Bölümler | Kategoriler | Konular | Üye Girişi | İletişim


gülsekmi ağlasakmı siz söyleyin.....

daha önce çoğu kez gösterilen bir videoydu ama yinede paylaşmak istedim..saygılar.

[youtube=425,350]http://www.youtube.com/watch?v=AZEf6y0j1qE[/youtube]

ben ağlayalım derim..yinede yorum sizin...

evet ya bu ne? >:(
daha önce izlemiştim bida izlemeye tahammül edemedim hemen kapadım çok rezil bi durum >:(

işin tuhaf tarafıda bu insanların bizim başımızda yönetici olmaları..tek kelime:YAZIK!!! >:(

o kadar rezıl bı durum kı :( cok uzgunum cok gercekten cok yazık...

Kardeşlerim niye üzülüyorsunuz, niye kızıyorsunuz. İstiklal marşını yaşayamadıktan sonra o duyguları hissedemedikten sonra düzgün okusalar ne çıkacak. Eger kınamanız sadece yanlış okuduklarına ise boşuna kınamayın.

İstiklal marşına öyle bir beste yapılmış ki hanginiz istiklal marşını okurken duygulanıyorsunuz. Şahsen Boş boş bestesiz okurken daha çok duygulanıyorum fakat bestesi ile okunurken robot gibi millete ezberlettirmişler milletde okuyor. Bulundugunuz ilde şöyle en işlek caddeye çıkıp halk ile bir röportaj yapın istiklal marşında ne anlatılıyor diye, kaç kişi gerçek manada izah edecek.

Üzülmemiz gereken nokta yanlış okunuldugu hakkında degil bizlerden o şuurun nasıl alındıgı hakkında olmalı.Milletimize o şuuru tekrar kazandıralım daha sonra kim yanlış okuyor kim dogru okuyor onların analizini yaparız.

Acizane fikrimizdir. Hiçkimse üstüne alınmasın. ::)

kızdığımız nokta ezberlenmemesi veya bestesine riayet edilmemesi değildir can kardeşim..kendi adıma kızdığım nokta bazı şeylerin bu kadar bariz bir şekilde saygısızca yaşanmasıdır.bu ülkede saygısızlığın dozu o kadar arttıki,sadece seyretmek üzüyor oturduğumuz yerden kızıyoruz.kimse kimsenin neyi ne kadar yaşadığını bilemez tabi.ben sadece tepkimi ortaya koyuyorum en azından elimden geldiğince...saygılar..duayla kalın..


ben sadece tepkimi ortaya koyuyorum en azından elimden geldiğince...saygılar..duayla kalın..


Saygı duyarım. O cihetten bakılınca sizde haklısınız kardeşim.

Allah(c.c)razı olsun..daha bilinçli insanlar yetiştirmek nasip olur inşallah..duyarlılığınızdan dolayı teşekkür ederim...tekrar saygılar... ;)

Rabbim cümlemizden razı olsun kardeşim. Güzel duanada yüzler, binler aminler. Estagfurullah kardeşim güzel güzel yazışmak varken duyarsızlıga lüzum yok degil mi? ;) :)

Bizim bir hocamız var hakkında güzel şey söylenince derki ben o elektirigi, güzelligi sizlerden alıyorum. Biz de bu duyarlılıgı sitede ki kardeşlerimizin elektiriginden alıyoruz. ( Aman Tedaş duymasın) :)

;D evet duymasın...en ufak bi duayrsızlık kırgınlık kızgınlık yok can kardeşim...senin ve diğer tüm burdaki kardeşlerimizin fikirleri temiz içten bunu biliyorum...gönül incinmesi olamaz..iyiki varsın ve iyiki varlar...


evet ya bu ne? >:(
daha önce izlemiştim bida izlemeye tahammül edemedim hemen kapadım çok rezil bi durum >:(


Komik Videolar

MollaCami.Com