Bölümler | Kategoriler | Konular | Üye Girişi | İletişim


bilimsel gaflar:)

dünyaca ünlü kişilerin çok büyük gafları:)

İCAT:
artık yeni hiçbirşey yok. icat edilebilecek herşey icat edildi.(charles duell-amerikan patent dairesi başkanı-1889)

TELEFON:

çok güzel bi buluşa banzio ama allah aşkına bunu kim, niye kullanmak istesin ki? (rutherfort b. hayes-abd başkanı-1876 yıkında ilk telefonu gördükten sonra yaptığı yorum.

OTOMOBİL
atlar her zman kullanılacaktır. otomobil ise geçeci bir moda olabilir.(henry ford'unkredi talebi üzerine otomotiv sektörünün geleceği konusunda ekspertiz veren bir banka müdürü.


SİGARA
insanların büyük bir çoğunluğu için sigara içmek yararlı ve sağlık açısından faydalı bir şeydir (doktor lan g. macdonald-1963 los angeles'li uzman cerrah)

TELEVİZYON
hepiniz saçmalıyorsunuz. tanrı aşkına bi aktörün ya da aktristin konuşmalarını duymayı kim ister ki (henry warner-1927 sessiz sinama döneminin film yapımcılarından)

televizyon en geç 6 ay içinde piyasadan silinecektir. insanlar her gün böyle bir kutuya bakmak istemezler. (daryik f. zanuck-tentieth century fox'un başkanı 1944)

RADYO
radyonun geleceği yok. (lord kelvin-iskoçyalı fizik adamı)

BİLGİSAYAR
insanların evlerinde bilgisayar bulunması da ne demek? bence hiçkimsenin evine bilgisayar sokması için geçerli bir nedeni olamaz. ( DEC şirketi başkanı ken olsonun 1977 deki bir açıklaması)
UÇAK
uçaklar son derece ilginç oyuncaklar. ama askeri açıdan beş para etmez (maresal ferdinand foch-1911 fransız askeri stratejisti ve 1. dünya savaşının fransız komutanlarından)

Teşekkürler degerli kardeşim

ben teşekkür ederim.

önyargı işte hayatımızın en büyük hatalarından..
ellerine sağlık kardeşim


önyargı işte hayatımızın en büyük hatalarından..
ellerine sağlık kardeşim


Evet haklisiniz kardesim.

Bence bazilarinda birde çikarcilik var. Örnegin "hepiniz saçmalıyorsunuz. tanrı aşkına bi aktörün ya da aktristin konuşmalarını duymayı kim ister ki (henry warner-1927 sessiz sinama döneminin film yapımcılarından)".

Adam sessiz film yapimcisi. Sesli film tutulursa ne olur? Aman milyoncuklari eksilir! Çogu zaman yeniliklere açik olmamanin altinda para meselelerinin yattigini düsünüyorum sahsen.

Güzel bir paylasimdi kardesim, paylasim için tesekkürler.


İlginç Yazılar

MollaCami.Com