Bölümler | Kategoriler | Konular | Üye Girişi | İletişim


Kapı ne zaman kapı değildir?

Yaşadığınız bölgede bir yuruyus fırsatını her zaman bulamayız.bazen bir hedefe yönelmeksizin kaslarımızı calıstırmak ve zihnimizi boşaltmak için basıboş gezeriz,bildik manzaraları hatırlarız.genellikle yol uzerindeki bir cafe2de oturur mahalledeki parkın yollarını adımlar ya da magaza vitrinlerine bakarız.ancak bazı gunlerde,ayaklarımızın bizi kendi istedikleri yere göturmesine izin veririz..

Sehirde gezindiginizi dusunun .guzel bir gun.kendinizi duslere kaptırmıssınız.daha önce hiç girmediginiz bir sokağa sapıyorsunuz .yururkebn cok guzel bir eve rastlıyorsunuz.bir an öylece durup hayranlıkla bu muhtesem eve bakıyor ve kapısısnın acık oldugunu fark ediyorsunuz.
KAPI NEDEN ARALIK KALMIŞ?

1-eve hırsız girmiş
2-ev sahibi kapıyı acık unutmus
3-ev sahibi içeride .holü süpürüyor.


LÜTFEN ÖNCE ŞIKKI SEÇİP SONRA NE ANLAMA GELDİĞİNE BAKIN..SONRA HİÇ BİR ANLAMI OLMUYOR

Kapıların 2 turlu anlamı vardır:
Giriş yada geciş yoludur.ama aynı zamanda bir engeldir.bir evin ön kapısı içinde yasayan kişilerle dıs dunyanın belirsiz kişileri arasındaki ilk savunmasıdır.kapalı olması gerekenın acık oldugunu fark ettiginizde korunmasız kalma ve zarar görme senaryoları uretirsiniz.kapının acık kalma nedeniyle ilgili tahmininz bilinçaltınızda kendinizi savunmasız ve korunmasız buldugunuz anlarla baglantılıdır.

1-eve hırsız girmiş
Her durumda en kötu ihtimali dusunuyorsunuz.bu yaklasımınız işler sahiden kötu gittiginde dahada belirgindir.kriz anında telaşa dusmuyorsunuz cunku o sırada zaten panıktesiniz.bir dahaki sefer bir felaket yasadığınızda önce zihninizi sakinleştirin derin nefes alın ve 10 a kadar sayın.isterseniz sonra yine bayılabilirsiniz..

2-ev sahibi kapıyı kapatmayı unutmus
Kriz anlarında kendinizi kaybetmiyorsunuz tersine o denli rahatsınızki beklide krizin farkına varmıyorsunuz .bu tutumunuz kötu nıyetinizden degil.gerci göz ardı etmenizden kaynaklanıyor.ama maalesef sonuc sizin icin ve cevrenizdekiler için degişmiyor.

3-ev sahibi içeride holü süpürüyor.
Rahat biriymiş gibisiniz.ancak surekli savunmadasınız.olgun kişiliğinizi kayıtsız ama her an tetikte olmanıza borclusunuz..insanı zaaflarınız elbette var ama onları ne olursa olsun göz onune sermiyorsunuz.


Kişisel Gelişim

MollaCami.Com