Bölümler | Kategoriler | Konular | Üye Girişi | İletişim


Hayret....

Şimdi bakın ilk mesajınızı cevaplamış oldunuz, bu mantıkla herhangi bir forumda ya da toplulukta bir münazara içine girmeniz yanlış. Kazanan siz olursunuz, emin olun. Zira ilim ehli "cahillerle yaptığım tüm münazaraları kaybettim" buyurmuş.

Bildiğiniz sabit bir şey yok; lügat bilgisinden tutun, en temel İslâmî kaidelere kadar... Tabi bu hususta sizi suçlamak haddim değil; ama 13-14 yaşını aşmış gibi duruyorsunuz ki mes'ul bir çağdasınız. Münazara için temel bir şeyler edinmenizi acizane tavsiye eder, ömür sermayesinin size düşen parçasını "hhheee"lerle zayi etmemenizi öneririm.

Ben İslamı anne ve babamdan, camii hocasından öğrendiğimde inkar ettim ve Marksist oldum ve daha sonra İslam Devrimi Rehberi rahmetli İmam Humeynini PİR-İ AŞK adlı kitabını okudum ve İslamın gerçekten Devrimci bi Hareket İnsanlığın Kurtuluşu olduğuna inandım...
gelmiş geçmiş bütün Peygamberler İnsanları Allaha Davet etmişlerdir dolayısı ile asl olan ALLAHIN varlığını bilmek kabul etmek ve ona İTEAT etmektir ve ŞİRKE düşmemektir...
gersi teferruat veya hurafe bir sürü bilgilerdir...
ALLAHA İTEAT VE KULLUK... elbette ki Peygamberler önemli vede yol gösterici, örnekdirler ve Alimlerde Peygamberlerin varisleridirler..
Alimler arasında bir çok ayrılıklar varsa da onların ayrışmalarında da bi Hayır elbette vardır... kan birince abdesti bozar diğerince bozmaz sa da her iki görüşte doğrudur..
Ver cehaletime neyliyeyim.... yaşım küçükmüş ?

Bu filmi daha önce de görmüştüm.
Bir insanı kınayınca, kınadığı şey başına gelmeden ölmezmiş kişi.
Onun için kınamıyorum, haddim değil.
Sadece size dua edebilirim.
Allah ölmeden inşallah size doğruyu hakikati gösterir ve Allah ve Rasulünün s.a.v. İslam dini ile yeryüzünde nasıl bir sistem kurmak istediğinin farkına vardırır.
Bu devrim ağızlarının nerelerden, hangi çöplüklerden geldiğini çok iyi biliyoruz. Allah ıslah etsin kardeşim.
Sizinle tartışmayacağım çünkü bu devrim saçmalığı için tartışmaya değmez.
Ehl-i Sünnet dışında kurtuluş yok. Tek gerçek budur.

Ne okuduğunuzu, ne öğrendiğinizi söylemeniz bir şey ifade etmiyor; zira yazdıklarınızdan anlaşılıyor her şey. En acı olan neye inandığınızı bilmemekle birlikte neye inanmanız gerektiğini de bilmemektir.

Bakın hadis-i şerif'i güzelce naklettiniz: "İnne'l-Ulemâe verasetü'l-Enbiyâi = Alimler Peygamberlerin varisleridir"
Yani alimler Peygamberlerin söylediklerinin aksini söyleyecek ve öğretecek değiller, ki sizin "hurafe" ve "teferruat" dediğiniz şeyler o Peygamber varisi olan alimlerin söyledikleri, yani Peygamberlerin söyledikleri...

Şu durumda neye inandığınız meçhul, dediklerinizle kendiniz çelişiyorsunuz. Üstelik sürekli forumlarda istenmediğinizden yakınıyorsunuz, sabit bir fikriniz-bildiğiniz yok ki onun üzerinde durabilesiniz. Olmadığı gibi öğrenme isteği de yok... "Amaçları uğrunda çaba gösteren, kendini feda edenleri severim" diyordu bir adam bir kitabında, siz de amacınız olan "her fikre aykırı bir düşünce" anlayışıyla son hız devam...

Ancak bu mantığa cevap yazmak da ayrı bir vakit kaybı; bizimkisi de dediklerinize cevap ancak başkaları istifade eder ümidiyle...


Ortak değerlerimiz mezhepler değil İslam Dini ve Allaha itattir...


Ortak değerimiz Allah deyip hristiyanları cennete göndermekte, ortak değerlerimiz islam dini ve allaha itaat deyip beni inandığım değerlerden dolayı kafir olarak anlatan başka görüşleri-düşünceleri-mezhepleri sözlerinin altına imza atacak değilizdir... biz ortak değerlerimizi fatih sultan mehmetin, yavuz sultan selimin, kanuni sultan süleymanın ve sultan ikinci abdulhamidin ortak değerlerinden alırız..




