Bölümler | Kategoriler | Konular | Üye Girişi | İletişim


Sultanahmet’te şehitler için mevlit





Sultanahmet Camii’nde Adnan Menderes ve arkadaşları için mevlit okutuldu. İstanbul Müftüsü Rahmi Yaran “Menderes ve arkadaşlarından, bu millet için mesai harcayan herkesten Allah razı olsun, rahmet eylesin” dedi.


Demokrat Parti, şehitlere yürüyor

Demokrat Parti (DP) Genel Merkezi, Demokrat Parti’nin Kurucusu ve Genel Başkanı Şehit Başbakan Adnan Menderes ile dâvâ arkadaşları Dışişleri Bakanı Fatin Rüştü Zorlu ve Maliye Bakanı Hasan Polatkan’ın idam edilişinin 52. yıldönümünde “Şehitlerimize yürüyoruz” sloganı ile büyük bir faaliyet hazırladı. Demokrasi Şehitleri için bugün saat 13.21’de Anıt Mezar’da düzenlenecek törene, Demokrat Parti İl, İlçe ve Belde Teşkilâtları ile Belediye Başkanları da katılacak.

Anma programı; bugün 12.00’da Vatan Caddesi’ndeki Akgün Oteli önünden başlayacak. Demokrat Parti Genel Başkanı Gültekin Uysal başkanlığında oluşturulacak Demokrat Parti korteji Topkapı’daki Anıt Mezar’a yürüyecek. Anıt Mezar’a gelecek olan kortej, Şehit Başbakan Adnan Menderes ve idam edilen dâvâ arkadaşları için Anıt Mezar’da saygı duruşunda bulunacak. Daha sonra Şehit Devlet Adamları için mevlit okutulacak ve duâ edilecek. Anıt Mezar’daki tören Demokrat Parti Genel Başkanı Gültekin Uysal’ın konuşması ile sona erecek.


Yeni Asya Gazetesi


Güncel Haberler

MollaCami.Com