Bölümler | Kategoriler | Konular | Üye Girişi | İletişim


Kafa karıştıran 2 açıklama!

MS'in, Windows Phone 7 için çok güvendiği cep devlerinden biri, bu 2 açıklama ile kafa karıştırtırdı

Microsoft Windows Phone 7'yi ilk kez tanıtırken, yanındaki cep devlerinden biri de LG olmuştu. Optimus 7 ile piyasanın ilk WP7'li modellerinden birini çıkartan LG, bugünlerde, ardı ardına yaptığı 2 açıklama ile gündemde.

İlk açıklama WPCentral'da yayınlandı. Bu açıklamada LG, daha fazla Windows Phone'lu model üretmeyeceğini ilan ediyordu. Bu kararın ardında yatan neden olaraksa, pazarda satılan WP7'li modellerin, genel satışlar içerisinde çok düşük bir yere sahip olması gösterildi. LG, aynı açıklamada, bundan böyle Android'li modellere ağırlık vereceğini de duyurdu.

İkinci açıklama ise, ilkinden birkaç gün sonra geldi. Bu açıklamasında LG, Windows Phone'u tamamen terk etmek gibi bir niyetleri olmadığını söyledi. İlk açıklamanın yalnış anlaşıldığını iddia eden LG, sadece Android'e daha fazla ağırlık vermek istediklerini, açıklamayı da bu yüzden yaptıklarını duyurdu.

Windows Phone 7'ye pazarda sağlam bir yer açmak isteyen Microsoft, LG'nin bu açıklamalarına nasıl tepki verecek bilemiyoruz. Ama Microsoft'un bir numaralı iş ortağının Nokia olduğu da unutulmamalı. LG'nin kararı ne olursa olsun, önemli olan, MS ve Nokia arasındaki işbirliği...

Chip


Teknoloji Haberleri

MollaCami.Com