İslam Devrimci Harekettir .Bundan niye alınıyorsun((( suvari ? )))İslam beşeri sistemleri yıkmaya gelmedi mi ? kapitalist ve komünist sistemleri yıkmaya PUTLARI YIKMAYA gelmedi mi ?


bugün en büyük put BİLİM'dir.. ne marksizim ne kominizm ne de başka birşey.. insanlar bilim'e tapıyorlar.. ve bunun farkında olan batılı bilim adamları kendi ideolojilerini bilimin içine çok usta bir şekilde gömmekteler.. Yanlış anlaşılmasın asla bilime karşı olduğumu düşünmeyin. lakin bilimin arkasından kendi ideolojilerini pazarlayıp insanlara bunları yutturanlardan bahsediyorum.. dünyanın yaratılışı, evren, uzay, nükler silahlar, CERN, internet, bilgisayar, google... vs. vs.. ben devrim yapacağım diyenler önce EINSTEIN putunun teorilerini yıkmakla başlasın da ayakta alkışlayalım :)

Unutmayın yazdığınız bütün ideolojiler insan yapıtıdır. ve dolaylı olarak bilimsel gelişmelerle ortaya atılmış farklı teorilerin evrimleşmesidir.

islam putları yıkmaya gelmedi.. eğer öyle olsaydı mekkenin fethinde putları yıktıktan sonra geldiği gibi geriye dönerdi.. islam insanlara bir yaratıcısının varlığını anlatmaya geldi. kurtuluşları için gönderildi.. yaratılışını tanımasının önündeki engelleri aşmaları için geldi.. kominizmin marksızim varlığı mekkeli müşriklerin zulmü gibidir.. islam onları topyekün yok etmek yerine onların da islam ile tanışmasını sağladı.. ve onları besleyen arka plandaki putlarının hiç olduğunu gösterdiğinde onlar kendi putlarını yıktılar..

Eğer putları yıkmak istiyorsan, önce kendi nefsini terbiye et.. Sonra bilimsel çalışmaları batılıların tek elinden alıp bir müslümanında onlardan çok daha ileri düzeylere gidebileceğini göster ki, kafalarındaki "islam bilime karşıdır" putunu yıkabilesin...!!!


Devrim de bir İnkilapçılık değil midir ? .....


bu söylemlerin hepsi batılıların islam hakimiyetini 300-400 yıl önce dünyadan yok etmek için buldukları söylemlerdir.. rönesans, fransız devrimi ve arkasından gelen yüzlercesi ve en son 1908 ittiat ve tarakki devrimidir.. sen onların yöntemleri ile islamı yüceltemezsin.. fatih sultan mehmet devrim yapmadı.. hizmet etti.. halkına ve insanlarına hizmet etti.. kanuni yavuz ve daha niceleri hizmet için vardı.. bizim ideollerimiz anadolu halkını kafir gören şah ismailler, humeyniler olmamalı.. bizlerin örnek aldığı insanlar, dedelerimizi dünya liderliğine taşıyan osman gaziler, orhan gaziler olmalı...


Ben İslamı anne ve babamdan, camii hocasından öğrendiğimde inkar ettim ve Marksist oldum ve daha sonra İslam Devrimi Rehberi rahmetli İmam Humeynini PİR-İ AŞK adlı kitabını okudum ve İslamın gerçekten Devrimci bi Hareket İnsanlığın Kurtuluşu olduğuna inandım...


ve şimdi de humeyninin bir hiç olduğunu devrim diye pazarladığı şeyin ŞAH İSMAİL'in yolu olduğunu, bizim asıl ideollerimizin kendi içimizde olduğunu ihya forum sayesinde fark edeceğinizi ümit ediyoruz :)


Ver cehaletime neyliyeyim.... yaşım küçükmüş ?

mevladii kardes bu kadar zeki bu kadar toleransli insanlarla tarisma serefine herkes nail olamaz...:) sayin suvari okadar iyi acikamis ki bazi degerleri ayakta alkinsa yeridir....

suvari bu ŞAH İSMAİL benzetmesi yakışık değil ,yazık gerçekten üzüldüm..
Hak korkarak ve tırsarak savunulamaz.. ahh özgürlük , Tarantababu , bu ne mene gidiştir ki yaşamak dediğin bu denli dar ve bu denli kepaze

ahh özgürlük ,


özgürlük öldükten sonra başlar.. tabi inanlara..


suvari bu ŞAH İSMAİL benzetmesi yakışık değil ,yazık gerçekten üzüldüm..


