Bölümler | Kategoriler | Konular | Üye Girişi | İletişim


Yeni Toyota Avensis Türkiye’de








Toyota’nın Avensis modeli yenilendi.

Yeni Avensis, bu ay Türkiye yollarındaki yerini alıyor. Toyota’nın yeni tasarım anlayışının öncülerinden yeni Avensis, şimdi çok daha zarif ve buna eşlik eden cesur çizgilere sahip dış tasarımıyla dikkat çekiyor.


Stil ve prestij sunan iç mekânda farklı atmosferler oluşturacak zengin donanım seçenekleri ile yeni Avensis, konforlu ve keyifli bir sürüş deneyimi sunuyor. Toyota’nın D segmentindeki temsilcisi yeni Avensis, Optimal Drive teknolojisi ile sunulan yüksek performans ve düşük yakıt tüketimi özelliklerine sahip 1.6 lt ve 2.0 lt benzinli, 2.0 lt D-4D dizel motorla satışa sunuluyor.


Yeni Avensis’te benzinli 1.6 Elegant, 1.6 Elegant Extra, 2.0 Premium Multidrive S ve 2.0 Premium Multidrive S Wagon seçeneklerinin yanı sıra dizel 2.0 D-4D Premium seçenekleri bulunuyor.


Müşteri memnuniyetinde üst üste 4 yıldır birinci


Toyota’nın müşteri memnuniyetinde en beğenilen marka olduğu Türkiye’nin 81 ilinde yapılan araştırma ile bir kez daha ortaya kondu. Toyota, KalDer ve KA Araştırma Limited tarafından yapılan “Müşteri Memnuniyeti Endeksi” araştırmasında binek otomobil kategorisinde bütün rakiplerini geride bırakarak üst üste 4’üncü kez listenin birinci sırasında yer almayı başardı.


Yeni Asya Gazetesi


Arabalar

MollaCami.Com