Bölümler | Kategoriler | Konular | Üye Girişi | İletişim


Dua Bekliyorum lutfen

Bir senedir psikolojik durumum cok iyiydi Son iki haftadir asiri uyku uyuyorum ve normal gundelik islerimde Bozuldu hicbisey yapamiyorum.cok sakinlestim . Pazartesi psikiyatrla randevum var insallah.ve ben klinikte kalmayi tercih edebilirim.gunluk ritmim sifir ve hicbiseyden zevk almiyorum lutfen dua edin olurmu bu durumum duzelsin

Allah sifalar versin kardesim. InsAllah düzelirsin. Kendine Ayetul kürsi felak ve nas surelerini okuyup üflemeni tavsiye ederim. (en az 7 defa)
Rabbim dogru yoldan ayirmasin hepimizi. Amin.

Allah razi olsun...her namazdan sonra insirahi okuyorum...aksam karanligi cokunce duzeliyorum

Bahardandır. Geçici bir dönem bu, düzeleceğine inanıyorum. Allah şifa versin :)

AllAh razi olsun...ne suclu bahar bu yag:)

Hastalık insanın aczini anlayıp hastalığın verdiği acziyetle Allah (c.c.) yaklaşmaktır.

Geçmiş olsun kardeşim, Rabbim sana ve tüm hastalara Şafi ismi ile şifa versin.

Allah razi olsun kasif kardesim. Aciz oldugumu okadar anliyorumki her namazdan sonra namazlarimi zikirlerimi ve gundelik islerimi calismami yapabilmek icin dua ediyorum. YAni okadar acizligi hissediyorum

Cenab-ı Allah celle celaluhu sıkıntılarınızı gidersin,ruhunuza ferahlık,sadrınıza inşirah,dünyada ve ahirette güzellikler versin muradlarınızı hayırla neticelendirsin.

Tessekur ederim Allah razi olsun guzel duaniz icin

Zaman zaman herkeste olan bir durum..Bazen uykuya doyamayız ve hiç içimizden birşey yapmak gelmez..Stresten,üzüntüden,mevsimsel değişiklikten de kaynaklanıyor olabilir..En güzel çare,fazla düşünmemek,kafayı boşaltmak,bir meşgale bulmak :) Ve ''Lâ havle ve lâ kuvvete illâ billâhil aliyyil azîm'' Duasını bol bol okumanızı tavsiye ederim..Günlük olarak bu Duayı okumaya devam edenler,Allah'ın izniyle muhakkak farkı hissedecektir...Rabbim şifa versin,dermansız dert vermesin..

Cenab-ı Allah celle celaluhu sıkıntılarınızı gidersin,ruhunuza ferahlık,sadrınıza inşirah,dünyada ve ahirette güzellikler versin muradlarınızı hayırla neticelendirsin.


Amin amin,Kitapçı ile birlikte tüm kardeşlerimiz için inşaallah..

Uzun surdu biraz endiselendim...ikinci hafta bu:) alinganlikla basladim
Sinir lerim gerildi simdide boyle.tessekur ederim...

Bi yasadigim stresli olan bi olaydan etkilenecegimmin uzerinde duruldu... Tansiyonum falan olculdu bisey cikmadi... Son 3 gun iyeye gitmeye basladi durumum dedim... Hersey olabilccegini soyledi doktorum... Calismaya devam etmeliymisim

Allah sifa versin, Bol Bol euzubillahiminesseytanirracim bismillahirrahmanirrahim de ve nas, felak ve kafirun u oku. Ve hicbir zaman Allahtan ümid kesme, Yerleri ve gökleri yarartan rabbimizin kimbilir senin icin bu hastaliginda ne kadar gizli hikmetleri var. Buna inan.
Allah sabir versin, insallah iylestiginde eskisinden daha iyi olacaksin. Buna inan.


Hatim ve Dualar

MollaCami.Com