Bölümler | Kategoriler | Konular | Üye Girişi | İletişim


Dekorasyondaki Püf Noktalar

Ev dekorasyonunun en önemli noktası tartışmasız eşyaların yerleşim planıdır. Bu konuda dikkat edilmesi gereken birçok nokta bulunmaktadır. Bu noktaların en önemlisi ise odanızın büyüklüğüne göre eşya seçimi olacaktır.

Eğer ki küçük bir oda içerisinde geniş hatlı mobilya seçimi yapılmış ise yaşam alanınızı kısıtlamış olacaksınız. Öncelikle bu konuya dikkat edilmelidir.

Oda dekorasyonunuzu yaparken belli bir odak noktası seçip, mobilyalarınızı bu odak noktası etrafında düzenlerseniz, daha kullanışlı bir dekorasyon stili oluşturmuş olursunuz. Bu odak noktaları bir şömine veya televizyon olabilir.

Ev dekorasyonunuzu yaparken evlerin vazgeçilmez bir parçası olan orta sehpasını herkesin rahatlıkla ulaşabileceği bir biçimde yerleştirmeniz sizin için ve oda düzeni için faydalı olacaktır.

Mobilyalarınızı düz bir şekilde değilde açılı bir şekilde yerleştirirseniz odanızın olduğundan daha geniş görünmesini sağlamış olursunuz. Bu da size avantaj sağlar.

Odanızın daha aydınlık ve ferah bir ortam haline gelmesini istiyorsanız, kapı ve pencerelerin önlerine mobilya koymamanızda fayda olacaktır.

Bu bahsedilen noktalara dikkat edildiği takdirde ev dekorasyonunuzu daha rahat bir şekilde yapmış, kullanım alanı daha geniş ve ferah bir ortam oluşturmuş olursunuz.


Mobilya ve Dekorasyon Ürünleri

MollaCami.Com