Bölümler | Kategoriler | Konular | Üye Girişi | İletişim


Fırında Elma Dilimi Kabuklu Patates



Malzemeler

· 6-7 adet küçük boy ince kabuklu patates (taze patates daha iyi olur)

· 1-2 yemek kaşığı sıvı yağ

· Kekik,tuz, kırmızı biber

Hazırlanışı:

1-Patateslerin kabukları iyice yıkanarak temizlenir.

2-Önce ortadan ikiye bölünür. Yarım parçalar elma dilimi gibi dilimlenir.

3-Bir kabın içerisine yağ ve baharatlarla birlikte patatesler konarak iyice harmanlanır.

4-Yağlı kağıt serilmiş fırın tepsine yayılarak kızartılıp servis yapılır


afıyet olsun

ellerinize emeginize saglik tesekkürler.. :P

afıyet olsun :P ;)


Firin ve Et Yemekleri

MollaCami.Com