eder. Irklar üzerine kurulu ulus devletlerin çıkış yeri burasıdır. Buradan ayrılan aileler gittikleri topraklarda nesillerin devamıyla dini inanış yöntemleri ve dilleri örf ve adetleri de değişti. Ve yüzyıllar içinde farklılaştılar. İlk ayrılışlarda düşmanlıklar oluşturulmuştu. Bu nedenle ulusların birbirlerine güvenleri olmadı. Babilin vesayetçileri bu ayrılıkları çıkartmıştı. Ama zamanla göç edenlerde de kuruldukları bölgelerde zaman içinde vesayet oluştu. Ve bu bölge bu topraklar bizim deyip bir sahiplenme ve yeryüzü savaşları aldı yürüdü. Babil Kulesi'nin yapımı sonrasında yeryüzünü yönettiklerine inanan güçlü sermaye sahipleri dilediklerini yönetici olarak başa getiriyorlardı. Halka zulmediyorlardı. Kendi çıkarları adına yönetiyorlardı. Yönetim böylece yine şeytanın egemenliğine geçmişti. Babilden dağılan aileler diğerlerine düşmanlıklarından, iletişimin kesilmesini istediler. Lisanlarını bile değiştirdiler. Yeryüzünde lisanlar böyle çeşitlendi. Dinlerde böyle çeşitlendi. Bu aileler kendi algıladıkları şekilde dinlerini yaşadılar ve dinsel çeşitlilik görüldü. Dinlerin temel benzerlikleri vardı ama algılayış iklim ve yaşam tarzı ibadetlerde farklılıklar varmış gibi gösteriyordu.
• İnsanların yeryüzüne dağılmasına neden olan bu büyük göçle, aynı zamanda insanların dinsel inançları da bütün gittikleri yere dağılmış olmaktadır. Birbirlerinden farklı gibi görünen bu dinler Kitabı Mukaddes'e göre Nimrod'la ve Babil Kulesi ile başlamıştır ve özünde aynı sahte inançları barındırırlar. İlk ayrılığı ilk vesayeti babile sahip olanlar çıkardı. Kulelerin tepelerinde kurguladıkları tasarıları Pazar yerlerinde yayıyor kişisel kötülemelerle insanları birbirine düşürüyorlardı. Böylece insanlar birbirine düşerken onlarda yönetimdeki yerlerini koruyorlardı. Fitne ve fesat üzerinden cinayet ve kan davaları üzerinden besleniyorlardı.
• Babil devrinden sonra yeryüzünde sürekli kötü süreçler artarak devam eder. Zamanla kavimlerin kurtuluşuna yönelik peygamberler gelir. Musa İsa ve Muhammet Allahın dinini insanlara yayarlar ve belirli dönemler etkileri sürer. Sonra yeryüzü tekrar bozulmaya başlar ve küresel egemenlik inançsızların, bozguncuların yani şeytanın egemenliğine geçmeye başlar.
• MS 4.yüzyılda konstantin isimli Roma imparatoru hristiyan oldu ve bu dini resmi din ilan etti. Ve bu dini egemen kılmaya çalıştı. Ama iblis’in hummalı çalışması hiç bitmedi. Ve hristiyan kültürüne geçti.
• Hristiyan piskoposlar devlet sistemine hakim olunca yeni bir vesayet kuruldu. Ve menfaatleri doğrultusunda halka zulmettiler. Hatta dini kullanan bu yozlaşmış hristiyancı lobi inanan Avrupa halklarını cadılık, büyücülük ve manevi değerleri suçlamaya kalkacak kadar ve katliamlara gidecek kadar ileri gittiler.
• İblis kilise yönetimiyle hareket etmeye başladı. İsa’nın manevi öğretilerini uygulayan halkları cadı ve büyücü olarak gösterilerek haksız bir suçlamalarda bulundular. Bu inançlı yerel halkların üzerine gittiler. Yalan söylediler ve abarttılar. Cadı olmayanlara karşı yürütülen cadı avcılığı resmen din düşmanlığıydı. O halklar asla iblisten ve cinlerden yardım alıp büyücülük yapmadılar. Ama birtakım büyücüler örnek gösterilerek bu büyük kitlelerin (inançlı halkın) üzerine gittiler.
• Hristiyanlık çok başlılık ve çok karmaşıklık geçirdi. İslami değerleri de içinde barındıran hristiyanlık çok parçalı oldu. Kimileri bazı değerleri ve tanrısal buyrukları reddetti kimileri kabul etti. Sonra İnciller toplattırıldı. Ve pek çoğu reddedildi. Kilisenin ve vesayetin istekleri doğrultusunda bazı kitaplar kabul edildi. Hatta sonra diğer kitapları ortadan kaldırmaya çalıştılar. İnsanları bu gerçek bilgilerden uzaklaştırmak istediler.
• Yine din vesayetçileri gelen son dini ‘islamı’ sırf çıkarlarına uymadığı için ve egemenliklerini kaybetme korkusuyla reddettiler. Hristiyanlığın tepe noktasındaki piskopos ve papazlar çıkarları doğrultusunda Avrupa’yı yönetmekten zevk alıyordu. İslam hakkı, adaleti ve barışı öğütlediğinden kendileri için bu din tehditti. Geçmiştekiler gibi islamı reddedip savaş açtılar ve bu savaşı başlatan o ilk dinsizler 2012 ye kadar devam eden binlerce yıllık düşmanlığın nedeni oldular.
• İslam geldiğinde Katolikler islamı reddettiklerinde inançlarında bir çatlak oluştu. Sırf çıkarları için hakka muhalif olanlar büyük bir kitleye zarar vermişlerdi. Halbuki İslam İsa’yı destekliyordu. İsa’nın öğretileriyle birebir uyumluydu. Gerçekte dinle hiçbir ilişkisi olamayan sermaye sahipleri ve bölgesel yönetimlere egemen olanlar, dinsel argümanları kullanarak papazlarla islamı itibarsızlaştırdılar ve hristiyanlığın temel öğretilerine de zarar verdiler. Bu hareket çağlar içinde Hristiyanlığı dinsizliğe kadar götürecekti. Tüm bunlara rağmen yinede içlerinde inananlar olacaktı. Her çağda zarar gören inançlı insanlar olmuştur.
• Yeryüzü tarihinde her dönüm noktalarının başlangıcında büyük değişimler ve savaşlar olmuştur. Her kesim karşı tarafı şeytani taraf ilan ederdi. Her dönem ortaya çıkan zıt kutuplar diğer tarafı Kötülüğün taraftarlığını yaptığını, şeytanla işbirliği yaptığını söylerdi. Karşı tarafı kötü görür insana ve insanlığa zarar verdiğini kötü düzenin temsilcisi olduğunu söylerdi. Genelde halkın memnun olmadığı yönetimler zulmedenlerdir.
• 1209 da başlatılan haçlı seferleri de güya şeytana karşı idi. Yine 2000’i aşkın insan öldürüldü. Kadın çocuk demeden katliam yapıldı. Selçuklu zamanın da da haçlı seferleri Anadolu insanlarıyla durdurulmuştu. Uzunca dönemdir yok etmek için çeşitli yüzyıllarda Anadolu’ya haçlı seferleri düzenlemişlerdi. Sonuncusu 1919’lu yıllarda gerçekleşti. Anadolu’ya karşı bir soykırım gerçekleştirildi. En son haçlı seferleri yine 2001-2019 yılları arasında yaşanmaktadır. İlk Afganistan ve ırak’a yapılan saldırıların en sonuncu ve önemli ayağı yine Anadolu olacaktır. Çünkü onlara göre Gog ve Magog anlayışın başı Türkiye’dir. Gerçekten de uzun yüzyıllar inanan insanlara öncülük etmiş merkez Anadolu’dur. Bu nedenle Türkiye’ye saldırmaları kaçınılmaz olacaktır. Ama tarihi bir gerçek var ki o da Tanrı buna izin vermeyecektir.
• Tarihte 1453’de Fatih’in İstanbul’u fethiyle sürekli düşüş trendinde olan iyiliğin bir çırpınışı yükselişi görülmüştü. Son dönemin en iyi yükselişiydi. Tanrıya inanan barışçı bir yönetim güç sahibi olmuştu. İyiliğin zirvesi olan bu dönemde kötülüğün de tohumları atılmıştı. 1600’lü yıllarda Avrupa’da Tanrı inancı yıkılmaya çalışıldı. Cadı avı dedikleri olaylarla inanalar hedef alındı. 1600’lü yılların sonuna doğru yeni dünya dedikleri bilindik topraklara gasp ve saldırı başladı. Kötülük hızla ilerliyor ve sürekli güçleniyordu.
