Bölümler | Kategoriler | Konular | Üye Girişi | İletişim


Öldürülen PKK'lı sayısı 25'e yükseldi

Bitlis'in Hizan ilçesi yakınlarında dün çıkan çatışmada öldürülen terörist sayısının 15'e çıktığı belirlendi.
Siirt'in Baykan ile Bitlis'in Hizan ilçesi sınırında bulunan Çeltikli köyü kırsalındaki Sehi ormanları mevkiinde dün sabah saat 10.00 sıralarında tespit edilen bir grup PKK'lı ile çatışma çıktı.

Siirt ve Bitlis'ten bölgeye sevk edilen jandarma ve polis özel harekat timlerininde katıldığı operasyonda çatışmalar dün gece geç saatlere kadar sürdü. En son 8 olarak belirlenen öldürülen PKK'lı sayısının 15'i bulduğu öğrenildi.

Çatışmanın olduğu alanda arama tarama faaliyetlerini sürdüren güvenlik güçleri, çoğunluğunu kadınların oluşturduğu 15 PKK'lının cesedi ile 15 adet kaleşnikof otomatik tüfek, bol miktarda techizat buldu. Çatışma bölgesinde iki ayrı mağarada yapılan aramada ise bol miktarda lojistik ve yaşam malzemeleri ele geçirildi.

Öte yandan Şırnak'ın Silopi ilçesi Cudi Dağı'nda 6 özel harekat polisinin şehit olduğu operasyonun bilançosu netleşti. Çatışmalarda 10 PKK'lı terörist ölü ele geçirildi. Cudi Dağı'nı sürekli gözetim altında tutan güvenlik birimlerinin her an yeni bir operasyon başlatabileceği belirtildi.

Hani 800BİN kişilik Devasa Türk ORDUSU 30 yıldır pkk Terörü ile Mücadele ediyordu ? 80 li tarihlerin Apocular dedikleri sokak Çetesi nasıl oluyorda bugünlere Geliyor ? Polis Özel Hareketçiler olmasa pkk Şehirleride basardı...
Tereörle Mücadele adına TSK ya ödenen PARALAR neye verildi ? Ülke Ekonomisinin Çökertilmesine mi ?
Merhum Erbakandan Çevik Bir adlı kişi TSK ya PARA lazım diyerek PARA istemişti UNUTMADIK ..BU NE AYMAZLIKTIR ?

PKK ermeni terör örgütü ASALA'nın devamıdır. Üst düzey yöneticileri ise ermenidir. Bugün PKK örneği 100-150 yıl önceki ermeni terörürünün nasıl işlediğini göstermekte.. Balkanlardaki bulgar, sırp, yunan teröristlerin nerelerden beslendiğini belgelemektedir.

Bugün türkiye PKK ile savaşmıyor. PKK'nın arkasındaki güçlerle asıl savaşı vermekte. Öyle bir dünya ki, masabaşında stratejik ortak, kandilde kanlı düşman.. Oyun içinde oyunlar dönüyor.. Tek pkk olsa bin defa çökertilirdi. ama içtede dışta da PKKyı sahiplenen bugünlere getirten güçler var. hedefleri belirli.. olurda bir gün türkiye eski istişamlı günlerinde olduğu gibi uyanırsa olabildiğince zayıf bırakmak.. halden düşürmek..

başarılı da oluyorlar..

doğuda bir çok kürt artık ermenileri dost türkleri düşman olarak görüyor. hatta kendilerinin müslümanlaştırılmış ERMENİ olduğunu sananları bile var..

görelim mevlam neyler, neylerse güzel eyler

oldurulen sehitlere ne demeli :(

Allah rahmet eylesin diyeceğiz, başka ne diyelim ?


Güncel Haberler

MollaCami.Com