Bölümler | Kategoriler | Konular | Üye Girişi | İletişim


Belki

Belki, ALLAH yanlış insanlarla tanışmamızı istedi doğru insanı tanımadan önce, böylece en sonunda doğru insanla tanıştığımızda, bu hediyenin ne yüce olduğunu anlamamız için.

Belki, mutluluk kapısı kapandığında, başkası açılıyordur, fakat böyle zamanlarda kapanan kapıya öyle uzun bakarız ki, bizim için açılan diğer kapıyı görmeyiz bile.

Belki, en iyi arkadaşlık, sallanan bir koltukta beraber sallandığınız, tek bir kelime etmediğiniz, ve giderken bunun hayatınızdaki en iyi sohbet olduğunu düşündüğünüz kişilerde saklıdır.

Belki, elimizde olanın kıymetini kaybettiğimizde anladığımız doğru olabilir, fakat elimize gelene kadar neler kaçırdığımızın farkına varamadığımız da doğrudur.Kim bilir...

Belki, elimizde olanın kıymetini kaybettiğimizde anladığımız doğru olabilir, fakat elimize gelene kadar neler kaçırdığımızın farkına varamadığımız da doğrudur.Kim bilir...

evet çok doğru kardeşim.. ::)

Evet kim bilir....anlarız ama iş işten geçer sanırım

Çok sevdiğim bir söz var:"Dünya üç günlüktür... DÜN, BUGÜN ve YARIN...Dün geçmiştir, yarının geleceği belli olmaz; işte o zaman bugünün kıymetini bilelim.... ;)
Belkilere kalmayıp bugünü en hayırlı ve güzel şekilde bilip, yaşamak dileğiyle... :)

Teşekkürler... :)

Takvim kağıtlarını koparmayarak geçmesini istemediğimiz anları durdurabilseydik, o anların bu kadar kıymeti olur muydu acaba..."Bekli" lerden ders çıkarıp önündeki fırsatları değerlendirebilmek ya da var olanın kıymetini gitmeden anlayabilmek. O zaman pişmanlık duygularımız daha az olurdu heralde. Yazıda yorumlarda çok güzel olmuş.Selametle...

"Belki, en iyi arkadaşlık, sallanan bir koltukta beraber sallandığınız, tek bir kelime etmediğiniz, ve giderken bunun hayatınızdaki en iyi sohbet olduğunu düşündüğünüz kişilerde saklıdır."

Ellerinize sağlık kardeşim...Hayatta belkilere fazla ihtiyacımız kalmaması temennisiyle...........

okuyan gözlere sağlık arkadaşlar
rica ederim eyvallah


Serbest Kürsü

MollaCami.Com