• 2001 yılında kötülük zirve yaptı. İyilik son çırpınışını yaşarken tanrı Erdoğan’ı yönetime getirerek iyiliğin ilk temellerini tohumlarını atmıştı. Zamanla Türkiye’yi ve dünyayı değiştirecek olan Erdoğan sürekli yükseliş içinde oldu iyiliğin temsilcisi olarak çıktı.
• Yakıncağ Avrupasında cadılarla ve büyücülerle mücadele ediliyor diye manevi değerlere inanan insanlar öldürüldü. Şeytana hizmet ettikleri ve büyü yaptıkları söylenirdi. Ancak onlar İsa ve havarilerinden öğrendiklerini uyguluyorlardı. Böylece pek çok inanan insanlar şeytanla ve şeytani işlerle ilişkilendirildiler. Pek çok inanan insanı öldürdüler. Onlar cadılarla değil incilin manevi dünyasıyla savaştılar. Yakınçağda yüz binlerce insan cadı avı dedikleri uydurulmuş kuramla öldürüldü. Tanrıyla ve diniyle savaşanlar baştan doğru İncilleri kabul etmemişlerdi. Ama halk İncilleri örf ve adetlerinde yaşıyordu. Onlar Lusifere (şeytana) karşı cephe almışlardı ve sırtlarını dünyaya dönen halklardı. Ama kendilerini inanan yerine koyan varlıklı ve din sömürgecileri bunu kullandılar. Ve kendilerini tanrı adına savaşı yerine koydular. Halbuki insanları ve halkları öldürenler şeytanın taraftarlarıydı. Yıllarca baskıyla ve zulümle halkı tanrıdan zorla uzaklaştırdılar. Halkı maddeci, çıkarcı dinden uzak hale getirdiler. Falcı büyücü ve cadılara başlatılan savaş gerçekte dine ve tanrıya başlatılmıştı. Ve savaşı başlatan şeytanın halkıydı. Bu savaş Avrupa’da 300 yıl sürdü ve nice masum insanlar öldürüldü.
• Ortaçağ Avrupasında silah üretmek güçlü olmak için gerekli görülürdü. Zamanla silah üretip satarak gurupların ve ulusların da yönetildiği bir dönem başladı.
• Yağmacılık yapan deniz korsanları uzak kıtalara giderek zorbalık kolonilerini kurdular. Haksızlığı ve zorbalığı yol edinmiş bu çeteler ABD’yi kurdular.
• Amerika kıtasındaki ‘yeni dünya’ Avrupalılar tarafından haksız yere gasp edilip sömürgeleştirilince büyük bir açgözlülükle dünya yarışı başladı.
• Amerika kıtasındaki BİLİNDİK yeni dünya Avrupalılar tarafından sömürgeleştirilince dünya düzeni bozuldu.
• 1700lü yıllar bittiğinde dünyada yeni ve bilimsel bir bakış açısı gelişir. Maneviyat ve Tanrı kaynaklı bilgiler yıkılır. İnancın değerleriyle inanç devrilmeye çalışılır. Akla bilime teknolojiye ve çağdaşlığa geçiş konu edilir. Gerçekte din bunları içerirdi. Yani din bunlara karşı değildi. 18 yyda aydınlanma çağında kazanılan modernizm aslında lusiferin bir oyunuydu. Ve şeytanın izinden gitmekti. Dinleri batıl göstererek inançlar ve manevi değerler yıkıldı. İnanışlar karanlık çağa ait olarak nitelendi. Biz bilime inanırız ve kendi aklımıza güveniriz dediler. Ve şeytanın yoluna uydular.
• Zulüm 1789’da başladı. 1923 de Anadolu’ya yerleşti.
• Dünyanın kontrolü ullüminatideydi. Artık kontrolü kaybediyorlar. Kontrol ullüminatiden çıktı. Dünya gündemi artık kontrolsüz bir şekilde ilerliyor. Dünyanın haber ajanslarını yönetiyorlardı. Routers bunlardan biridir. Kirli planlarla küresel gündem belirleyip küresel algı oluşturuyorlardı. Gündeme getirdikleri konuları çıkarlarına uygun senaryo ediyorlardı. Küresel bilinci yöneten bu yapı yalan ve haksızlıkla insanlığı aldatıyordu.
• Dünyada bir düzen vardı. Küresel sermaye ve işleyiş vardı. İnsanlığın devamını sağlayan para, sistem ve yönetim vardı. Küresel krizle hayati konu olan yaşamanın devamlılığı sıkıntıya düştü ve düzen sarsıldı. Dünya yıkıldı zannettiler. Her şey bitti zannettiler. Sermaye sahipleri ve küresel güçler varlıklarını düzenden çektiler. Küresel bozguncuların yeryüzünde yaptıklarından sonra güven kalmadı. Bozulan düzenin içinde yeni bir fidan filizlendi. Dünyada yeni bir sistem ve iyi bir düzen kurulmaya yönelik ilk işaretler gözlendi. Türkiye yükselen dünyanın merkezi olacak gibi görünüyor. Hepimiz dünya gemisindeyiz. Boğulursak hepimiz boğuluruz. Türkiye’nin önüne taş koymaya çalışanlar yeni düzenin yükselişinden korkmaktadırlar.
• Yeryüzündeki insanlar dünyayı yönetenlerin ne kadar beceriksiz ve menfaatçi olduğunu görecek. Sermaye sahipleri yönetimi ve yöneticileri halka rağmen tutmayı başardı. Silahı şiddeti ve baskıcılığı kullandılar. Silahlı askeri güçlere egemen olarak bozuk sistemin devam etmesini sağladılar. Sermaye sahipleri batıl yolu seçmiş ve batıl yollardan kazanıyorlardı.
• Dünya yönetiminde inananların tüm iletişim kanalları kapalıydı. Seslerinin çıkması engellenmişti. Güçlü medyalarıyla bastırıyorlardı. Tanrıya inanç anlayışına engel olarak inançsızlığı aşıladılar. Kazançları için günahları teşvik ettiler. Flimlerde de reklamlar da da arzuların çekiciliği ve günahların cazipliği işlendi.
• Güçlü olan yenemeyecektir. Savaş baskı ve kavga ile galip gelinmeyecek. Doğruların ve hakkın ortaya çıkmasıyla küresel bilinç değişimi yaşanacak. Böylece toplum mühendisliği yapanlar insan bilinçlini çalarak yönetiyorlardı. Artık bu güçlerini kaybedecekler. Yalan ve kirli planlarla algı yönetimini kaybedecekler.
• Tanrı bozgunculuk yaptıklarından dolayı sermaye sahiplerini değiştirecek. Sermaye halkın egemenliğine geçecek.
• Her, taraf, kendilerini iyilerden sayar ve tanrı için çalışan olduğunu sanırdı. Kim tüm insanlığı kolluyordu, sadece kendi anlayışlarını değil tüm insanlığa sahip çıkıyordu. Kim tanrının yasalarını öne çıkarmaya çalışıyordu kim tanrı yasalarını ezmişti. Hangisi barış ve demokrasiyi kullanıyordu. Hangisi köhnemiş düzenin malikiydi. Hangisi gelişmiş silahlara sahip ve üstünlük kuruyordu. Hangisi savaş karşıtıyız derken savaş arıyordu.
• Şeytanın yandaşları 11 eylül olayları ile insanları korkuttu. Strese soktular ve gelecek hakkında endişelendirdiler. Amerika ve Avrupa’da olumsuz algı yarattılar.
• 11 Eylül 2001’de saldırılarla şeytanın planı işledi. Kötücül güçler kürsel egemenliğin zirvesi için harekete geçti. Şeytanın son hamlesi olan bu dönem güç sahibi kötülerin, iyileri yok etme çabasıydı. Ardından yaşanan yüzyılın ilk çeyreğinde iyilerle kötülerin hesaplaşması yaşanmaktadır.
• Ülliminati denildiğinde dünyayı negatif yönde yöneten güçlerin kaos düzeni ve felsefesi ile karşılaşırız. Sistem yüksek bir şekilde istikrarsız hale geldiğinde daha yüksek karmaşıklığın içerisinde kendi kendine organize olan rastlantısal birliktelik doğar. Bu birlikteliğe özde yalancılar, haksızlık edenler, dünya hırsıyla olanlar katılır. Kaos düzeninin güç kazandığı ve yerleştiği dönemlerde inançsız ve maddeci taraftarları doğal olarak organize olmaktadır. Ülliminati kötü düzenin en tepe yöneticileridir. Küresel sermayeyi yönetenlerin yönetici kadrosudur. Bunlar medyalara sahiptirler. Diledikleri lideri ve milletvekillerini medyada büyütür ve aday koyarlar. Halk da mecburen bu büyütülen insanları seçerler. Gerçekte seçim olmuş havası verilir gerçek ise seçilecek kişi baronlar tarafından atanır. Amerika ve İngiltere’de böyle olduğu gibi küresel egemenlik kötülerde olduğunda tüm dünyada böyle olmuştur.