şah ismail ve humeyni aynı yolun yolcusu.. tıpkı yıldırım beyazit ile timurleng in de aynı yolun yolcusu olması gibi ...

şah ismail bile olsa biz kimseye düşman değiliz.. bazen dostlar bile kapışır..

Özgürlüğün nerdebaşlayacağını bilemem ama burada sanki benim sesimin kesilmesi ve boğulmak üzere olduğumu ve yasaklanmam için etrafımın örüldüğüne Allahın 1 liğine inandığım gibi inanıyorum..
Farklılığa Din kardeşiniz bile olsa tahammül edemiyorsunuz ki buda bana Statükocuları ve Darbecileri hatırlatıyor üzülüyor ve farkınızın ne olduğunu merak ediyorum..

farkınızın ne olduğunu merak ediyorum..


sizin farkınızın, söylemlerinizin dışında ne olduğunu asıl biz merak ediyoruz..


söylemlerinizin dışında Statükocular ve Darbeciler dediklerinizden farklı neler yaptınız...

- bir iş yerinde çalışıyor aylık maaş alıyorsunuz

- ay sonunu dört gözle bekliyor evinizin ihtiyaçlarını almak istiyorsunuz

- siz de onlar gibi gevurların ürettiği cep telefonlarını kullanıyorsunuz...

- siz de onlar gibi gevurcukların ürettiği arabaya biniyorsunuz

- siz de onlar gibi düşmanı oldugunuzu söylediğiniz abd'nin istihbarat için yaygınlaştırdığı interneti kullanıyorsunuz. yahudi asıllının ortak olduğu googleden aramak istediğinizi arıyor buluyorsunuz..

- siz de onlar gibi facebook kullanıyorsun. oralar buralar takılıyorsunuz..

- siz de onlar gibi süper marketlere gidiyorsunuz.. alış verişinizi yapıyorsunuz

- siz de onlar gibi islamcı dediğiniz kesimler yüzünden namaz kılmayı bıraktınız ve kılmıyorsunuz..

- siz de onlar gibi allah, din peygamber diyenler hata yaptığını gördüğünüzde bütün inanları rencide edici ifadeler kullanıyorsunuz..

farkınız ne allah aşkına.. forum forum gezip site site banlanmaktan öte.. uzaklaştırılmaktan öte farkınız ne?

> arapça mı biliyorsunuz?
> kuranı kerimin bir sayfasını kaç dakikada okuyabiliyorsunuz?
> yasin, tebareke amme surelerini ezbere mi biliyorsunuz?
> kaç hadis ezbere biliyorsunuz?
> kuranı kerim hafızı mısınız?
> okuyan çocuklara burs mu veriyorsunuz?
> eğitim gören cocukların eğitim yuvalarına yardım ve bağıştamı bulunuyorsunuz?
> eğitime ne tür bir desteğiniz oldu
> bir tek cocuk bile olsa elif ba te yi sökmesinde faydanız mı oldu?
> namaz nasıl kılınır? abdest nasıl alınır? dua nasıl edilir? kuran nasıl okunur? bunları mı öretiyorsunuz?

senin özgürlük dediğin nefsinin peşinde koşmaktan başka nedir ki? Farkın nedir Allah aşkına yaz da görelim!!!

ÇAÇARONLUK YAPMA... Haddini bil

Size de tanıdık gelmiyor mu bu üye bir yerlerden,bir zamanlardan.....

ÇAÇARONLUK YAPMA... Haddini bil


doğu gösterip, batının terimleri ile cevaplamak :)

hani sen dürüst içi dışı birdir. doğru neyse onu söylerdin..

sana emek verip zaman ayırıp birşeyler yazıyoruz. karşılığı laf ebeliği ile mi suçlanmak..

çaçaron kelimesi ile işin içinden sıyrılabileceğini mi düşünüyorsun.. buyur biz senin farkını görelim.. bugüne kadar söylemlerin dışında farklı olarak ne yaptın?

hheeeeee yaram yok ki gocunayım... beni siz böyle istediniz şimdi ŞİKAYET neyin nesi ? he...

ÇAÇARONLUK YAPMA... Haddini bil


saygi cercevesini asilmis .... ben olsam ozur dilerdim....yani karsinizda ki kalp tasiyan bi insan.... hele bide Allahi zikrediyorsa kirdiginizda ne olabicegini siz dusunun....cirarak hic bi yere gelemezsinizz .....biraz saygi , biraz saygi


Site Hakkında İstek ve Görüşler

MollaCami.Com