Bölümler | Kategoriler | Konular | Üye Girişi | İletişim


Türk ordusu neden kandile giremiyor?

Her şehit haberi arkasından kandile girme isteği alevleniyor içimizde..

Ama ne hikmetse türk ordusu bir türlü kandile girip bunun hesabını soramıyor. bir kaç jet uçağı göstermelik bombardıman yapıp geri dönüyor..

sizce türk ordusu neden kandile giremiyor.. düşünceniz nedir

buyrun fikirlerinizi bekliyoruz :)

Türk ordusunun kandile girememe diye bir durumunun olacagı düşünülemez kaldı ki Türk ordusu dünyanın en güçlü 5 ordusu arasında şimdi doğal olarak güçlüde neden pkk yı bitirmiyor sorusu akla geliyor pkk nın mücadelesi sadece silahla olsa bunun bitirilmesi bir kaç saatlik iş ama bayramdaki kucaklaşmaları gördük şimdi kandildekilerin tamamını yok etsen ertesi gün bu kucaklaşanlar gene birilerini kandırıp oraya çıkaracaklar kandırılan dağa çıkarılan da bu ülkenin insanı ordakilerin bir çoğu ne yaptığının ne için mücadele ettiğinin,neyin kimin peşinde gittiğinin farkında bile değil bunları öldürerek de pkk bitmez bitmiyor da nitekim yani bataklık kurutulmadıkça sinekler tükenmeyecektir bataklığı yok etmekte silahla bombayla dağda yapılacak iş değil önce içerdekileri halletmek lazım baksanıza meclisteler ne yapacağız meclisi mi bombalayacağız elbette ki hayır öncelikle bu terör konusunda safları sıklaştırmak gerekiyor siyasi rekabet bir tarafa bırakılarak teröre karşı tek ses tek yumruk olmak gerekiyor işte bizi zayıf kılan yeğane unsur da bu terör de burdan besleniyor bu birlikteliği başarıp kalenin içini temizleyebilirsek Allah'ın izni ile dışarıdan gelecek her türlü saldırı müdafaa edilir. Bu konuda Allah'tan gayrı yardımcımız da yoktur ülke idarecileri bunu böyle bilmelidir yanınızdayız diyen abd,hiç bir zaman Türkiye nin menfaatini düşünmemiştir çünkü Osmanlıdan kalma kuyruk acısı var onu çıkarma peşinde maşasıda israil, AB seni sen olarak kabul edemiyor 50 yıldır kapısında bekletiyor, gücüyle, nüfusuyla coğrafi konumuyla büyük bir ülke onun için hazmedemez parçalayıp sindirme derdinde, Nato ve Bm zaten senin elini kolunu bağlayan en büyük etkenler...

sonuncusu :) devlette sorun var ...

Osman K. tespitleriniz güzel.. Fakat diğer taraftan da onlara nefes aldırmak istemediğinde bu kadar rahat ta hareket edemezler..

Belki de bir yerde örgütlü olmaları şu noktada devletin de işine geliyor olabilir.

anketteki maddelerin her biri bir yara parmak basıyor gibi geliyor bana

sizce?

Mesele kandil'e girebilme veya girememe meselesi degil.

Bugün Türkiye üzerinde oynanan oyunlari tam anlamiyla idrak edebilmek icin objektif bir sekilde analiz yapmak bir zorunluluktur.

Bu oyunun,
-senaryosu,
-senaristi,
-aktörleri,
-finansmani kimlerdir...perdenin önündekiler ve arkasindakiler kimlerdir?
Bu sürecte yasanan tarihi, siyasi, sosyal ve ideolojik durumlari ele almazsaniz kolaylikla hislerinizin etkisiyle yönlendirilebilirsiniz.


Serbest Kürsü

MollaCami.Com