Bölümler | Kategoriler | Konular | Üye Girişi | İletişim


Dinde Reform Sapıklığı

Dinde Reform Sapıklığı

DİNDE reform yıkıcılığı ne demektir?.. Hâşâ Allah, Resûlü (Salat ve selam olsun ona) ve bin küsur yıldan beri İslamı öğrenen, öğreten din imamları, icazetli fukaha, ulema,müfessirler,muhaddisler,kâmilmürşidleryanılmış da,şubizimnev-zuhur reformculardoğrusunu söylüyorlarmışâ€¦ Böyle bir iddia küstahlık, büyük edebsizlikve küfür değil midir?

Ehl-i Sünnet İslamlığı tahrif edilmemiştir vereforma, değişikliğe, yenilenmeye ihtiyacı yoktur.

Din, Resulullah Efendimizin ölümüne yakın tamamlanmıştır.Zaruriyat-ı diniyeyehiçbir hüküm ve değer ilave edilemez; bu zaruriyattanhiçbir hüküm çıkartılamaz; zaruriyatta hiçbirdeğişiklik yapılamaz.

Dört hak fıkıh mezhebinin, üzerinde ittifak ettikleri bütün hükümler haktır.

İslam dinini, AB norm ve ilkelerine göre ayarlamaya kalkmak küfürdür.

Faizin azı da çoğu da haramdır. Bu haramlık Kıyamete kadar bakidir. (Düşük faizli mesken kredisi bir aldatmacadan ibarettir. Düşük dedikleri faiz, borç ödeninceye kadar yüzde 50’yi, bazen yüzde 100’i aşmaktadır…)

İlahî İslam dinini, sapık Feminist ideolojiyeuydurmaya çalışmak, bu amaçla Efendimizin sahih hadîslerini ayıklayıp atmak, Ayıklanmış Hadîs Külliyatı tasnif etmek küfür, cinayet ve hıyanettir.

Allaha savaş ilan eden, İslam ve Kur’ana saldıran, Şeriatı tahkir eden, Stalin’in ve Mao’nun yolundan gidenzalimleri, deccal ve kezzabları övenler sapıktır.

Şeriatsız İslam olmaz. Şeriat Kur’andan, Sünnretten ve icmadan çıkartılmış din hükümleridir. Şeriat ve fıkıh olmazsa, Müslüman iki rekat namazı bile dosdoğru kılamaz.

Diyorlar ki:Efendimiz zamanında fıkıh ve mezhep yokmuşâ€¦

Cevap: Efendimiz zamanında tek kitap halinde Mushaf da yoktur. O da mı bid’attir sizce?

Hulefa-i Râşidîn devrinden sonra Kur’ana ve Sünnete en yakın islamî uygulama Osmanlı uygulamasıdır.

Osmanlı devleti bir Ehl-i Sünnet devleti idi.

Bütün Ehl-i Sünnet Müslümanları Osmanlı çizgisinde, İslam’ın Cadde-i Kübrasındayürümeli, Sevad-ı Âzam dairesi içinde bulunmalıdır.

Tekrar ediyorum: Ehl-i sünnet Müslümanlığının usûl hükümlerinde, temel ve esaslarında, ana değerlerinde en ufak bir reform,değişiklik, yenilik, ilave ve çıkartma yapılamaz.

Rabbanî râsih muhlis muttaqimüeyyedicazetli ulema dini bize nasıl öğrettilerse aynen korumalıyız.

Din konusunda reformculara, Mutezile mezhebi bağlılarına, taqiyye ve kitman yapanlara, Fazlurrahmancılara, light ve ılımlı İslamcılara, İslam Feministlerine, BOP’çulara, Kemalist İlahiyatçılarakulak ve hak verenler imanlarını ve ebedî saadetlerini yitirmek tehlikesiyle karşı karşıya kalabilir.

Bütün ihtilaflı ve çekişmeli konularda Sevad-ı Âzam dairesi içinde ve Ehl-i Sünnet Cadde-i Kübrasıüzerinde bulunmalıyız.

Cenab-ı Hak din konusunda ayaklarımızı sağlam zeminde, bizleri Ehl-i Sünnet dairesindesâbit-kadembulundursun.


Mehmet Şevket Eygi

MollaCami.Com