Bölümler | Kategoriler | Konular | Üye Girişi | İletişim


Selamun Aleyküm

Ben Ömer faruk, 19 yaşındayım ve bir bilgisayar oyunu bağımlısıyım fakat bunun çok ileri gittiğini artık namaz vakitlerime taciz eden bir hal aldığını fark ettim ve buna bir dur demem gerektiğini fark ettim. Ardından düşündüm ki ne boş yaşıyorum üzüldüm açıkçası Rabbimin rızasını kazanmak için ne yapıyorum diye düşündüm. Bu uğurda ne yaptığımı düşündüm bir de baktım ki iğne ucu kadar, kaldı ki sadece kendimize mi yaşıyoruz bir de bu yandan baktım yok sıfırım resmen kendine hayrı olmayan adamın başkasına ne gibi bir hayrı dokunur sizden ricam şu bilgisayar oyunu illetinden kurtulmama yardım etmeniz ve saçma sapan ideolojik düşünceler yerine Hakk yolunda olan düşüncelerinizi paylaşmanız daha siteyi etraflıca dolaşamadım fakat hangi dini foruma üye olduysam muhakak içinde siyaset hep vardı lütfen siyasetinizi başka yerde yapınız Allah hepinizden razı olsun. Rabbim cümle İslam alemine Allah sevgisi nasip etsin..

Kullanıcı adımın manasını sorarsanız alışkanlık :) kendisi ağrı kesici bir ilaçtır genelde forumlarda bu kullanıcı adını kullanırım

Rabbim cümle İslam alemine Allah sevgisi nasip etsin..



Amiinn...

Aleyküm selam, aramıza hoşgeldiniz üyeliğiniz hayırlı olsun..:)

farkında olmanız çok güzel bir başlangıç, bakın dua etmekle başlamışsınız bile, zamanla geriside gelir inşaallah..

Allah c.c. sizden de razı olsun..



Aramıza hoşgeldiniz kardeş

Foruma üye girişi yaptıktan sonra gezdiğinizde herhangi bir siyasi tartışma içeren hiç bir konu ile karşılaşmamışsınızdır. Ayrıca sadece siyaset değil cemaatsal bir tartışmanın da olmadıgını ya da minumum düzeyde oldugunu göreceksinizdir.

Özellikle siyasi kavga yapacam diyen olursa bz özel bir kategori oluşturup onları kendileri gibi kavga yapmak isteyenlerle başbaşa bırakıyoruz.

Oyun oynamak bazen stres atmaya yarasada hastalık boyutuna varınca sadece ZAMAN'ınımızın katili olmakta.

Fakat böyle güzel bir forum ortamında insanlara faydalı birşeyler paylaşmak, hem sizin kültürel birikiminizi artıracak hem de bu alanda araştırma yapanlar için temiz bir site bulmalarına vesile olacaktır.

Aktif katılımlarınızı bekliyoruz

Tekrar hoşgeldiniz

Hoşgeldin kardeşim..

Aynı problem bir süre önce bende de vardı, en iyi çözüm bilgisayarı temizlemek =) sadece oyun olarak değil gereksiz ve faydası olmayan tüm şeyleri silmek, yerine dini, ilmi ve ahlaki şeylerle donatmak çok güzel bir yöntem olacaktır.

Namaz ve abdest zaten en büyük silah =)

Rabbim herşeyin hakkımızda hayırlısını versin.

Aleyküm selam hoşgeldiniz kardeşim
Üyeliginiz hayırlı olsun..Ögrenmenin ve zamanı en iyi değerlendirmenin bir yolu da bilgilerini paylaşmak müzakere etmektir..Sizde aktif şekilde katılımcı olarak bilgi alışverişi yapabilrisiniz ;)


Tanışma Platformu

MollaCami.Com