Bölümler | Kategoriler | Konular | Üye Girişi | İletişim


Hastanede gizli kamera skandalı ..



Eskişehir Yunus Emre Devlet Hastanesi'nin Beyin Cerrahi polikiliniğindeki 3 muayene odasında 3 adet gizli kamera bulunması olayı ile ilgili olarak geniş çaplı soruşturma başlatıldı. Tabibler Odası'nın Cumhuriyet Savcılığına suç duyurusunda bulunduğu olayda çeşitli ihtimaller üzerinde duruluyor.

Yunus Emre Devlet Hastanesi'nde yaşanan skandalın yankıları sürüyor. Muayenelerin yapıldığı 3 ayrı odada bulunan kameraların piyasada satılan görüntü ses alıcı ve verici özelliği olan kemaralar olduğu belirlendi. Bu kameralarla kablosuz internet aracılığıyla odalardaki görüntüler, 200 metre mesafedeki bir bilgisayara aktarıldığı ortaya çıktı. Skandalla ilgili olarak 4 ihtimal üzerinde duruluyor. İddiaya göre, ilaç ve medikal firma çalışanlarından bazılarının gizli kamerayla hasta ile doktor arasındaki konuşmaları kaydedip bu görüşmede parasal konuların konuşulması halinde doktora kendi ürünlerinin reçeteye yazılması konusunda şantaj yapabileceği iddia ediliyor.
Bir diğer iddia ise hastane personelinin kendi arasındaki sürtüşme nedeniyle gizli kamera görüntülerini birbirlerine koz olarak kullanmaları ihtimali. Hastane yönetimini zor durumda bırakabilmek ve idarenin görevden alınmasını sağlamak için gizli kameraların kurulduğu da iddialar arasında. Bir başka ihtimal de poliklinikte bir sekreterin parasını çalan şahsı bulmak için kameralar konuldu. Ancak kemaraları olaydan haberi olmayan başka bir sekreter buldu. Diğer sekreterler ise olayın büyümesi üzerine sessiz kalmayı tercih etti. Sağlık Müdürlüğü de, gizli kamera olayı ile ilgili oralarak soruşturma başlattı.
Müdürlük, hastanedeki güvenlik kameraları ile bilgisayarları da incelemeye aldı. Hastanede görevli teknik ekip, sekreterler ve bazı çalışanların ifadelerinin alınacağı kaydedildi.

tgrt haber

:o :o :o
yazıklar olsun be ne deyim.

haklısın kardeşim yazıklar olsun ..artık hastaneler bıle boyleyse bu ınsanlarımız ne yapsın :'(

daha neler duyacağız Allah korusun

amin ikra kardeşim :'(
sonumuz hayr ola



sonumuz hayr ola


amin


Güncel Haberler

MollaCami.Com