Bölümler | Kategoriler | Konular | Üye Girişi | İletişim


İmkander Vahabist Fitnesinin Hileli Oyunları Deşifre oluyor kanıtlarıyla

Bir soru sorulması lazımdır ki bu iş gerçekten düşünülmesi gereken bir noktadır.

İnsanlarımız türlü kamera stüdyo hileleri ile kandırılmaktadır.
İmkander denilen güya yardımlaşma derneği denen bir kurum sözde Suriye'ye yardımlar götürmüştür.Ancak yanlarında sitelerinde Suriye yardımlar albümlerinde Derneğin kurucu başkanı Çeçenistan'dan kaçan ve kendisini sözde komutan diye tanıtan İmran Abdullazimov bulunmaktadır.
Şimdi sorulması gereken en önemli konu. bu şahıs geçmişte Rusya'ya iade edilirken havalimanında Rusya Pasaportunu yırtmamışmıydı ?

Bu yırttığı anları kameralar bile görüntülemiştir.Pasaportu olmayan bir insan nasıl olurda sınır kapısından Türkiye'den rahatça gümrükten çıkış yapabilecektir. Resmi prosedürlerde ki bu asla göz ardı edilmez Türkiye'den çıkabilmesi için mutlaka çıkış mührü ve girişindede giriş mührü vurulması gerekmektedir pasaportuna.

Google'da İmran Abdulazimov Pasaportunu Yırttı diye aratarak yada bu linke tıklayarak dediğimin kanıtını görebilirsiniz..
Peki bu şahıs Rusya tarafından çeşitli suçlardan aranırken asla Rusya konsolosluğuna gidip yeni pasaport alamaz.Bu demektir ki bu kişi Türkiye sınırlarını asla geçmemiş çıkamamıştır.
Çeşitli oyunlar yalanlar anlatılabilir çıktı etti diye bir hile ie çıkılsa nasıl giriş yapıcak gümrük kapısından ?

Bunun yalan olduğu kanunlar nizamlarla kanıtlıdır.

Buyrun kanıt isteyen arkadaşlar vardı. Daha fazla kanıtlarda sahtekarlıklarına sebeb olacaktır.
Şimdi sitelerine bakın Suriye'deki kanlı canlı parayı gördüklerinden Çeçenistan'ı büyük ölçüde unutmuşlar..Tabiki çıkar ve menfaat çok yönlü neredeyse bu tür kişiler oradadırlar.

[ATTACH=CONFIG]151[/ATTACH]


Serbest Kürsü

MollaCami.Com