• Medya ile insan beyinlerini olaylarla etkileyerek küresel algıyı yönlendiren mühendisler vardır. Masa başında karar veren sermaye sahibi küresel egemenler bu algıyı yayarlar ve medya dahil tüm insanlar yazılı ve görsel olarak tamamen etkilenirler. Mühendislerin atmış oldukları tohumlar kolektif bilinçte tüm insanların yaymış olduğu o gizli telkinlerle bambaşka bir formata bürünmektedir. Günümüzde reklamlar yazılı ve görsel medya, flimler ve gazeteler ve insanların giyinişleri dahi bir anlayışı nitelemektedir. Ve hukuksuzca da olsa varlıklarını batıl yoldan devam ettirmeye çalışırlar. Savaşların, çatışmaların kaynağı bu kökten kaynaklanır. İnsanlığı iyilik adına yönetecek ve barışı egemen kılacak bir insanlık ‘halifelik veya bir papalık’ merkezine ihtiyaç vardır. Günümüz Vatikan’ı ulluminatiye şeytana hizmet etmektedir.
• Bush Irak’a saldırırken kafirlere karşı haçlı birliği söylemlerinde bulunmuştu. Gog ve Magog Ortadoğu’ya geldi demişti. Armegeddon’u başlattıklarını söylemişti. Kendi saflarını tanrı yolunda adledecek kadar sapıklardı. Bu savaş güçlü oldukları için onlara eğlenceli gelmiş olabilir ama milyonlarca insanın katliamına ve büyük kötülüklere, zor yaşamlara neden olmuştur. Ve sorumluları mutlaka insanlık önünde cezalandırılmalıdır.
• George Bush’ta kötülük gerçektir ve ona karşı konulmalıdır derken kendisini iyilik için savaştığını söylüyordu. George Bush 11 Eylül ile ‘Kötülük gerçektir ve kötülükle mücadele edilmelidir.’ Derken İslam toplumlarını kötü ilan edip ortadoğuya (Afganistan, Irak, Pakistan) savaş açmıştı. Şeytanın taraftarlarıyla savaşılmalıdır. Yargısıyla hareket etti. Kendini iyiliğin temsilcisi ve halife yerine koyup savaş siyaseti gütmüştü. İslamı ve ortadoğuyu şeytanın halkı olarak niteleyip (NATO) haçlı birliği ile saldırmıştı. Halbuki farkında olmadan kendisi şeytana hizmet etmekteydi.
• Bush 11 eylülün sorumlusu olarak Afganistan’ın gelişimindeki para gücü olan Usame bin Ladin’i hedef seçti. Usame bin Ladin’i yakalama görevini Korgeneral William G. Baykın’a verdi. Baykın ise Amerika’nın gerçek düşmanı Ladin değil Şeytan ve onun halkıdır demişti. George Bush bir konuşmasında ise ‘kötülük gerçektir ve onunla mücadele edilmelidir.’demişti. Bu söylemler dinsel ve mistik söylemler olmakla haçlı birliğini savaşa çağıran bir algı oluşturmaktaydı. Amerika ve batılı güçler Ortadoğu’yu kan gölüne çeviren bu şeytani fikirler ile on yılda milyonları aşkın ölümlere sebep oldu.
• 11 eylül saldırılarının ardında küresel zenginler ve onların istihbaratı vardı. Amerikan istihbaratı doğuda Afganistan’ın yer altı zenginliklerini iyi biliyorlardı. Irak’ta petrolü ve hazineleri sömürmek istiyorlardı. 11 Eylül öncesinden Usame bin Ladini bilen FBI ve Amerikalı zenginler kasıtlı olarak Ladin’i hedef yaparak Afganistan’ı sömürmeyi seçmişlerdi. Amerika’da çok parası olan Usame bin ladin bu bozguncular tarafından yakinen biliniyordu. Her ülkenin zenginlerini ve böylece dinamiklerini bilen FBI: ‘hedef seç , itibarsızlaştır ve saldır’ tekniğini kullandı.
• ABD’yi kurtuluşa götüreceği tahmin edilen bir takım terör olaylarını gerçekleştiren bozguncular dünyayı bu anlayışla uzun süre istikrarlı yönetemeyeceklerdi. Nitekim de öyle oldu. ABD’nin kurtuluş reçetesi olarak görülen İslam temelli terör olayları ABD de yapılanmış derin devlet tarafından gerçekleştirilmektedir. Boston saldırısı da bunlardan bir tanesidir. Saldırının temel nedeni ve kimler tarafından gerçekleştirildiği bilinmemektedir. Saldırıyı yapan olarak Türklerin yoğun yaşadığı bölgede masum bir çeçen hedef gösterildi. Bombanın düdüklü tencereyle yapıldığı iddia edildi. Bu olay ile hem silahlanma taraftarı olan silah üreticileri ve tüccarları korunmuş oldu. Hem de çeçen suçlusu öne çıkartılarak Rusya birlikteliği pekiştirilmiş oldu. Hem de Müslüman çeçen ile İslam hedef yapıldı. Belli ki Amerika’nın Ergenekoncuları çok zeki. Yapılan medya haberleriyle kitlesel düşünce yönlendirmeleri yapılarak halklar aldatılıyor. Böylece hukuksuz yapılanma varlığını Amerika’da sürdürüyor. Öldürülen Çeçen’e gençe gelince operasyon anında ellerini kaldırıp teslim olmayı istemesine rağmen öldürülüyor. Tüm dünya operasyon görüntülerinin küçük bir kesitini izledi. Bilinçli olarak öldürme gerçekleştirdiler. Ayrıca Gencin ailesi, çevresi çok iyi bir insan olduğunu söylediler. Ayrıca silah ve bomba yapımını bilmeyen genç olay zamanında birlikte olduğu insanlar var. İkametgahını uzun süre terk etmemiş. Yakın çevresinden kimse olayı gerçekleştirdiğine inanmıyor. İşte Amerika’da bu bozguncu yapılanma bu olaylara benzer sayısız olaylar planlamışlardı. Algı yönetmeyi iyi bilen ve insan psikolojilerini kitlesel olarak yöneten kaosçular bu yalanları daha insanoğluna ne kadar yutturacaktır.
• 11 Eylül döneminde de Risin adlı zehir ile mektup gönderme olayları olmuştu. Medyada gündem yaratmak için şimdi Obama’ya da risinli mektup gönderip bu saçmalıkla islam düşmanlığının devam ettiğini vurgulamak istiyorlar.

• George Bush’a övgüler sunarak adına kütüphane açtılar. Bush, atfedilen övgülerden etkilendi ve göz yaşlarını tutamadı. Bush yaptıklarından dolayı çoğu zaman sığınacak haklı bir gerekçe bulamadığından suçluluk duygusu yaşamaktadır. Taraftarlarından gördüğü bu ilgi aslında ona yeterince destek olamamaktadır. Başkanlığı döneminde bir habercinin ‘Irak’ta kimyasal silahları bulamadınız, hani nerede’ gibi sorusuna masanın altına eğilip acaba burada mı gibi inançsızlıkla dolu saçma bir tavırla cevap veren Bush nasıl olur da küresel bir gücün yöneticiliğine seçilir anlaşılmazdır. Medyanın şişirmeleriyle seçimleri kazanan Bush aslında küresel bozguncuların getirttiği bir adamdır. Nasıl olur da Amerikan halkı manevi değeri olmayan, cahilce ve inançsız temelli tavırlara sahip olan bu insanı seçer. Cevap basittir. Din kullanılıyor ve medya ile şişiriliyor. Bush’a Hayatını insanlığın kurtuluşuna admış insan olarak niteliyorlar. Dindar ve peygamberi bir rolde olduğu sunuluyor. Bilinçler çalınıyor. Ve bakmışınız ki Evini yönetemeyen Bush dünyayı yönetiyor. Yalan ve hile ile bilakis zorbalıkla savaş siyaseti güdüyor. O dönemde batılı güçlerin yönetimindekiler de bir fiil inançsız ve kaostan beslenen yapılar. Hemen Bush’a destek veriyorlar.
