Bölümler | Kategoriler | Konular | Üye Girişi | İletişim


Titreşimli Masaj ve Zayıflama Aleti

Vibro 20000 Titreşimli Masaj ve Zayıflama Aleti

Kalçalarınızı şekle sokmayı, karnınızı eritmeyi, kollarınızı ve bacaklarınızı inceltmeyi istiyor musunuz? Peki ya aynı zamanda yağlarınızla savaşıp; incelmeyi?
Vibro 20 000 ile tüm bu değişimleri çok kısa bir sürede yaşayabilirsiniz.

Vibro 20 000 kişisel kullanım için tasarlanmış profesyonel bir makinedir. Kişisel ihtiyaçlarınız doğrultusunda tek bir düğmeye basarak 5 farklı programdan ve 50’ye çıkabilen hız ayarından yararlanabilirsiniz. Bu çok yönlü makinenin aynı zamanda kullanımı çok kolay 3 dijital LED ekranı bulunur. Tüm bunların yanı sıra Vibro 20 000 vücut yağ endeksinizi ölçebilen sensorlara sahiptir. Zeki teknolojisi ile kas tanımlaması yapıp günde sadece 10 dakikada, formda bir vücuda sahip olmak için özel programlar yaratmanızı sağlar..

Vibro 20 000 vücudunuzdaki her kası eş zamanlı çalıştırır. Güçlü titreşim programlarıyla vücudunuzdaki her bir kası güçlendirebilirsiniz. Kalçalarınız, bacaklarınız, karın bölgeniz ve kollarınız. Aynı zamanda hem zinde bir vücuda sahip olabilir hem de istemediğiniz o yağlarla savaşabilirsiniz. Ve sonuçları çok kısa bir süre sonra görebilirsiniz. Sadece birkaç hafta içinde güçlü ve formda kaslara kavuşabilirsiniz.

Vibro 20000 eklemlere ya da liflere herhangi bir zarar vermeden sıradan egzersizlerin sağlayabileceği tüm faydalara sahiptir. Böylece yaşam tarzları, fiziksel yetenekleri, güçleri ya da dayanıklılık seviyeleri ne olursa olsun her yaştan insan için iyi bir çözüm haline gelir. Bu platform üzerindeki 10 dakikalık çalışma sizi, sıradan egzersizlerle elde edemeyeceğiniz o mükemmel vücuda kavuşturabilir.

Sadece titreşimli platformun üzerinde durarak her bir antrenmanda hem yoğun kas çalışmanızı ve hem de yağ yakım programınızı uygulyabilirsiniz. Ayrıca titreşimli platform üzerindeki kendi özel çalışmalarınıza çömelme, mekik ve benzer diğer hareketleri ekleyerek, düz zeminden ve geleneksel egzersiz yöntemlerinden 10 kat daha etkili sonuçlar elde edebilirsiniz.


Sağlık ve Spor Malzemeleri

MollaCami.Com