Bölümler | Kategoriler | Konular | Üye Girişi | İletişim


mıss turkey eyüp çıkarması

Al bide burdan yak!



Bu yıl 24’üncüsü düzenlenen "Miss Model Of The Turkey" güzelleri, yarın akşam finali yapılacak yarışma öncesi, Eyüp Sultan türbesini ziyaret ettiler. Sabah saat 10.30 sıralarında gelen ve başörtülerini takan güzeller türbe başında ve Eyüp Camisi girişindeki açık alanda dua ettiler, bazı modeller namaz da kıldı.


Birbirinden güzel 26 finalist, dualarının ardından medya mensuplarına poz verip fotoğraf çektirdi. Yoğun ilgi üzerine çevredekilerle de fotoğraf çektiren modeller, cami ziyaretlerinin ardından dış avluda mehter takımının gösterisini izlediler.

Finalist Gaya Göç, "Yorucu bir kamp döneminden sonra yarın akşam yarışmamız yapılıyor. Bu mübarek günde de hepimizin hakkında hayırlısı olması için, Eyüp Sultan Hazretlerini ziyaret etmeye geldik. Bütün arkadaşlarıma da başarılar diliyorum" dedi.

Finalist Hilal Uzun ise "Böyle bir manevi ziyaret yaptıkları için çok sevindim. Çünkü bildiğiniz gibi bu tür yarışmalarda böyle etkinlikler pek yapılmıyor. Bu çok yeni ve çok güzel bir şey. O yüzden mübarek Cuma gününde ve Ramazan ayında burada olmamız çok önemli. İnsanlar modellere farklı gözle bakıyorlar. Herşeyin bir manevi duygusu vardır, bizim de manevi duygumuz çok yüksek. Modellik maneviyatının da olmasıdır, inancının da olmasıdır. Çıkıp sadece podyumda yürümek değildir. Bu anlamda burada olmak güzel oldu" diye konuştu.

Rezalete bak! Çıplaklık için dua ediyorlar.
Allahümme haza münkirun!

İnsanlar modellere farklı gözle bakıyorlar. ne gözle bakmamızı istersiniz? Kendinizi soyup medyanın ürünü haline getiriyorsunuz. Mal konumuna geçiyorsunuz. Kendinizi bedeninizi satıyorsunuz. Ne gözle bakalım sizlere?
Allahın haram kıldığını yapacaksınız birde Allahım başarı ver diyeceksiniz. Utanmadan Allah diyebilceksiniz ve dua ediceksiniz. Bu nasıl bir akıldır? Bune çelişkidir?

Modellik maneviyatının da olmasıdır, inancının da olmasıdır.

İnancı olan insn kendini bu derece rezil etmez! Tabi neye inandığınıza bağlı bu...

Dalga geçiyorlar sanki...Ateş sizi çağırıyor!

ne hallere düştük..

meyhaneye "içmeyin şu mereti" demeye girsek bütün medya kıyameti koparırdı !!


Güncel Haberler

MollaCami.Com