• Şeytanın telkinleri ve korkutmalarıyla (şunlar tehdit, güçlü ol, kazan) silah üreten ülkeler mazlumlara saldırıp baştan yok etmeyi bir yol edinmişlerdi. İslam düşmanlığı sonunda batının başına bela oldu. Bilakis kendileri bu durumu yarattılar. İslam halkları güçsüz ve mazlum iken saldırdılar. Mallarını ve canlarını haksızca kastettiler. Artık doruğa ulaşmış bir düşmanlığın ve baskının ardından inanan halkların isyanı ve mücadelesi kaçınılmazdı. Bir gün inananların egemenliği kuşkusuz gelecekti. Şiddet ve silahla bastırsalar bile Tanrı artık mazlumlara yeryüzünü miras bırakacaktı. İyiler mutlaka kazanır. Mazlumlar dünyayı yönetecek.
• Günümüzde İslam, terör ile anılır olmuş. Zarar veren radikal, insan öldüren, özgürlükleri kısıtlayan, zorba bir anlayış olarak algılattırılmış batıya. Birileri plan yapmış ve sürekli düşmanlık oluşması için çabalamış. Özellikle yönetimlere hükmeden bu merkez kaosun öncüsü olmuş. İnsanlık bu ulluminatiden büyük zarar görmüş.
• Yeryüzüne yön veren vesayetçiler yeryüzünün hazinelerine sahip idiler. Dinsel metinler ve bunları destekleyen kahin ve alimlerin yazıları gizlendi ve yok edildi. Kutsallık içeren çoğu bilgileri ve kaynakları yok ettiler.
• İnsan beyinlerini yönlendiren ve küresel algıyı yönlendiren mühendisler vardır. Onlar bu algıyı yayarlar ve medya dahil tüm insanlar yazılı ve görsel olarak tamamen etkilenirler. Mühendislerin atmış oldukları tohumlar kolektif bilinçte tüm insanların yaymış olduğu o gizli telkinlerle bambaşka bir formata bürünmektedir. Günümüzde reklamlar yazılı ve görsel medya, filimler ve gazeteler ve insanların giyinişleri dahi bir anlayışı nitelemektedir. Geçmişte de bunlar vardı. İbadet şekilleri, dualarda yatan ifadeler ve dilden dile yayılan algı gibi hepsi her yüzyılda vardı.
• İskoçya’da Avrupa’da ki en eğitimli krallardan biri olan 6.James inanan halkların hallerinden öyle etkilenir ki kendisi inançsız olduğundan bu halkları devlet yönetimine tehdit olarak görür. O gün James’in tutumu, bugün ki islamafobinin temel felsefesidir. Ve en yalın halidir. Hatta 6.james tanrı için çalıştığını ve inananlar için yazdığı kitabın adı ise şeytan ve büyücülükle ilgilidir. Kitabının adı iblis bilimidir. Avrupa tarihi de çok çarpıtılmış. Ve yalan üzerine kurulmuş. Avrupa’nın yakın çağı tam bir uydurma tarihtir. Avrupa halkını inançsızlaştırmak için yapılmıştır. Avrupa halkı tamamen gerçeklerden uzaklaştırıldı.
• Kenedy’nin ölümü bir türlü sonuçlanmadı. Failleri bulunmadı. Çünkü emri verenler Amerikanın derin devletiydi. (Ulluminati)
• İnançsızların sistemi ne kadar güçlü ve birbirlerine bağımlı olursa olsun kırılgan ve dağılmaya yüz tutacaktır.
• Yeryüzünde anlayış değişecek. Gerçekten evrensel değerleri sahiplenen ve insanlık adına barış çabaları veren bir yönetim anlayışı oluşacak. Düzen ve sistem insanlık adına iyi yönde değişirken iyiliği hedef yapmış bir dünya anlayışı göreceğiz. İyilerin yönettiği bir dünya görülecek. Zenginliğin ikinci planda kaldığı paraya değer verilmediği ve insanların önemsendiği bir dünya olacak. Savaş ve ayrılıkların hızla zayıfladığı bir dünyaya geçiş yapılacak.
• Amerika’da para sistemi yalan ve aldatmaca üzerine kurulmuştu. İMF, olmayan para üzerinden borç ile aldatmaktaydı. Faiz üzerinden kurulan sistemin kökeni sömürmeye dayalıydı. Bu para sistemi uzun süre dayanamazdı ve nitekim İMF ile batı, çöküşünü yaşamaya başladı.
• Hem savaş isteyen taraf olacaksınız hem de mazlum insanların topraklarına gidip onları ülkelerinde yok ederken Tanrının tarafında olduğunuzu söyleyeceksiniz. Bu büyük tezatlıktır. Şeytan ile savaş Adalet ile, doğruluk ile, evrensel değerleri savunmak ile, hoşgörüyle ve barış ile olur. Savaş ile olmaz. Yanlış fikirlerin doğrular ile çürütülmesiyle din mücadelesi olur. İnsanlara yardım ve hizmet ile olur.
• Kötülük ile savaşıyoruz diyenler bilakis kötülüğün öncülüğünü yapıyorlardı. Kötülük taraftarlığını saklayamıyor ve açıkça gösteriyorlardı. Şeytan kurgulanmış bir saldırıyı aldatma yöntemiyle dünyaya ilan etmiş hedefine de inanan mazlum halkları koymuştu. 11 Eylül saldırıları müthiş bir şeytani planın başlangıcıydı. Bu yalan uzun süre devam edemezdi. Ve gerçekler kaçınılmaz olarak ortaya çıkacaktı. 11 eylül aldatmacası pek çok mümini de tuzağa düşürdü. Ve denildiği gibi deccal inananı da yoldan saptırdı.
• Davası görülmeden yapılan duruşmalar, yargısız infazlar, gizli duruşmalar, işkenceler, yerel ve bölgesel katliamlar Ortadoğu’da yaşandı. Amerika da bizzat bu durumları uyguladı. Ortadoğu kaosa terk edildi. Halbuki şeytanla savaş böyle olmazdı. Şeytanla savaş doğruları ve gerçekleri söyleyerek batılı yıkmakla olurdu. Hak batılı devirirdi. Ancak asıl suçlular gücü ele geçirdiklerinde dünyayı istediler. Bunun için ise kendi anlayışlarından olmayanları tehdit gördüler ve yok etmekle dünyaya sahip olacaklarını düşündüler. Küresel bozguncular baskı ve savaşı seçtiler.
• Küresel güçlerin hesap verilebilirliği olmalıdır. Dünya halkına hesap verebilmelidir. İnsanoğlunun birbirine korkunç şeyler yapmasını sağlayan şeytandır. Küresel güçler şeytana uymuştur.
• El kaide Amerika’nın kurduğu ve yönlendirdiği terör örgütüdür. Suriye de Esad rejimi el kaideyi destekliyor. Irak ve Suriye’de el kaide örgütleri ve ırak şam İslam örgütü gibi örgütlerin kaynağı batılı güçler olmuştur. Terörleri yani eli silahlı çeteleri kullanarak varlıklarını batıl yoldan sürdüren küresel güçler oyunlarını iyi oynamaktadırlar. İnsanlık bu gerçeklerden haberdar olmalıdır.
• Dünyada ırkçı saldırılar sürekli arttı.Dinsel saldırılar iyice arttı ve küreselleşti. Din üzerinden ayrımcılık yapan ve ötekileştiren medyalar sonunda insanları birbirine düşürmeyi başardılar. Mazlum zararsız ve inançlı insanların hedef alındığı dünyada Allah zalimlere fırsat vermeyecek.
• Şeytaniyyet yeniçeri isyanlarıyla Osmanlıya girdi. Yeniçeri isyanlarıyla başlayan ‘Kötülük’ Osmanlıya yerleşmede zorlansa da külliyen dünyaya egemen olduğundan artık güç yetmiyordu. Kötülük küreselleşmişti Osmanlıya geç gelse de Anadolu halkında direnecek büyük bir kuvvet yoktu. Silah ve güç onların elinde olunca baskı ve şiddet ile zorla egemenliklerini kuruyorlardı. Örneğin 2.Abdulhamiti tahtan indirip sonra katlettiler. Kötülüğün egemenliği ilk Anadolu’dan çıkacaktır. Nitekim 2001-2008 arası kötülüğün gücünün ilk kırılmaları gerçekleşti. 2012’de değişimi görmeye başladık.
• 1789’da Fransız ihtilali ile kardeşliğe açılan ilk savaş en son 1910larda Anadolu’ya gelmişti. Daha sonra Türkçülük ve Kürtçülüğü çıkartanlar PKK terörünü oluşturmuşlardı. Nasıl ki düşmanlık ve savaş en son Anadolu’ya geldi ise ilk de Anadolu’dan çıkacaktır. Barış süreci ve PKK’nın tavsiyesi bu ilk işareti vermiştir. Çözüm süreçleriyle ortaya çıkartılan Barış Anadolu’dan tüm dünyaya yayılacaktır.
