Bölümler | Kategoriler | Konular | Üye Girişi | İletişim


Dört İlan

Dört İlan

Birinci ilan:

Yüzde yüz mısır şurubuna bal boyası ve kimyasal bal -aroması koyarak ürettiğimiz ve sayın haklımıza ehven fiyatla arz ettiğimiz DOPDOĞAL etiketli has ballarımız demokrasiye, insan haklarına aykırı olarak yasaklanmış bulunmaktadır. Haklarımızı mahkemelerde arayacağız. Üretimimiz BALDABAL ismiyle ve aynı formülle devam etmektedir. Halkımızın ilgi ve teşviklerine teşekkür ve minnet borçluyuz. Mısır şuruplu ve kimyalı ballarımız gençlik, zindelik ve şehvet kaynağıdır.

Başka bir ilan:

İçine tavuk derisi, tavuk sakatatı, tavuk yağı, soya unu, kemik tozu, kıkırdak ezmesi, sinir ve bol baharat ve sarımsak koyarak ürettiğimiz YÜZDEYÜZDANA markalı nefis sucuklarımız insan haklarına, demokrasiye ve verdiğimiz oylara aykırı olarak toplatılmış ve yasaklanmıştır. Haklarımızı ve menfaatlerimizi yargı önünde sonuna kadar savunacağız. Yeni markamız HALİSDANA'dır. Taklitlerinden sakınınız ve güvenle tüketmeye devam ediniz.

Diğer bir ilan:

Merdivenaltı fabrikalarımızda fennin son metodlarıyla ürettiğimiz ve yutanları şehvetten kudurtan SEKSONÜKLEER drajelerimizin satışı devam etmektedir. Gereken kolaylığı gösteren bakanlıklara ve belediyelere teşekkür ediyoruz.

Dördüncü ilan:

Şişmanları zayıflatıp çakı gibi yapan, çöp gibi sıskaları semizleten, çirkinleri güzelleştiren, kellerin başında lepiska saçlar bitiren, ahmakları akıllı yapan, yorgunları zindeleştiren, bodurları uzun boylu yapan, asık suratlıları gülümseten, dar gelirlileri refaha kavuşturan, bekârları evlendiren sihirli ve harika ilacımız SALAKON tabletlerinin satışı her yerde devam etmektedir. Bize ruhsat veren sayın ilgililere teşekkür ederiz. Arzu edenlerin kapısına kadar gönderilir. Üç kutusu 100 lira, üstelik cabadan bir de mutluluk spreyi. Aman geç kalmayın sipariş verin, yüz binlerce Salakoncu kervanına siz de katılın. Siz de gençleşin, siz de incelin, siz de güzelleşin, sizin de gür dalgalı saçlarınız olsun, Siz de Don Juanlaşın... Sayenizde biz de zengin ve mutlu olalım. Yaşasın Salakon, yaşasın Salakoncular!..
Mehmet Şevket Eygi
araştırmacı yazar

ilginç bir bakış açısı olmuş :)

Beğendim :D


Mehmet Şevket Eygi

MollaCami.Com