Bölümler | Kategoriler | Konular | Üye Girişi | İletişim


gülünesi olaylar

Kadıköy Kuşdili'ndeki dört yol ağzında trafik çok sıkışık olduğu için sürekli polis otosu bekler. Trafik polisleri megafonla bağırarak trafiği idare ediyolar işte. Neyse bağırıyor eleman "34 PTS 723 lütfen sağa çek" O sırada ordan geçmekte olan öteki trafik otosu megafonla espri yapıyor bunlara "Lütfenini yiyim senin, bu ne kibarlık lan Mıstafaa?"

Devlet tiyatrosundan bir arkadaş, bir oyun için mi ne, Akçaabat'a gitmiş. Ekip olarak şehir merkezine gelmişler. Kafalarını kaldırınca, koca bir bez afiş görmüşler. Şöyle yazıyor: "Ben de sporcunun zeki, çevik ve ahlaklı olanını severim. -Akçaabat Belediye Başkanı"

Belediye otobüsündelerdi. Hemen önde, 7-8 yaşlarında bir yumurcak ile ninesi oturuyorlar. Çocuk ninesine mahşer gününün ne demek olduğunu sordu. Nine heyecanla anlatmaya koyuldu: "Yumruk büyüklüğünde dolu taneleri yağacak! Fırtınalar kopacak! Şimşeklerden gözgözü görmeyecek!..." Çocuk ninesinin sözünü kesip, ne dese beğenirsiniz? "Öyle kötü havada, okullar da tatil olur herhalde, değil mi?"

Hisarüstü-Eminönü otobüsü. Orta yaşlı bir adam bindi. Özel halk otobüsü değil. Adam, şoföre: "Biletim yok, binebilir miyim?" Şöför: "Yolculara sor." Adam yolculara döndü: "Binebilir miyim?"


Kalabalıktan uzak bir fakültenin yakınlarındayız. 100 metre ileriye bir helikopter indi. Helikopterden eğilerek inen biri, bir talebeye yaklaştı. Takriben 1 dakika kadar konuştuktan sonra adam helikoptere bindi ve tekrar havalandılar. Biz biraz şaşırdık ne oluyor diye. Ama esas dumur, o talebeye adamın ne sorduğunu öğrendiğimizde geldi. Adam adres sormuş!


Yine her zamanki gibi IETT otobüsüne binmiştim. Kibar bir amca ineceği durağa yaklaşınca düğmeye bastı ve orta kapıya yaklaştı. Ama sevgili şoför otobüsü durdurunca sadece arka kapıyı açtı, orta kapıdan inecek amcayı farketmedi. Bunun üzerine amca "şoför bey, orta kapıyı rica edebilir miyim" dedi. Şoför ne dese beğenirsiniz: "Al götür, senin olsun!"


Bu olay Trabzon Farabi tıp fakültesinde aynen yaşanmış bir olaydır. Acil kapısının önüne kornalar çalarak 2-3 araç geliyor. İçinden insanlar fırlayarak klasik "doktorlar nerde sedye getirin" şeklinde bağrışmalar oluyor. Öndeki arabadan çıkan bir kişi arkadaki arabaya hastayı arabadan çıkarmasını söylüyor. Ve arkadakinin yanıtı: "Sizin arabada değil miydi?" Yani vatandaşlar hastayı Rize'de bırakıp, diğer arabada olduğunu sanarak Rize'den, yani 1 saatlik yoldan son sürat gelmişler.

:) :) :)


:) :) :)


:) :) :)

;D ;D ;D
hakkaten komikmiş ya...

Neyse bağırıyor eleman "34 PTS 723 lütfen sağa çek" O sırada ordan geçmekte olan öteki trafik otosu megafonla espri yapıyor bunlara "Lütfenini yiyim senin, bu ne kibarlık lan Mıstafaa?"


:D polisler megafonla çok egleniyor gerçekten.birbirlerine, soforlere veya yayalara takılıyorlar boyle :D :D

en çok sonuncusu ile tayyareli olana güldüm sabah sabah iyi geldi teşekkürler...

bende teşekkür ederim


;D ;D ;D
hakkaten komikmiş ya...

Kadıköy Kuşdili'ndeki dört yol ağzında trafik çok sıkışık olduğu için sürekli polis otosu bekler. Trafik polisleri megafonla bağırarak trafiği idare ediyolar işte. Neyse bağırıyor eleman "34 PTS 723 lütfen sağa çek" O sırada ordan geçmekte olan öteki trafik otosu megafonla espri yapıyor bunlara "Lütfenini yiyim senin, bu ne kibarlık lan Mıstafaa?" ;D ;D


Fıkra Gibi

MollaCami.Com