• 20.yüzyılın ilk çeyreğinde ırkçılık üzerine kurulu ulus devletler ortaya çıkmıştı. Aynı anlayışı sürdürenler 21.yüzyılın ilk çeyreğinde ise mikro bölünmelere başladılar. Önce küçük bölünmeler olsa da küreselleşen barış havası bölünen küçük ayrılıkları yok edecektir. Türkiye’de Kürtlerin ayrılık istemesi gibi, Belçika’da yine ayrılık istekleri, yine İspanyada Katalonya ayrılık istekleri gibi böyle çok ayrılık isteyenler olacak ancak bunlar yerini birleşmeye bırakacaktır.
• Obama, bozguncu alt yapıya hizmet etmektedir. Sürekli bozguncuların hatalarını ve yanlışlıkları düzeltmeye çalışıyor ve Amerikan halkını aldatıyor. Dinleme skandalları, istihbaratta kişisel özgürlüklerin hiçe sayılması, bireysel silahlanmada bozguncu silah lobisine karşı çaresiz kalması, birtakım sözlerle halkın insani değerlerini geçiştirmesi onun aldatıcı bir siyaset uyguladığını göstermektedir.
• Karanlık çağın sonunda karanlığın dibi görüldü. 11 eylül saldırılarıyla bir dip yaşandı. 7 yıllık bu dönemden sonra 2008 krizi yaşanarak Tanrı karanlık bir çağın bitiş düdüğünü çaldı. 2008-2015 mazlumların uyanış ve mücadele dönemi, 2015- 2022 mazlum yükseliş dönemi yani inananların egemenliğine geçiş çağı başlayacak. 2023 esenlik çağına giriştir.
• Küfür tek bir millettir. Küfür ehli zarar verir, yıkıcı olur. Menfaatleri için yaşar. Parçanın çıkarları için bütüne (tüm insanlığa) zarar verir.
• İslam bitti. Bin yıl hükmedeceğiz. Dediler. İslam’ı savunmanın devri kalmadı dediler. İslam’ı meşru olmayan bir yere oturttular. Terör, saldırgan, yobaz, gerici, barbar, baskıcı, zulüm olarak nitelediler.
• İslâm Dünyası'nın son yüz yılı İslâm tarihin de dünya tarihinin de en karanlığı diyebiliriz. İslâm medeniyetinin kavram ve kurumlarının tasfiye edildiği, İslâm Dünyasının paramparça olduğu bir yüzyıl bu. Hülagü'nün Bağdat'ı istilasından sonra en büyük yıkımlar bu asırda yaşandı. Kültürel bunalım, ekonomik gerilik, siyasi bağımlılık, baskıcı ve zorba rejimler ve çatışmalar bu dünyanın esas sıfatları oldu.
• Dünyada yeni ve adil bir düzene eski yönetimin sahipçileri olan halklar karşı çıkacaklardır. Saltanat sürenler yıllarca ezdikleri halklara fırsat vermemek için mücadele edeceklerdir. Saltanat sürenlerin tabanı mevcut kazanımlarını kaybetmek istemiyorlar zaten onlar kötü yollarla dünyayı kazanıyorlardı. Bu nedenle insanlığı düşünmezler. Yönetimin sahipleri insanlık adına çalışmakla iş yükleri artacağından ve kazançlarını kaybedeceklerinden dolayı korkmaktadırlar. Ve hak ile savaşmaktadırlar. Yeniliğe destek vermeyenler haksız yoldan kolay ve bol kazanıyorlardı. Bu dünyacı imansızlar kaybetmemek için şiddeti de seçmektedirler.
• İnananların amacı dünya olmadığı için güçlü olamadılar. Dünya için hırslananlar haksızlıkla güç sahibi oldular. Dünya için çırpınan ve öne atılanlar yönetimleri ele geçirdiler. Hukuksuzluğu yol edinen bu anlayış altında inananlar ezildiler.
• Dünyadaki değişimi islam devrimi olarak göstermek yanlıştır. Bu bastırılmış tüm dinler engellenmiş tüm evrensel değerler için geçerlidir. Mazlum halkların hepsi inanan konumundadır. Çünkü şeytanın egemen olduğu dünyada mazlum olanlar inanan halklardır. Haksızlığın, adaletsizliğin ve maddeciliğin dünyasında inananlar zor günler geçirir ve kötü düzenden zarar görmektedir.
• Legal ve illegal yolları kullanarak modern darbe yapanlar planlı olarak kirli senaryolarını devreye soktular. İnanan halklara karşı cuntaların savaşını gördük. Yönetimleri devralan askeri güçler baskı siyaseti uyguladı. Seçim yapılır ama seçilenleri bunlar yönetir ve denetlerdi.
• Mısır ve Suriye’deki olayların yanı sıra tüm dünyada benzer anlayışlar ve özgürlük mücadeleleri başladı. Yönetenlerin değişmesi sadece yerel bir değişim değil. Kozmozun bir parçasıyız. Adil düzenin her yerde istenmesi dünyadaki son yüzyılın doğal sonucudur. Evrensel bir zihnin yönlendirmesi. Yaşananlara ‘Tanrının müdahalesi’ diyebiliriz.
• Allah küresel güçlerin kirli planlarını boşa çıkaracak ve yeryüzünü inanan mazlum halklarına varis bırakacaktır.
• Doğruluk ve tehlike beraber hareket eder. Doğruluk egemenler tarafından sevilmezdi. Peygamberler gibi tüm doğrucular baskı gördüler. Doğruluk ve bereket birbirine bağlıdır. İhtiyacı olana yardım ettikçe bereket sana akacaktır. Demokratikleşme ile gelişen ekonomi birlikte hareket eder. Adil olmak insanı yücelttiği gibi ülkeyi’de yüceltir.
• Bozguncuların yönettiği dünyaya güvensizlik sorunu yaşandı. Küresel ekonomik kriz Avrupa’yı iyice eritti. Avrupa zor günler geçiriyor. Göç ve yabancı sorunu Avrupa’da iyice ortaya çıktı. Bir zamanların güçlü Avrupa algısı bitti. Sosyal değişim yaşanmaktadır. Avrupa’da eğitim gören öğrencileri dahi sepetlemeyi düşünüyorlar.
• Avrupa’da etnik milliyetçilik ve din milliyetçiliği, Avrupalıları evrensel değerlerden yoksun bıraktı.
• Batılı seyyahlar ve Avrupa tarihi Osmanlıyı ve İslam halkını savaşçı, gerici, mantıksız, cahil, zorba, barbar olarak gösterdi. Bu bilgilerle beslenmiş Avrupa ülkeleri Türkiye düşmanlığı yaparak PKK’ya kucak açtılar. Türkiye düşmanı, herkesi beslediler ve destek verdiler. İslam ve islamın başı Türkiye olduğu için Türkiye düşmanlığı yıllarca yapıldı. Kürt açılımı ve barış sürecinin sonunda Avrupa ülkeleri kürt halkını tekrar Türkiye’ye gönderebilir. Ülkelerine Türkiye düşmanlığından iltica etmiş kimseleri zorla göndermeleri kaçınılmaz gibi görünüyor. Fransa’nın Romenlere yaptığını benzer diğer ülkeler de Türklere ve Kürtlere yapabilir. Zaten ekonomik çöküş dönemi yaşayan batı, yabancılara düşman gözüyle bakmaya başladı.
• Fransa’nın yıllardır besledikleri terörü şimdi Türkiye’deki barış öldürmektedir. Çözüm süreciyle başlayan ilk barış girişimine ilk silahı sıkan yine Fransa olmuştur. PKK’lı kadın aktivistleri Fransa istihbaratı öldürmüştür. Kardeş katlini ortaya çıkaran da Fransız ihtilalidir. Fransız ihtilali nedeniyle etnik çatışmalar ve savaşlar yeryüzünü doldurmuştur. Tanrının işleri çok isabetlidir. Barışa ilk darbe de Fransa’dan çıkmıştır.
• Çin'den Sincan'da Müslüman katliamı yaşanıyor. Myammar gibi dünyanın her yerinde Müslümanlara saldırılar düzenleniyor. Yerel ve bölgesel çatışmalar olsa da küresel çapta din savaşları yaşanıyor. Son yüzyıllarda dünyada yaşanan siyaset ve olaylar bu duruma neden olmuştur. Bu durumun temel nedeni dinleri bahane ederek küresel bozgunculuk yapan hukuksuzlardır.
YOZLAŞMIŞ DÜNYA
• İblis zalim ve baskıcı kılığında sömürgeciydi. Hukuksuzca davranıyordu ve yönetimlere sahip olmak istiyordu. Kapitalist ve savaş yanlısıydı. İyileri tehdit olarak gösterir ve kötücül ilan ederdi.
