Bölümler | Kategoriler | Konular | Üye Girişi | İletişim


Ekmeğin içinden çıkan sigara izmariti yetkilileri harekete geçirdi




Aksaray'ın Sarayhan beldesinde çiftçilik yapan Aytekin Üstün, bakkaldan aldığı ekmeğin içinden sigara izmariti çıktığını belirterek, Aksaray Belediyesi Zabıta Müdürlüğü'nden yardım talebinde bulundu.


Aytekin Üstün, olayla ilgili şunları söyledi: "Sarayhan beldesinde oturuyorum. Sabah bakkaldan aldığım ekmeğin içinden sigara izmariti çıktı. Bakkala gittim o da ekmeği fırından aldığını söyledi.

Şikâyetçi olmak ve resmiyete dökmek için Altınkaya Jandarma Karakolu'na gittim. Tutanakla resmi şikâyet dilekçesi verip Sağlık Bakanlığı'na göndereyim dedim ama onlar bu tür şikâyetle ilgilenmediklerini söyledi.

Ekmek Aksaray'da üretildiği için Aksaray Belediyesi Zabıta Müdürlüğü'ne yönlendirdiler. Aksaray Belediyesi'ne geldim Zabıta Müdürlüğü ekipleri sağ olsunlar hemen ilgilendiler. Tutanak tuttular ve yasal işlem başlattılar. Tarım Müdürlüğü'ne de şikâyette bulunacağım."

Daha önce de köyden aldığı ekmeğin içinden hamam böceği ve cıvata çıktığını belirten Üstün, kendisi için ekmeğin içinden sigara izmariti çıkmasının, bardağı taşıran son damla olduğunu kaydetti.


Samanyolu Haber


Güncel Haberler

MollaCami.Com