Bölümler | Kategoriler | Konular | Üye Girişi | İletişim


öss sınavına girecek üyelerimiz!

evet arkadaşlar öss ye malum sayılı günler kaldı girecek arkadaşlarımıza dua edelim inşallah sınava girecek üyelerimiz kimler acaba?(arkadaşlarımıza dua edelim hep birlikte)

geç olsun ama güç olmasın.bu sene hayırlısıyla bir aksilik,musibet çıkmaz yada ömrümüz son bulmazsa giricem.dualarınıza her zaman ihtiyacımız var.diğer diren kardeşlerimizde bildirilerse isimle(nickleride olur:P) dua edelim inşallah.Rabbim içimizi biliyor.bir yerlere gelip bizim için yapılanlara bir borç bilmeliyiz.bir vefa borcudur hayrlısıyla olur inş. selametle,herkesi bekliyoruz.

Nickle bildirsek daha uygun olacaktır ;)

Tüm sınava girecek kardeşlerimizin hakkında hayırlısı olur inşaallah

Başarılar

Ben de bir öss-zede olarak dua bekliyorum :(

ben de öss zerelerdenim.dualarınızı bekliyorum.bir de kpss için tercih yaptım bugün bunun için de dua ediverirseniz sevinirim.

allaha şükür össyi bazı kurumların sayesinde kazasız belasız atlattık lakin kpps çıktı karşımıza bende acizaneye dualarınızı bekliyorum en azından az çok dinini bilen vatanını seven biri bunlar olmayan birinin yerine öğretmen olursa yetiştirdiği öğrencileri düşünün.... gittiği yerde ekmeğini yediği kurumlara hizmeti bi borç bilecek biri...

öss ye girecek kardeşlerime ise şunu söyleyim önce kendinize güvenin ve elinizden geleni yapı gerisini Rabbimize bırakın hayırlısı neyse o olur inşaAllah....

ÖSS sinavi dün yapildi biliyorsunuy arkadaslar. sinava giren kardeslerimiźin sinavi nasil gecti acep. meraklardayiz. sorular hakkinda ki düsünceleri nelerdi mesela. sinavlari nasildi? herkes icin hayirlisi olur insaallah.

sbs ler.. öss bitti sıra kpss de biz de artık özgür olmak istiyoruz...

bu hafta okulda finaller var 27 haziranda da kpss dualarınızı esirgemeyin arkadaşlar....

Önce çalışmak, sonra dua dinin esası! Ancak, kabul olunur çalışanın duası...
Rabbim öğrencilerimizi muvaffak kılsın...


Önce çalışmak, sonra dua dinin esası! Ancak, kabul olunur çalışanın duası...
Rabbim öğrencilerimizi muvaffak kılsın...



amin çok güzel bir dua ben de bu duayı biliyorum....


Sınavlar

MollaCami.Com