• İnsanlar birlikte yaşamayı başaramadılar. Paylaşmayı bilemediler. Dünya hırsı ve kazanma arzusuyla hareket etmek ‘dünyacı akımı’ meydana getirdi. Bu da büyük bir mazlum zümre oluşturdu. Çoğunluk olan orta sınıf, baskılar altında ezildi.
• Yozlaşmış dünyada yalan koşarak ilerledi. Kişinin gerçekliğini tam bilmeden her duyduğunu bir başkasına söylemesi günah olarak kabul edilir. Zaten doğru arkadan gelir gerçekler ortaya çıkınca yalanın egemenliği devrilir. Ama bu arada yalan zararı vermiştir.
• Yeryüzünde asla dinazor fosili bulunmamıştır. Fosil bulduk diye uydurma bir fosil oluşturdular.
• Radikalizm İslam ile bağdaşmaz. Bu fikre kapılan küçük guruplar islamiyete en büyük darbe vuran cahilliyyettir. Diyalog, yapıcı ve hoşgörülü olma islamın temel öğesidir. Şiddet taraftarları daima kendi ekolüne zarar verir.
• Tanrının dini olan barışın karşısındakiler türlü bahanelerle insanları değil ancak kendilerini kandırmaktadırlar. Yaldızlı ve cazip sözlerle kendi kendilerini aldatıyorlar. Savaştan kazanan olmaz ama barışta kaybeden olmaz. İnsanlık Tanrının dini olan ‘barışa ve kardeşliğe’ mecburdur.
• Kötülerin egemenliğinde ‘iyiler’ zorunlu da olsa barınmıştır. İyiler güçlü olana kadar varlığını sürdürür. Dünyadaki çark da iyiler sayesinde dönmüştür. Üretim ve ticareti iyiler yaparken silah, savaş ve bozgunculuğu güçlü kötüler gerçekleştirmiştir. Dökme suyla değirmen dönmüştür. Dünya iyiler sayesinde yol alabilmiştir.
• Bozguncular kaybetmemek için bir süre doğruların yanında gibi görünecekler. Ancak bir süre sonra yollar ayrışacak. Çünkü doğruluk, adalet, barış, cumhuriyet ve demokrasi onların işine gelmeyecek. Küresel bozguncular bunları savunanlara savaş açacaklar.
• Dünyada Arap ve Afrika baharı yaşanmaktadır. Küresel güçler ABD, Rusya, Fransa, İngiltere gibi batılı güçler mazlum halkların uyanışını savaşla bastırmaktadırlar. Aslında bu küresel terör devletleri mazlumların uyanışıyla ortaya çıkan gerçek siyonizme tepki göstermektedirler.
• Dünyayı amaç edinmiş, kazanmaktan başka amaçları olmayan ve usulsüz kazançları yol edinmiş olanlar devlet yönetimlerine hakim olmuşlar. Egemenlik böylece bozguncuların sahip olduğu terör devletleri haline gelmiş. Artık egemenlik halkın ve mazlumların eline geçmeye başladı. Ve tanrı da bu değişime tam destek vermektedir.

Bugün demokrasi ve insanlık mücadelesi veren halklar dünyaya sırtını dönecekler.zamanla yine dünya için çalışanlar türeyecek. Bin yıl sonra yeni bir vesayetin filizlenmeleri başlayacak. Onlar sizden değil siz de onlardan değilsiniz. Kimse bu değişimi fark edemeyecek. Ardından yerkürede değişiklik gözlenecek. Küresel değişim dünyanın tersinden dönmesiyle anlaşılacak. Artık insanlar tövbe ettik diyecekler ancak her şey geçmiş olacak.
• Orta sınıf ile üst sınıfın çatışması yaşanmaktadır. Gelişen zenginleyen orta sınıf üst sınıf tarafından kabul görmemektedir. Kaynaklara sahip olanlar ezdikleri orta sınıf halkın yükselişini istememektedirler. Birtakım gösteri ve yürüyüşlerin temelinde de bunlar vardır. Çok değil kısa bir süre sonra sermaye sahipleri el değiştirecek.
• Avrupa’ya yerleşmiş Siyonizm Ortadoğu’ya saldırıyı getirdi. Ve yönetimleri ele geçirmiş olan bu terör yanlıları Avrupa’nın demokrasisini engellemektedir. Bu anlayış Avrupa’nın geleceğini karartmaktadır.
• İnsanlık tarihi boyunca yaşanan gelişmeler evrensel anlayışın evrilmesine neden olmuştur. Tanrı’nın niyetiyle insanlığın niyeti beraber ilerlemektedir. Tanrı neyi dilerse insanlık onu yaşamaktadır. Yaşam sürekli değişmekte ve evrilmektedir. Bununla beraber felsefelerimiz, yaşama bakışımız ve anlayışımız da değişmektedir. Nereye ve hangi noktaya gideceğimizi de tanrı belirlemektedir. İnsanlık tarihinin başladığı nokta Adem’in yaratılması ve İblis’in düşmanlığıdır. Sonun Allah bu karanın kimse tarafından engellenilemeyeceğini gösterecek ve dilediğine sahip çıkacaktır. İnsan ne kadar çaresiz ve bağımlı olsa da Tanrı ona merhamet etmiştir. Ve sonuç Tanrının merhametiyle oluşan insanlığın zaferidir.
• Müslüman-hristiyan çatışması Muhammed islamı yaydıktan sonra Roma vesayetiyle başladı ve yıllarca bu mücadele sürdü. Bu çatışma yeni doğan masum ve güçsüz Müslümanlığa karşı eski din adamlarının oluşturduğu vesayete sahip hiristiyan papaz ve baronların tepkisiyle başladı. Yüzlerce yıl bu çatışma süregeldi. Tüm haçlı seferlerini tek tek saymak yerine son iki haçlı seferi gerçek amacı göstermekteydi. 1914 Anadolu’ya karşı yapılan haçlı birliğinden sonra (1.dünya savaşı) 11 Eylül 2001 sonrası islama ve Ortadoğu’ya karşı yapılan haçlı birliği gerçekleşmiş oldu. Ama bu batıl amaç, batıya artık yıkım getirecekti. 2014 küresel savaşın tam ortası olacak ve Arap baharı küresel bahara dönüşecek.
• Avrupalılar yeryüzüne islam’ın egemenliği geldiğinde zulmün geleceğini sanmaktadırlar. Kendilerinin yaptığı gibi öldürüleceklerini, baskı göreceklerini ve özgürlüklerinin kısıtlanacağını düşünmektedirler. İslam evrensel değerlere sahip çıkar. Tüm insanları gözetir. Avrupalıların yaptığı gibi sadece kendilerine adil diğerlerine zulmeden değildirler. Yeryüzünde barışı ve adaleti sağlarlar. Avrupalılar da savaşı ve adaletsizliği uygulamışlardır.
• Doğruluğu ve evrensel değerleri sahiplendiklerini söyleyenler gerçekler karşısında ya hakkı ya da saltanatı seçecekler.
• Halkların gerçekleri haykırması için iletişim kanallarını kapattılar. Mazlum inananlar susturuldular. Seslerinin duyulmasını engellediler. Doğrular ve gerçekler gizlendi. Suçlular kötü düzenlerini böyle yöntemlerle kurdular. Haberleri ve bilgileri çarpıttılar.
• Tanrının yokluğu üzerine kurulu bir felsefe ve bilim çizdiler. Ve insanlara bu algıyı yaydılar.
• İnsanlığın sorunlarını problemlerini örtbas edenler gizleyenler kaybedecekler. Egemenler, insanlığın sorunları için hiçbir şey yapmıyorlar. Küresel egemenler yapanlara da engel oluyorlar. Barış ve kardeşlik için çalışanları egemenliğimizi alırlar diye tehdit görmektedirler. İnsanlığın sorunlarını çözmeye çalışıp kardeşliği ve adil bir düzeni sağlamak için çalışanlar tanrı yolundadır ve mutlaka kazanacaklardır.
• Rahatlarını ve saltanatlarını kaybetmek istemeyenler adaletsiz davrandılar. İnsanların ve mazlum halkların üzerinden kazandılar. Evrensel değerleri sahiplendiklerini söyleyerek ama gerçek evrensel değerlere savaş açarak, mazlum ve inanan halkları kötüleyerek ve ötekileştirerek ayakta kaldılar. Zorbalıkla aldatmaca ile hükmettiler.
• Suç işlemeyi normal gören ve kanunsuzluğu yol edinmiş olanlar Yahudi olduğunu iddia ettiler. Dünyaya sahip olmak için İsrail devleti kurdular. Yeryüzünün nimetlerini sömürmek istiyorlardı. Bunlar için gerçek inanan ve barışçı insanları hedef aldılar. Hatta hiç olmayacak zıtlık ta terör gibi savaş yanlısı gösterdiler.
