Bölümler | Kategoriler | Konular | Üye Girişi | İletişim


Hayallerimiz küçük olsun mutlulukla son bulsun..

İnsanı ayakta ve hayatta tutan duygulardan bir tanesi de umuttur. Hepimizde biliyoruz az çok. Umutta biraz sahiplenme duygusu ele geçirme sevinci ve gururu ile donatılmış duygu yumağı.

Bizim olmasını istediğimiz sadece kendimizin yaşayarak hissettiği bir olgu, bazen sadece kendimiz için isteriz ama en güzeli de kendimiz için değil karşımızdaki içinde istemenin mutluluğuna hazına doyum olmaz ha ne dersiniz..

Değer vermek değer görmek adına da hissedilen bu duygu yumağı seli, bazen de umut ederiz pembe hayallerle umut ederiz ama velakin sonu hüsran olur yıkım olur. Duygusal anlamada yıkım olan bu elde edememenin hırsı öfkesi bizi yıkıma götürür ama bilmeliyiz ki hayal bu başka hayaller kuralım önümüze bakalım ama olmuyor yapamıyoruz nedense.

Üzülmemize muhakkak bir sebep vardır. Ellerim boş gecelerim boş arabeskine bağlanan gecelerde sıkıntı üstüne sıkıntı yaşarız. Elveda hayaller deriz, onsuz bir sabaha daha nasıl uyanacağım her yer karanlık deriz illaki arabesk içimize işlemiş.

Ve başlarız onsuz geçen geceleri günleri ayları saymaya, bir şey yapmak isteğimiz uçar gider velhasıl kelem zor iştir hayal kırıklığı. Belki tutunacağım bir dal olarak gözleri vardı, kokusu saçları vardı beni sımsıkı saran, gamzeli gülüşündeki güzelliği yüreğimde mutluluklar açardı ama şimdi..

Acaba hayal kurar iken çok büyük hayaller mi kuruyoruz? Koskocaman, erişilmesi zor olan veya karşı tarafın hislerini bilmeden kendi kendimize gelin güvey mi oluyoruz evet evet bence de, yoksa yıkımı bu kadar acı olduğuna göre çok kocaman hayaller peşindeyiz. Hayallerimiz küçük olsun mutlulukla son bulsun..

Siz ne dersiniz acaba haklı mıyım haksız mıyım? Sessiz kalmayın bir cevap verin yazın katılımda bulunun. Yüreğinizdeki hisleri gömmeyin.. Selam ve dua ile..
Mehmet Aluç

ben hayyarimi sayim ressam olmak ve istedigim gibi biriyle evlenp cocuk ...cok mu buyuk

kardeşim ne yazdığın anlaşılmıyor düzgün yazar mısın selam ve dua ile..

beni hayalim ressam olmak ve evlenip cocuk sahibi olmak bu hayal cok mu buyuk

Yeteneğin varsa ressam olmak için durma çalış,önüne çıkan engelleri aş bu senin en doğal hayalin,ama yeteneğin yoksa sevmiyorsan da illaki ressam olma, demek istediğim anlamışsınızdır galiba kardeşim selam ve dua ile.Yolunuz açık olsun..

okuyorum bolumunu kardesim...ama malesef modern sanatlara daha agirlik veriyolar ben klasik seviyorum
iki ornek yaptiklarimdan



Çok güzel şiirlerimden kullanayım izin olursa,devam kardeşim sevdiğin işi yap..selam ve dua ile..

Çok güzel şiirlerimden kullanayım izin olursa,devam kardeşim sevdiğin işi yap..selam ve dua ile..

tabiki:)

TEŞEKKÜRLER ARA SIRA RESİMLERİNİZ PAYLAŞIN,YOLUNUZ AÇIK OLSUN KARDEŞİM..:o

bunlar iyi deil ama iste

çok güzeller ben bir resminizi şiirimde kullandım birazdan buradan da paylaşacağım
linkleri vereyim bakın mükemmel oldu ellerinize sağlık
Hiç kimsenin payına düşmeyen nedir.. - Edebi Yazılar

http://www.ihyaforum.com/kendi-siirleriniz/38281-hic-kimsenin-payina-dusmeyen-nedir.html#post300931

buradan da şiirime ekledim ellerinize yüreğinize sağlık harika oldu..selam ve dua ile kardeşim..

harika çalışma yüreğinize sağlıkkkk


Serbest Kürsü

MollaCami.Com