Bölümler | Kategoriler | Konular | Üye Girişi | İletişim


İÜ Psikologları ağırlamaya hazırlanıyor

Türk Psikologlar Derneği’nin her iki yılda bir ülkemizin çeşitli üniversitelerindeki Psikoloji Bölümlerinin işbirliği ile düzenlendiği Ulusal Psikoloji Kongrelerinin 15.’si İstanbul Üniversitesi tarafından gerçekleştiriliyor

Edebiyat Fakültesi Psikoloji Bölümü ve Türk Psikologlar Derneği tarafından 3–5 Eylül 2008 tarihleri arasında Edebiyat Fakültesi Salonları’nda yapılacak kongre öncesi 2 Eylül’de Çalışma Grupları toplanacak.

Psikoloji biliminin her alanında çalışmalar yapan akademisyenlerin ve uygulamacı meslektaşların bir araya geleceği ve bilimsel çalışmalarını ve deneyimlerini paylaşacağı 15. Ulusal Psikoloji Kongresi’nde diğer kongrelerden farklı olarak herhangi bir tema sınırlandırmasına gidilmeyecek.

Açılış konuşmasını kongre Düzenleme Kurulu Başkanı Prof. Dr. Sibel A. Arkonaç’ın yapacağı kongre kapsamında, alanlarında yetkin yerli ve yabancı akademisyenlerin konuşmalarından oluşan 12 konferans ile 13 çalışma grubu, psikolojinin farklı alanlarını içeren 22 panel, 144 sözel bildiri ve 57 poster sunumu yapılacak.

İstanbul Üniversitesi Edebiyat Fakültesi Psikoloji Bölümü’nden 1968 yılı ve öncesinde mezunlarına plaketin verileceği 3 Eylül 2008 tarihindeki açılış kokteyli ile başlayacak kongre de 4 Eylül 2008 akşamı tekne turu düzenlenecek.

Kongreyle ilgili tüm güncel bilgiler ve duyurulara www.psikolojikongresi.org adresli kongre web sayfasından ulaşılabilir. Ayrıca web sayfasından kongre kayıt işlemleri de gerçekleştirilebilmektedir.


YER: İstanbul Üniversitesi Edebiyat Fakültesi

TARİH: 3–5 Eylül 2008

haber7


Egitim Haberleri

MollaCami.Com