• Dünyanın her yerinde kanunsuzluk görülmektedir. Yönetimler kanunsuzluğu uygulayarak kaostan kazanmışlardır. Meksikada uyuşturucu çetelerine devletin sessiz kalmasına karşı halk silahlanarak mücadele vermektedirler. Yine hindistanda tecavüz vakalarına karşı etkili kanun koymayan devlete karşı halk yürümektedir. Bu örnekler gibi dünyada kanunsuzluk ve cezasızlık devri yaşandı. Dünyanın her yerinde suçlar cezasız bırakıldı hatta devlet yönetimlerince serbest bırakıldı. Yasaları uygulamazsanız toplumunuz kötü etkilenecektir. Bu bakımdan karanlık bir devir geride kalmaya başlamıştır.
• Adetler, mahalle baskısı, gelenekler, ahlak gibi halka ait olan inanışlar tanrı anlayışını taşımaktadır. Halklar insan öldürülmesine, zinaya, hırsızlığa kötü bakan ve suç sayan anlayıştır. Bu mazlum halkların anlayışı tanrı emirleriyle örtüşmektedir. İşte bu mazlum halklar bastırılmış ve ABD egemenliğinde zorba bir yönetim tarzlarına dönüşmüştür. Şimdi halklar evrensel değerleri isteyerek bu İngiltere-Fransa-Rusya temelli küresel terör egemenliğini yıkmak istemektedirler.
• İnsanlığı ve insanlığı etkileyen küresel düzeni düşünenler ile şahsi menfaatiyle ülküsel çıkarlarını düşünenler çatışmaktadır. Her iki taraf da evrensel değerleri sahiplendiğini ve tanrısal bir görev aldığını düşünürler ama bir taraf tamamen batıl yoldadır.
• Ötekileştiren, din ayrımcılığı yapan, ırk ve mezhep ayrımcılığı yapan tüm ifadeler tarih kitaplarından çıkartılmalıdır. Kitlelere ve insanlara düşmanlığı aşılayanlara lanet olsun.
• Tüm uluslardan gruplar oluşacaktır. Ulusların halkları kıyam ettirilecek ve zihinleri durumu kavrayacak ve karanlığın şer güçlerini def etmek için enerjinin tezahür etmesine yol açılacaktır. Bu ışık neşretmekle gerçekleştirilebilir. Karanlığı yok etmede hiçbir zaman başarısızlığa uğramayan Tanrı Işığı’na yakarınız. Dehşete düşen ve çaresiz kalan şaşırmış kişilere sevgi neşrediniz. Yeryüzünün aydınlanmış kişilerine çok iş düşmektedir. “yüce Beyaz Kardeşlik” eğitmek ve yol göstermek suretiyle, beşeriyete daima yardım ede gelmiştir…
• Allah’tan isteyene Allah veriyor. Muhammet, gerçekleri ve hikmeti insanlara öğretmeyi çok istedi. O’na Kuran indi. Süleyman saltanat ile yönetmek istedi. Ona da verildi. Erdoğan sorunları çözmek, insanlığa hizmet etmek istedi. İnsanlığı kurtarmak ve iyi anılmak istedi. O’na da istedikleri veriliyor. Tanrı ‘Kim hayatında ne isterse ona verilir.’ Demişti. Aynen denildiği gibi veriliyor. Hayatın bütününü etkileyen amaçlar anlık ve dönemsel gevşekliklere neden olsa da mutlaka hedefe veya hedefin yakınına ulaşır.
• Namaz kılanları bir anlayış çok iyi görürken, diğer anlayış da yobaz, gerici, cani, batıl, ve kötü görmektedir. Bir anlayış ‘Şu insan abdestinde namazında, dürüst bir insan tanrıya bağlı’ diyerek onu iyi görmektedir. Bir anlayış ise kötü, batıl, el kaideci şiddetçi terörist olarak görmektedir. Çünkü İslam dünyaya son on beş yılda böyle satılmıştı.
• Orta sınıf mazlum halklar üzerinden geçimlerini sağlayan insanlar haram kazancı seçmişti. Terörden kazanmayı yol edindiler. Hem terörü yaratan hem de terör üzerinden kazanan oldular. Olan inançlı mazlum ülke halklarına oldu. Terör ile mücadele ettiğini söyleyen ve yönetime sahip olan bu egemenler halkların çocuklarını da teröre karşı kullandılar. İnsanlar birbirlerine düşman edilirken ırksal, dinsel ve mezhepsel nedenler kullanıldı. Her yönetimin arkasında yönetimi yönlendirenler vardır. Gelecek için plan yapan ve tolumu dizayn eden bu güçler kaos üzerinden haksızlıkla kazanmayı iş edinenlerdir. Kirli niyetli ve entrikacı olan bu zihniyet yönetime sahiplenmiştir ve gücü (silahı ve insan gücünü) elinde tutmak ister. Bunlar ülkeler ve insanlık için tehlikeli anlayışlardır.
• Amerika’da silah ve silahlanmak teşvik edildi. Güçlü olmanın göstergesi olarak gösterildi. İnsan öldürerek ve yok ederek var olmayı ve hükmetmeyi ön plana çıkardılar. Öldürerek kazanmak ve güçlü olmak için et etkili gücün silah olduğu gösterilirdi. Flimlerinde dahi silahlanmak, gelişmiş silahlar, yeni silahlar konuları işlendi. Kitle imha silahları konu edildi hatta terörist gurupların eline geçmesi konu edildi. Silahlanma konusunda hayal güçlerini çok geliştirdiler. Öldüren robotlar, yok edilen şehir ve ülkeler, düşünsel olarak bile yok ediş temaları işlendi. Gerçek terörist silah sahibi olan hükümetler ve küresel güçlerdi. Nedir bu zalim zihniyet. Nedir öldürme tutkusu. Dünyayı yöneten küresel güç bu algıda olursa düşünün dünyanın halini. Bu zihniyet yeryüzünde bir silahlanma yarışı oluşturmuştu. Yeryüzünde silahlanmayı yol edinen bu batıl ve kötü anlayış, yayılmacı ve bozguncu anlayıştır.
• Suçlulara önderlik edenler ve savunuculuğunu yapanlar mutlaka bir gün kaybederler. Haksızlığı ve zulmü savunanlar tarih içinde utançla kaybolurlar.
• Türkiye, Amerika üzerinden Ortadoğu’da ve dünyada insanlık adına iyi şeyler yaptırıyordu. Lider Amerika olduğu için yapılacak işleri Türkiye, insanlık adına faydalı işleri ve sorunların çözümlerini Amerika’ya söylüyor ve yaptırıyordu. Ancak Amerika çözüm süreçlerini ve iyi işleri tıkadı. Suriye, mısır ve diğer tüm meseleler gibi. Artık Türkiye’nin direkt tarih sahnesine çıktığı dönemi göreceğiz. Dünyada birçok değişimler olacak. Sıkıntılar çözülmeye başlayacak. Ve Türkiye bizzat kendisi bu sorunları çözmeye başlayacak. Türkiye açıkça tarih sahnesine çıkacak ve dünyayı düzeltmeye başlayacak. Küresel ortamda dünyada Türkiye öncülüğü görülecek. Dünyada her alanda iyileştirmeler olacak. Amerika’nın egemenliğindeki eski yönetimler bu değişimlere direnç gösterseler de değişim güçlü ve yaygın olacağından baş edemeyecekler. Yaşanan değişimlerle dünya medyası
Türkiye’yi konuşacak. Erdoğan insanlığın tüm sorunlarını giderecek. Müthiş değişimler olacak. Küresel bilinç bu değişimleri gördükçe Türkiye değer bulacak. Dünyada Osmanlı sevgisi (Türkiye sevgisi) ortaya çıkacak ve güçlenecek. Harekete geçme dönemi olan bu dönem 3 yıl güçlü bir şekilde sürecek. Ancak bu değişimler yeryüzünde zıtlıkları kutuplaşmayı en üst seviyeye çıkaracak. Haksızlığı yol edinmiş olan dinsizler ile gerilim iyice artacak.
• Yeryüzünde iş yapıyormuş gibi görünüp te iş yapmayanların egemenliği vardır. Yönetenler iyi yönetiyormuş gibi görünüp kötü yönetiyorlardı. Barış ve adalet için çabaladıklarını söyler iken bozgunculuk yapıyorlardı. İnsanlığın sorunlarına çare buluyor gibi görünüp insanlığa sorun yaşatıyorlardı. Açlık ile mücadele ettiklerini söylerken açlığın ve kıtlığın nedeniydiler. İnsanlığa sahip çıkan evrensel değerleri koruyan bir imaj verilirken evrensel değerlere saldıran ve barışa savaş açan zihniyete sahiptiler. Yönetenler tanrısal değerlere ve evrensel yasalara karşıydılar. Çünkü yeryüzünde haksız kazan sisteminin bir parçasıydılar. Yeryüzünde kötülüğün yönetim anlayışı egemendi.
