Bölümler | Kategoriler | Konular | Üye Girişi | İletişim


kan aranıyor!!:(

Her zamanki gibi işi geregi İzmir'e gitmesi gerekiyordu. Ucağın kalkmasına daha saatler vardı. Ama yinede yola cikmisti. Soyle dusunuyordu:

-Her zaman tam vaktinde gidiyorum. Bir kez olsun erken gidip,Izmir'i gezeyim.Birkac saatliginede olsa gorecegim guzel yerler olmali mutlaka.

Bunlari dusunurken;o anda bindigi taksinin radyosunda bir anons yapildi:

-"Cok acele kan araniyor"

Ozel bir hastanede yatmakta olan bir cocuk icin kan araniyordu.Ustelik kendi kan grubundan.Bu anonstan 10-15 dakika sonra,adi gecen hastanenin onunden gectiler. Adam; "Acaba kan versem mi?" diye dusundu. Sonra bu fikrinden vazgecti. Nasil olsa bu anonsu bircok kisi duymustu. Mutlaka bir veren olurdu. Ustelik Izmir'i gezecekti. Saatinden erken gitmesi gerekiyordu.

Havaalanina gelmisti. Taksiden inip,icerde beklemeye basladi. Saatler ilerliyor,hala ucagi gelmiyordu. Sonra monutorde binecegi ucagin gec gelecegi yazildi. Cok sinirlenmisti. Izmir'i gezme hayali suya dusmustu.

Izmir'deki islerini tamamlayip, geri dondugunde radyodaki anons aklina geldi.Hastanenin ve hastanin ismini unutmamisti. Telefon ederek hala gerekliyse kan verebilecegini soyledi. Telefondaki kisi su cevabi verdi:

-"Gerek kalmadi beyefendi. Aradigimiz kan bulunamadi. Hastamizi kaybettik"

paylaşım için teşekkürler ALAH razı olsun..

paylaşım için teşekkürler ALAH razı olsun...


paylaşım için teşekkürler ALAH razı olsun..


paylaşım için teşekkürler ALAH razı olsun..


iş işten geçmeden harekete geçmek gerekiyor...


iş işten geçmeden harekete geçmek gerekiyor...


Hikayeler

MollaCami.Com