Bölümler | Kategoriler | Konular | Üye Girişi | İletişim


Kan gölünde yüzmeye çalışan yüzsüzler...


alıntı....ben yazmadım ama altına imza atıyorum ve kürsü müslümanlarına ithaf ediyorum.......

Irak’ta kimyasal ve biyolojik silahlar olabilir ihtimaline ve vardır kuyruklu yalanına dayanarak haçlı sürülerini toplayıp Irak’ı işgal eden yüzsüzler, bugün Gazze’de İsrail tarafından kullanılan kimyasal ve biyolojik silahları görmüyorlar bile.

Bir yalan üzerine Irak’ı işgal edenler bugün dünyanın gözü önünde yaşanan bir gerçeği konuşmaktan dahi kaçınıyorlar.

Gazze’de İsrailli cellatlar dizlerine kadar çıkan kan deryası içinde bebek avına çıkmışlar fakat haçlı kardeşleri hala savunma hakkından söz ediyorlar.

Birleşmiş Milletler kınama kararı dahi alamıyor.

Avrupa savunma hakkı diyor.

Amerika “vur arkandayız” diyor.

Bu çirkin ve de çirkef fotoğrafa bakarak diyoruz ki:

ABD’yi doğal müttefik ilan edenler utanmalıdır ve derhal milletin huzurundan çekilmelidir.

ABD’yi stratejik müttefik ilan edenler bundan böyle kameralar karşısına çıkıp konuşmaktan haya etmelidir.

Avrupa Birliğini bir medeniyet projesi olarak bu millete yutturmaya çalışanlar bundan böyle bir cümle söylemek için kırk defa yutkunmalıdırlar.

Haçlıların ve Siyonistlerin ağababası olan Amerika’nın ocağının başında oturup; “Amerika bize düşmanlık yapsa bile biz iyi geçinmeliyiz…” türünden saçma sapan laflar eden adamlar bundan böyle İslam’dan, hizmetten bahsederken yüzleri kızarmalıdır.

Zerre kadar haya ve vicdanları varsa derhal piyasadan çekilmelidirler.

Ufacık bir toprak parçasına sıkıştırılmış bir buçuk milyon çaresiz,aç–susuz,ilaçsız müslümanın tepesinden aşağı günlerdir kimyasal silah yağdıran cellatlar karşısında kılı kıpırdatmayan, savunma hakkını kullanıyor diyen haçlı dünyası bu tavrı ile bir kez daha insanlıktan istifa ettiğini ispat etmiştir.

Haçlıların ocağında–kucağında ve kuyruğunda olanlar da bu tanımın kapsama alanındadırlar.

Bebek katili İsrail bugün Gazze’de oluşturduğu kan gölünde yüzen bebek cesetlerini tekmeleyerek canlı bebeklere ulaşmaya çalışıyor.

Amerika “devam et, iyi yoldasın” diyor.

Avrupalı haçlılar savunma hakkından falan bahsediyor.

Bu durumda ister Türk olsun ister Arap olsun fark etmez, her kim bu kan içici vampirlerin dostluğundan medet umuyorsa, her kim bu cellatların ve destekçilerinin ocağında–kucağında oturuyorsa kusura bakmasın o da kan gölünde yüzen bebek cesetlerini tekmeleyen bebek katilleri ile aynı kategoridedir.

Gazzeli bebeklerin kanından oluşan kan gölünde yüzen cellatların hamilerine hizmet edenler de zalimlerin ve katillerin yardakçılarıdırlar.

Allah razı olsun kardeşim .


Allah razı olsun kardeşim .


Zulmün Vesikaları

MollaCami.Com