Bölümler | Kategoriler | Konular | Üye Girişi | İletişim


ÇOCUKLARIN YERINI GÖSTEREN NUM8 GPS LI KOL SAATI


TurkcellNum8 ile çocuklarınızın nerede olduğunu kol saatinden öğrenin. İşte GPS tabanlı bu sistem hakkında bilgiler…
Çocuklarınızın yerini gösteren akıllı saat TurkcellNum8 ile çocuklarınızın yerini SMS ile öğrenebilir, harita üzerinden anlık izleyebilir, tanımladığınız güvenli bölge dışına çıktıklarında SMS ya da e-posta ile bilgilendirilirsiniz. TurkcellNum8, dünyada ilk kez bir operatör tarafından hizmete sunuluyor.
Kesilemeyen ve çıkarılamayan çelik kayışı ile sadece ebeveynler tarafından özel bir güvenlik sistemiyle takıp çıkarılabilen TurkcellNum8 GPS’li kol saati; dünyada ilk kez bir operatör tarafından müşterilerine sunuluyor.
Akıllı kol saati TurkcellNum8; iki taraflı işleyen bir sisteme sahip. Ebeveyn, çocuğunun nerede olduğunu sorgulayabiliyor, harita üzerinde anlık izleme yapabiliyor. Çocuk tanımlanan güvenli alanın dışına çıktığı zaman ise ebeveyn SMS ya da e-posta yoluyla anında bilgilendiriliyor.

TurkcellNum8 güvenlik kilidi sayesinde, ebeveyn kontrolü dahilinde çıkarılabiliyor. Saati açmak için ebeveynin SMS komutuyla ya da portal üzerinden “Kayışı çöz / Kapat” düğmesine basarak sistemi devre dışı bırakması gerekiyor. Ebeveyn kontrolü olmadan saat çıkarılırsa, “saat izinsiz çıkarıldı” mesajı ile beraber saatin çıkarıldığı en son lokasyon bilgisini ebeveyne SMS ile gönderiliyor.


Icatlar

MollaCami.Com