• Ülkelerdeki yönetimler ve yönetim kadroları değişecek. Yeryüzünde yönetimler değişirken sınırlar, şekiller, yönetim şekilleri, sistemler ve bunlarla beraber bilinçler de değişecek. Dünyada yeni sermaye sahipleri türeyecek. Küresel ekonomi halka dayalı sağlam temellere oturacak.
• Yeryüzü bolluk içerisindeyken insanlar birlikte yaşayamadılar. Dünyayı paylaşamadılar. Birlikte olmak ve barış içinde yaşamaya çaba sarf eden bir Türkiye vardır. Türkiye baba rolünde hareket edecek ve zamanla yeryüzünde hırsı ortadan kaldıracaktır.
• Konuşma ve anlaşamamanın getirdiği sert tartışmaların yaşandığı bir sürece gireceğiz. Önce uyarılar, sonra tehditler sonrada savaş söylemleri gözlenecek. Müdahale aşamaları gözlenecektir.
• Dünyada doğru ve adil bir düzen olması için eski düzenin sahipleri gitmelidir. Mevcut değişimi engelleyen ve baltalayan küresel güçlerdir. İnsanlığın adaletle, barış içinde mutlu ve esenlik dolu yaşaması için yönetimlerdeki eski kadroların gidip iyilerin yöneteceği bir dünya haline gelmelidir. Nasıl ki şu ana kadar dünyada kötülük felsefesi hakim ise bundan sonra dünyada iyilik felsefesi hakim olmalıdır. Yani kötülük ederek kazanma devri bitmeli iyilik ederek kazanma dönemi başlamalıdır. İnsanlık için iyi bir sistemin kurulmasının mücadelesini verenler dünyada ve ahirette kazanacaktır. Vesayetçilerin dünya egemenliğini kaybetme telaşı dikkat çekmektedir. Tanrının halklarıyla mücadele ediyorlar. Tanrı da onlara felaket gönderiyor. Her yerden felaket haberleri almaktayız.
• Dünya değişim geçirirken sınırlar değişecek, şeklen yeryüzü değişirken yöneticiler de değişecek. Yeryüzünde yeni bir yönetim kadrosu türeyecek ve doğrulukla insanlık adına yönetecek.
• Büyük sermaye sahipleri düzenin yıkılacağını sandı. Tanrı onları ürküttü. Küresel düzenin yıkılacağı korkusuyla büyük paralar düzenin kilit noktalarından çekildi. Bu gidiş şirketlerin iflasına bu da ülkelerin iflasına neden oldu. Bu değişim sürecinde sermaye sahipleri de el değiştirecektir. Sermaye halkın egemenliğine geçecektir ve adil bir paylaşım olacaktır.
• Tarihe yön veren zenginler dinleri kullanıp öncülük ettiler. İnsanlara yöneticilik ettiler. Gücü para ve silahla ellerinde tutup baskı ve bozgunculuk ile yönettiler. Kendilerini çoban görüp insanlığı sürü gibi güttüler. Yeryüzünde 5000 yıllık vesayet tarihi bitiyor. 21 Aralık 2012 keskin bir kırılma noktası oldu. Tanrı karar verdiği gibi her şeyi değiştiriyor.
• Tek kutuplu zorba dünya sisteminden tüm halkların temsil ettiği birleşmiş milletlerin egemenliği gelmelidir. Günümüzdeki birleşmiş milletler zorbalığın ve yanlı olmanın merkezidir. Ve küresel bozgunculara hizmet etmektedir. Bu darbeci küresel hükümet insanlığa sahip çıkan ve hizmet eden gibi görünse de gerçekte zarar veren bir yapıdır. Ya yapısının değiştirilmesi gereklidir. Ya da yeni bir dünya birliktelik meclisi kurulmalıdır.
• ABD ve BM’nin 5 daimi üyesi dünyayı yönetmektedir. Bu ülkelerin anlayışı bozuktur. İnsanlık adına iyi işler yapma mantığına sahip değildirler. Evrensel değerlere karşıdırlar. Menfaatlerine göre karar alırlar iken haksızlık ve zulüm etmektedirler. Bir de dünyada insanlık adına çalışan evrensel değerleri sahiplenen sorunları çözmeye çalışan çözümcü, yapıcı ve barıştırıcı ülkeler vardır. Bu ülkelerin liderliğini Türki yapmaktadır. Ortadoğu’da Mısır, Avrupa’da Almanya, Kuzeyde kırım, uzak doğuda Hindistan ve Afganistan gibi ülkeler bulunmaktadır. Şu anda dünyada kötü yönetimler ve kötü anlayışa sahip yönetimler egemen olmuştur. Dünyada anlayış değişirken bu bilinç değişiminde iyiler yeni dünya düzeninde yerlerini ve kadrolarını alacaktır.
• Yeni dünya anlayışın iyilere geçmesi öncelikle yeni dünya düzenini ve yeni bir sistemi getirecektir. Yeni sistem yeni yöneticileri ve yeni ülkeleri getirecektir. Yani sistem değişirken kadroda değişecek. Ve yeni sistemin sahipçileri ve kadrosu oluşacaktır. Pek çok şey değişecektir. Değişim sancılı olacaktır. Çünkü güçlüler değişimin kendi saltanatlarını sınırlamasından ve tahtlarının sallanmasından dolayı direnecekler ve silah gücüne de sahip olduklarında değişimi Esad’ ta olduğu gibi şiddet ile bastırmaya çalışacaklardır. Güçlüler bir şeyi hesap etmiyorlar. Tanrıyı. Tam donanımlı güçlü bir orduya sahip tanrının her şeye gücü yeterdi. Öldürmeyi yol edinmiş olan inançsızlar tanrıyı karşısında bulduklarında çok şaşırıyorlar. Buralarda böyle afetler olmazdı şimdi başımıza gelenlere bakın diyorlar. Onlar önce zihniyetlerine ve yaptıklarına baksınlar. Suçlular zulmü yol edinmişken bir de kendilerini doğru yolda sanırlar. İnançsız kafirlerin durumu işte böyle kör ve sağır gibidirler.
• 2014 yılı bir milattır. 1914 birinci dünya savaşının tam yüz yıl sonrasıdır. Büyük değişimlerin başlama zamanıdır. Pek çok ülke ve düzen yıkılacaktır. Bazı yönetimler gidecektir. 2014 yılı sonrasıTürkiye yılı olacaktır. "Türkiye'nin en önemli dönemlerinden birindeyiz. Belki de tarihimizin karar verilen en önemli yılı. Demokrasimizin güç kazandığı, milli iradenin milletimizin sadakatiyle yeniden buluştuğu, pistten havalanan uçak misali yeniden sıçrayacağı bir yıl olacaktır."

insalllah recep tayip erdogan attan dusdugu gibi o tahtan dusecek azimliyiz kararliyiz .... leslerin bu hukkumette bu devlette sozu gecmemeli

siyaseti yapmayın burası siyaset yeri değil siyaset yapacaklar .aday olsun ,parti kursun....

siyaseti yapmayın burası siyaset yeri değil siyaset yapacaklar .aday olsun ,parti kursun....



:xD::heheh:

Recep Tayyip Erdogan, günümüz sartlarinda, halihazirda verilebilecek en iyi hizmeti milletine ve ülkesine vermeye calisan fedakar bir devlet adamidir.
Allah (c.c.) saglikli , hayirli uzun ömürler nasip etsin.

Recep Tayyip Erdogan, günümüz sartlarinda, halihazirda verilebilecek en iyi hizmeti milletine ve ülkesine vermeye calisan fedakar bir devlet adamidir.
Allah (c.c.) saglikli , hayirli uzun ömürler nasip etsin.


En iyi hizmeti demeyelim de, Allah'ın(c.c.) izin verdiği kadarı ile, elinden geleni yapmaya çalışan, bir devlet adamıdır...

Zaten " en iyi hizmet " ifadesindeki maksat budur.
Cenabi Allah'in izni olmaksizin ne bir yaprak dalindan kopabilir nede alemler nizam ve intizam ile varliklarini sürdürebilir.
Dogasi geregi ayrica ifade etme ihtiyaci hissetmemistim.

Allah (c.c.)'in izniyle bu hizmetlerin ardi arkasi gelecek ins.


Siyasetçiler

MollaCami.Com