Bölümler | Kategoriler | Konular | Üye Girişi | İletişim


Batman'da müjde; 40 kuyudan 32'sinde petrol çıktı

Batman'da müjde; 40 kuyudan 32'sinde petrol çıktı


Türkiye Petrolleri Anonim Ortaklığı (TPAO) Batman Bölge Müdürlüğü, sondaj yapılan 40 kuyudan 32'sinin üretime alındığını açıkladı.



TPAO Batman Bölge Müdürlüğü, 2007 yılında petrol arama çalışmalarında genel müdürlüğün 30 kuyu hedefi aşılarak 40 kuyuda sondaj çalışması gerçekleştirildi. Sondaj çalışması sonunda 32 kuyuda petrol bulunarak üretime alındı.

40 kuyuda 69 kilometre sondaj yapan TPAO Bölge Müdürlüğü, 1 yılda 7 milyon varil petrol üreterek ülke ekonomisine kazandırdı.

TPAO Bölge Müdür Vekili Erdal Coşkun, "2008 yılında petrol arama konusunda hedefimiz 40 kuyuda 71 bin metre sondaj çalışması yapmaktır. En son olarak Diyarbakır'da Güney Kırtepe-2 sahasında petrol bulundu. Sondaj çalışmaları halen bu sahamızda sürmektedir. Batman ve bağlı sahalarda üretimi artırmaya yönelik yüzey tesislerini güçlendirmek için çalışmalar yapıldı. Batıraman sahasında AP-2'de yeni bir tesis kuruyoruz. Ocak ayının 11'inde genel müdürümüzün katılımıyla temel atacağız." dedi.

TPAO Bölge Müdürü Erdal Vekili Erdal Coşkun, açıklamasında ayrıca 2009 yılında 52 yaş emekliliğin durdurulacağını belirtti.

2009 yılında TPAO'da emekliliğin yaşanmayacağını belirten Coşkun, bu yıl toplam 156 kişinin 52 yaş uygulaması nedeniyle emekli edileceğini açıkladı.

İnşaallah hayırlısıyla kullanabiliriz. :-\

Kapatın kapatın kimse görmesin.


Kapatın kapatın kimse görmesin.



Çok doğru söylemişsin.Kullandırmazlar ki.Sonuçları yanlış bakmışızdır hem biz.Kaç senelerdir yok şimdi mi oluşuvermiş bu :-X

Allah ne zaman nasip ederse o zaman acilir.


Kapatın kapatın kimse görmesin.

:D :D :D ne diyelim Allah hayırlısıyla kullanmayı nasip etsin inş.


Batman'da müjde; 40 kuyudan 32'sinde petrol çıktı


zengin olduk desene iyiki biraz fazla cikmamis yoksa abd ile aramiz fena olurdu

zaten vardıda bizmi bilmiyoduk ???? diye bir düşünce hasıl oldu bende :)
neyse hayırlısı olsun diyelim...


Güncel Haberler

MollaCami.Com